Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Emmeloord

Voorbereidingen voor nieuwe keuken - Keuken - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Voorbereidingen voor nieuwe keuken

De keuken moet verbouwd worden. Hiervoor dienen er stopcontacten geplaatst worden voor de koelkast, oven en inductie kookplaat. Daarnaast moet de waterleiding en de afvoer omgelegd worden.


Keukenspecialist Emmeloord

Offertes voor keuken in Emmeloord aanvragen

Recente opdrachten uit Emmeloord

dinsdag 07 december 2021

Keuken stuken

Keuken graag stucen of spackspuiten. Het gaat om ongeveer 15 M2.


Keukenmontage en - renovatie Emmeloord
dinsdag 23 juni 2020

Keukenkastje plaatsen

Ik wil eigenlijk geen normale deur, maar een deurtje voor een bovenkastje van een keuken. Het deurtje moet een zwarte stalen rand hebben. De afmetingen voor het deurtje is 60 cm breed en 90 cm hoog.


Keukenmontage en - renovatie Urk
zaterdag 17 november 2018

Voorbereidingen voor nieuwe keuken

De keuken moet verbouwd worden. Hiervoor dienen er stopcontacten geplaatst worden voor de koelkast, oven en inductie kookplaat. Daarnaast moet de waterleiding en de afvoer omgelegd worden.


Keukenmontage en - renovatie Emmeloord
zaterdag 14 oktober 2017

Keuken plaatsen

I-vorm. Beschikbare breedte is 2.90 meter. Stoer uiterlijk. Betonnen aanrechtblad. Inbouwkoelkast. Elektrische kookplaat. 2 spelbakken, keramisch. Inbouw combi magnetron en oven.


Keukenmontage en - renovatie Kalenberg
maandag 19 juni 2017

Gat in composiet aanrechtblad boren

Ik wil een gat in een composiet aanrechtblad laten boren voor de plaatsing van een Quooker.


Keukenmontage en - renovatie Creil
maandag 24 april 2017

Aanrechtblad met schade repareren

Op bungalowpark Landgoed Old Heino is er in een van de verhuurbungalows een aanrechtblad waar op 2 stukjes de bovenlaag mist. Het gaat om kleine stukjes van hooguit 2 cm (zie bijlage). Het liefst zou dit zo snel mogelijk gerepareerd moeten worden, zodat de bungalow weer netjes is en weer verhuurt kan worden.


Keukenmontage en - renovatie Heino
woensdag 27 juli 2016

Verleggen van gas en elektra voor plaatsing keuken

Graag informeren wij graag naar de mogelijkheden of deze werkzaamheden in de periode van 18 t/m 23 augustus uitgevoerd kunnen worden. Het gaat hier om het verleggen van de diverse leidingen (gas en elektra) evenals het boren van het gat tbv de afvoer van de afzuigkap. Veel leidingen (water en elektra) zitten al op de goede plaats zoals te zien is op de technische tekening en leidingsschema. Het gaat hier om de volgende leidingen: - Waterleiding (punt 1 & 2) - Afvoer water (punt 4) - Stopcontact vaatwasmachine (punt 10) Keuken: In de bijlage treft u het leidingsschema van de keuken welke is opgesteld door de keukenleverancier. Het is momenteel nog onduidelijk hoeveel groepen er op de keuken zijn aangesloten. In ieder geval 2. Er dienen uiteindelijk 3 groepen aangesloten te worden op de keuken. Daarnaast in de bijlage een word document zoals de keuken momenteel geïnstalleerd is. Voor de verlichting zien we graag 2 dimbare LED wandlichten tegen de muur bevestigd. Deze leidingen zullen dus in de muur gevreesd dienen te worden. De afzuiging zit momenteel aan de linkerkant van de keuken. Deze gaat naar rechts. Via de garage is de buis te verlengen naar deze rechterkant. Daarnaast dient achter het aanrechtblad nog 2x een aansluiting te komen voor stopcontacten (3-voudig). Momenteel zitten op deze plaatsen een 2-voudig stopcontact. Het schakelmateriaal incl. De benodigde dimmers zien we graag van de serie Busch-Jaeger Balance SI alpinwit. De gasaansluiting zit momenteel links in de keuken, welke naar rechts geplaatst dient te worden.


