Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Zwolle

Buitengevel isoleren 100m2 + dak isoleren (70m2) - Isolatie - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitengevel isoleren 100m2 + dak isoleren (70m2)

Ik wil mijn chalet laten isoleren. Ik wil graag het dak isoleren met isolatiekorrels. Het dak is ongeveer 70m2. Daarnaast wil ik ook de buitengevels isoleren, dit is ongeveer 100m2. Buitengevel moet van buitenaf geisoleerd worden.


Isolatiespecialist Oldebroek

Gratis offertes voor isolatie in Zwolle aanvragen

Recente opdrachten uit Zwolle

vrijdag 23 juni 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

de verdiepingsvloer van de zolder is heel gehorig en willen we graag beter geissoleerd tegen geluid. waarschijnlijk komt er ook een zwevende vloer maar we denken ook om de ruimte tussen de balken van de zoldervloer te isoleren, misschien dat er iets van vlokken in kan worden gespoten zodat we niet de plafonds of de vloer er helemaal uit hoeven te halen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Zwolle
vrijdag 23 juni 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Soort dak: Plat dak Wat wil je isoleren?: Dak isoleren, De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Zwolle
dinsdag 13 juni 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

We hebben een bungalow die we willen isoleren om buitengeluiden zoveel mogelijk tegen te gaan. Muren, dak en vloer (deels) zijn geïsoleerd. Glas is ‘gewoon’ thermopeen, dat er ca. 25 jaar inzit. We denken zelf dat we de ramen extra zouden kunnen isoleren met geluidswerend glas, maar we weten niet of dat voldoende is. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Lemelerveld
dinsdag 30 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

het gaat om het dak, het is plat, hout met bitumen aan de buitenkant. Binnen mag een spuit isolatie zoals pur, maar dan het akoestische materiaal. Naast geluidsdemping geeft dit ook enigszins warmte isolatie neem ik aan Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Zwolle
vrijdag 14 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Genemuiden
maandag 20 februari 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

plafond van de garage isoleren.


Isolatie Nieuwleusen
woensdag 09 november 2022

Zoveel mogelijk van het dak laten isoleren aan de binnenkant

We hebben een woning van omstreeks 1980. We hebben een schuin dak vanaf de eerste verdieping aan de achterkant, gedeeltelijk aan de voorkant ook vanaf de eerste verdieping. We willen graag zoveel mogelijk laten isoleren aan de binnenkant van de woning. Zelf heb ik twee linkerhanden (en ik ben rechts) dus we zijn op zoek naar een partij die het kan isoleren en volledig netjes en helemaal af kan opleveren.


Isolatie Zwolle
maandag 10 oktober 2022

Kruipruimte isoleren (60m2)

Ik wil mijn kruiruimte thermisch laten isoleren. Hij is 60 m2. De kruipruimte is moeilijk te bereiken, dus ik vraag me af of het wel te isoleren is. Ik hoor het graag van de vakman.


Isolatie Ommen
dinsdag 30 augustus 2022

Hellend dak van buitenaf + spouwmuur isoleren

Ik wil het zadeldak van een recreatiewoning aan de buitenkant (dakpannen) laten isoleren + 1 spouwmuur isoleren. Qua m2 ga ik nog opmeten.


Isolatie Ommen
dinsdag 16 augustus 2022

Zoldervloer isoleren (~45m2)

In de zoldervloer van mijn woning moet de isolatie geblazen worden. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 45m2. Het is een houtskeletwoning, dus de vloer bestaat uit houten balken.


Isolatie Lemelerveld
maandag 08 augustus 2022

Buitengevel isoleren 100m2 + dak isoleren (70m2)

Ik wil mijn chalet laten isoleren. Ik wil graag het dak isoleren met isolatiekorrels. Het dak is ongeveer 70m2. Daarnaast wil ik ook de buitengevels isoleren, dit is ongeveer 100m2. Buitengevel moet van buitenaf geisoleerd worden.


Isolatie Oldebroek
donderdag 14 juli 2022

Binnenkant van de muren isoleren

Isolatie aan de binnenkant van de muur. Het betreft een tussenwoning, dus het gaat om de voor en achterkant van het huis. Het huis is vier meter breed en heeft twee verdiepingen. 4m breed en 3 hoog. Het liefst in augustus. Hoeft in eerste instantie niet afgewerkt te worden.


Isolatie Zwolle
vrijdag 10 juni 2022

Plafond berging thermisch isoleren

Zoek een vakman die het plafond van de berging thermisch kan isoleren. Ik zou graag met de vakman willen kijken om hoeveel m2 het gaat. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Genemuiden
vrijdag 27 mei 2022

Gevel isoleren (4,7m2)

De gevelpanelen zijn niet geïsoleerd. Ik wil graag advies over wat we hier het beste mee kunnen doen. Het gaat hier om oppervlakte van 4.7 vierkante meter gevelpanelen. Ook ben ik benieuwd wat dit kost.


Isolatie Hattem
maandag 02 mei 2022

Isolatiewand plaatsen

Zoek een vakman om een geluidswerende wand van 2,5 x 2,5 mtr te plaatsen. Graag wat advies en info.


Isolatie Hattem
Offertes aanvragen