Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Veendam

Keuken incl. tegelwerk afkitten - Keuken - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken incl. tegelwerk afkitten

Bij ons is een nieuwe keuken geplaatst, incl. een spatrand van wandtegels. Deze moet nu volledig gekit worden, hiervoor zoeken wij een vakman.


Keukenspecialist Veendam

Offertes voor keuken in Veendam aanvragen

Recente opdrachten uit Veendam

dinsdag 18 juli 2023

Uitsparing vergroten kookplaat

Uitsparing vergroten 1 kant voor plaatsen van inductie inbouw gaat maar om 1 cm wat eraf moet, maar het blad is steen


Keukenmontage en - renovatie Blijham
zondag 07 mei 2023

Keuken plaatsen of vervangen

Ik wil graag een offerte voor een betonnen aanrechtblad voor onze Ikea keuken. Het gaat om ongeveer 8m2 aanrechtblad. Moeten er nog andere werken gebeuren?: leidingwerk (elektra, water, gas) In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Keukenmontage en - renovatie Bellingwolde
donderdag 19 mei 2022

Aanrechtblad vervangen

Ik zoek een vakman die mijn aanrechtblad kan verwijderen en een nieuwe kan plaatsen, met een ingefreesde wasbak. Ik weet wat ik wil hebben en welke kleur.


Keukenmontage en - renovatie Midwolda
dinsdag 18 januari 2022

Voorbereidend werk nieuwe keuken

In mei krijgen we een nieuwe keuken. Daarvoor moeten een aantal voorbereidende werkzaamheden worden verricht. We zijn van plan de keuken zelf te demonteren, maar het leidingwerk, electriciteit, stukwerk en verwijderen van een kleine uitstekende muur kunnen we niet.


Keukenmontage en - renovatie Zuidbroek
dinsdag 24 november 2020

Keuken incl. tegelwerk afkitten

Bij ons is een nieuwe keuken geplaatst, incl. een spatrand van wandtegels. Deze moet nu volledig gekit worden, hiervoor zoeken wij een vakman.


Keukenmontage en - renovatie Veendam
maandag 29 juni 2020

Keuken wrappen

Wij willen graag onze keuken laten wrappen , wat zijn de mogelijkheden en de kosten


Keukenmontage en - renovatie Nieuw Scheemda
donderdag 20 december 2018

Nieuw fineer op de keukenkasten plaatsen

Wij willen graag de 7 keukenkasten, vaatwasser en koelkast en eventueel 2 grote lades opnieuw laten bekleden. De folie bobbelt en is op sommige plekken gescheurd.


Keukenmontage en - renovatie Winschoten
zondag 18 maart 2018

Vervangen onderplinten keuken

Ik heb een nieuwe vloer in de keuken en wil graag de plinten vervangen. De lengte van de bestaande plinten zijn 212 en 200 cm.


Keukenmontage en - renovatie Noordbroek
maandag 18 september 2017

Composiet keukenblad op maat zagen

Ik wil een aanrechtblad in de bijkeuken plaatsen, deze is te lang en er moet aan beide zijden een stuk afgezaagd worden.


Keukenmontage en - renovatie Winschoten
zondag 09 juli 2017

Gaskookplaat aansluiten

Ik wil informeren of uw een gaskookplaat kan aansluiten en wat dat kost? De oude kookplaat is al verwijderd. De slang en de nippel zijn al vernieuwd. De nieuwe kookplaat is al in huis.


Keukenmontage en - renovatie Sappemeer
vrijdag 07 juli 2017

Keukenbladen monteren

Klant wenst 2 nieuwe keukenbladen, met buitenrand, op een keuken laten monteren. In het blad van ongeveer 2,40 cm. moeten twee spoelbakken inbouwen (die zonder rand) en een bestaande elektrisch fornuis ingebouwd worden. De afmeting van het ander blad, waar niets in ingebouwd wordt, is 1,90 cm. Klant heeft de voorkeur voor de combinatie van leveren en monteren van de keukenbladen, maar kan eventueel ook zelf keukenbladen uitzoeken en dan gaat het om uitsluitend monteren. Materiaaltype van de bladen maakt niet veel uit. De kleur moet worden: bruin. Mogelijk is er meerwerk zoals afwerken van de achterwand, etc. Klant woont in Emden in Duitsland (25 kilometer over de Nederlandse grens). Klant heeft geen haast, maar moet wel gedaan worden in de komende weken / maanden.


Keukenmontage en - renovatie Nieuweschans
maandag 10 april 2017

Scharnieren van de inbouwkoelkast vervangen

Wij hebben een bestaande keuken met een inbouw koel/vries combinatie. Van beide zijn de scharnieren defect. De koelkast wil sinds vanmorgen niet meer sluiten. We willen graag alle 4 de scharnieren vervangen hebben zodat de deuren weer goed sluiten.


Keukenmontage en - renovatie Heiligerlee
maandag 06 maart 2017

Beko gasfornuis aansluiten

Ik wil graag mijn Beko Gasfornuis laten aansluiten; type FSS62010DW en is uitgerust met type ISO-7/1 schroefdraad. Ik heb zelf nog geen verbindingsstukken, gasslang of wat dan ook voor de gastoevoer.


Keukenmontage en - renovatie Slochteren
zondag 19 februari 2017

Betonnen aanrechtblad maken

We willen graag een betonnen aanrechtblad. Dit mag over het bestaande weekblad heen, mits dat kan. De afmetingen zijn: 75 cm, 290 cm met een uitsparing voor een spoelbak, 125 cm met uitsparing voor een gastoestel, 145 cm en 62 cm. De bladen zijn allemaal 55 cm diep.


Keukenmontage en - renovatie Winschoten
zaterdag 19 maart 2016

Keukendeurtje repareren

Ik heb een keuken deurtje van 60 bij 60 cm hiervan laat de folie los (zandkleur). Repareren jullie ook deze dingen en wat gaat zoiets kosten?


Keukenmontage en - renovatie Sappemeer
Offertes aanvragen