Keukenmontage en - renovatie Heino
dinsdag 26 april 2016

Keuken aanpassen en plaatsen

Ik neem de keuken van mijn broer over maar die moet qua maat wat worden aangepast. Ik haal zelf mijn oude keuken weg. De keuken van mijn broer staat gedemonteerd klaar. Het granieten aanrechtblad moet in de breedte 10 cm worden ingekort en de granieten achterplaat moet in de lengte 20 cm worden ingekort. Graag ontvang ik uw advies en offerte voor het plaatsen van de keuken en inkorten van het graniet. Er is een tekening beschikbaar; daar waar op de tekening 3 meter staat is er 2,9 meter mogelijk. De beide buitenkasten worden niet meegenomen.


Keukenmontage en - renovatie Vollenhove
zondag 24 april 2016

Nieuwe afzuigkap installeren in de keuken

Ik wil mijn oude defecte afzuigkap laten demonteren. Daarna moet er een nieuwe afzuigkap worden geplaatst en aangesloten op een afvoerkanaal dat omhoog loopt naar de zolder. Ik heb de nieuwe afzuigkap al voorhanden. Ik ontvang graag een offerte voor de kosten.


Keukenmontage en - renovatie Espel
zondag 20 maart 2016

Renovatiewerk in de keuken laten verzorgen

Ik wil wat renovatiewerk in mijn keuken laten verzorgen. Ik wil mijn aanrechtblad laten vervangen door een kunststof blad. Er moet een nieuwe spoelbak in worden geplaatst en een nieuwe 4 pits gaskookplaat. Ik weet niet of de kraan ook vernieuwd moet worden of dat deze kan worden herplaatst. Ik bespreek de mogelijkheden hier graag ter plaatse, laat alles daarbij goed inmeten en ontvang daarna een prijsindicatie.


Keukenmontage en - renovatie Emmeloord
woensdag 16 maart 2016

Keuken en apparatuur repareren

Keuken uit 2000 waarvan afzuigkap ( Neff) onvoldoende functioneert, inbouwkookplaat Atag (gas) piezo elektrisch element kapot is en de bedieningsknoppen onvoldoende werken. Hoekcarrousel niet meer functioneert.


Keukenmontage en - renovatie Creil
zondag 03 januari 2016

L-vormig keukenblad vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn keukenblad kan vervangen, L vorm 2. 60 x 1. 50 Zwart keukenblad gewoon goedkoopste model en dan met een nieuwe spoelbak en gaskookplaat.


Keukenmontage en - renovatie Ens
zondag 27 december 2015

Keukenblad vervangen

Ik zou graag mijn keukenblad willen laten vervangen. Het blad is inclusief spoelbak met kraan en gaskookplaat. L vormig 2.60 x 1.50 meter. Blad zwart, gewoon goedkoopste blad en spoelbak gaskookplaat. Wat kost dit incl monteren?


Keukenmontage en - renovatie Ens
woensdag 16 september 2015

Nieuw keukenblad en dito achterwand leveren en plaatsen

Ik wil graag mijn keukenblad laten vervangen en van hetzelfde materiaal in de dunne uitvoering de achterwand laten maken. De keuken is een L-vorm waarvan het langste stuk 2.60 meter is en het kortste stuk 1.50 meter is, breedte blad is 60 cenitmer. Tevens wil ik ook een nieuwe inbouw kookplaat erbij geleverd en gemonteerd krijgen. Wat kost dit inclusief plaatsen?


Keukenmontage en - renovatie Ens
donderdag 19 maart 2015

Bruynzeel keuken laten plaatsen

Wij willen een nieuwe Bruynzeelkeuken laten plaatsen. Het is een rechte keuken van 6 m1. Verder gaat het om alle kastjes inclusief alle apparatuur (4 stuks). Het betreft het plaatsen en aansluiten. Er moet een soort aftimmering boven de keuken komen. Graag ook een prijs voor het slopen van de keuken en het verleggen van leidingen. Het verleggen van het leidingwerk is waarschijnlijk niet nodig. Voor uw beeld; er zit een raam in de keuken. Graag een prijsopgave en eventuele vragen via de mail.


Keukenmontage en - renovatie Urk
Offertes aanvragen