Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Wassenaar

Buitenmuur van binnenuit isoleren (~50m2) - Isolatie - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitenmuur van binnenuit isoleren (~50m2)

Ik zoek een isolatiespecialist die voor mij 2 buitenmuren van binnenuit kan isoleren. Dit tegen de kou om vocht tegen te gaan, het is een spouwmuur. De oppervlakte van deze muren is in totaal ongeveer 50m2.


Isolatiespecialist Wassenaar

Gratis offertes voor isolatie in Wassenaar aanvragen

Recente opdrachten uit Wassenaar

woensdag 17 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Dertiger jaren vrijstaande woning met mansarde dak. Isolatie alle buiten muren en dak of plafond bovenste woonlaag Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Wassenaar
maandag 26 september 2022

Binnenmuur isoleren (29 m2)

Wil graag de binnenmuur isoleren van een buitenmuur zonder spouw. Het huis is gebouwd in 1912. Er is nu een binnenmuur geplaatst, maar die zit vol scheuren en heeft geen isolatie. Na isolatie graag gipsplaten aanbrengen. Muur is 28 a 29 m2.


Isolatie Wassenaar
zondag 11 september 2022

Bitumencoating aanbrengen op muren (~20m2)

Wij hebben een graver, maar nog niet iemand die de bitumen coating aan de buitenzijde van de kelder kan aanbrengen. Dit gaat om ongeveer 20m2.


Isolatie Wassenaar
donderdag 25 augustus 2022

Binnenmuren + schuin dak isoleren

Zoek een vakman die de binnenmuren kan isoleren, vanaf de binnenzijde. Wij willen ook het schuine dak laten isoleren.


Isolatie Voorschoten
woensdag 03 augustus 2022

Kruipruimte isoleren 57m2

Wij willen onze kruipruimte isoleren door isolatie aan te laten brengen onder de vloer. De opp. Is ongeveer 57m2. Verder zouden we ook eventueel onze spouwmuren willen laten doen. Dat zal gaan om de voorkant en aan de achterkant op de eerste etage. 30m2


Isolatie Wassenaar
zaterdag 21 mei 2022

Buitenmuur van binnenuit isoleren (~50m2)

Ik zoek een isolatiespecialist die voor mij 2 buitenmuren van binnenuit kan isoleren. Dit tegen de kou om vocht tegen te gaan, het is een spouwmuur. De oppervlakte van deze muren is in totaal ongeveer 50m2.


Isolatie Wassenaar
zaterdag 12 maart 2022

Schuin dak van buiten isoleren

Wij wonen in een koetshuis uit 1918 en zoeken een bedrijf dat het dak van buitenaf kan isoleren.


Isolatie Wassenaar
donderdag 06 januari 2022

Geluidsisolatie tussen plafond begane grond en houtenvloer 1e etage.

Op zoek naar een vakman die kan isoleren . Ik denk dat de holle ruimte onder de vloer van de 1e etage moet worden opgevuld. Het gaat om ca. 40 vierkante meter


Isolatie Wassenaar
maandag 31 mei 2021

Verbeteren ventilatie kruipruimte

Verbetering van ventilatie in kruipruimte. Ruikt muf. De muren in de woonkamer hebben een verhoogd vochtpercentage, waarschijnlijk door optrekkend vocht. We willen graag aan de voorgevel een ventilatierooster plaatsen en in de kruipruimte zelf. Mocht de vakman een beter idee hebben, dan staan we daar voor open. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden?: 1 ruimte Wat is de functie van de ruimte(s)?: woonruimte Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Voorschoten
zaterdag 21 november 2020

Zolder isoleren

Tussenwoning met dakoppervlak van ong 80 m2. Wordt als leefruimte gebruikt dus liefst dun isolatiemateriaal wel met hoge rd waarde. Er bevinden zich 3 ramen en 2 dakdoorvoeren in het schuine dak. Er is sprake vam knieschotten waarachter isolatie aangebracht moet worden. Bouwjaar 1985, geisoleerde dakplaten (rd 1?), geen extra isolatie.


Isolatie Voorschoten
maandag 28 september 2020

Crawling space insulation

We would like to insulate the crawling space and the rear and front walls


Isolatie Wassenaar
zondag 02 augustus 2020

Zolder isoleren met SlimFix Deco

Wij willen de zolder van ca. 60 m2 laten isoleren met isolatieplaten b.v. met SlimFix Deco.


Isolatie Wassenaar
maandag 04 mei 2020

Isoleren van de vloer.

Het gaat om 28 m2 met een dikte van 113 mm & 15 m2 met een dikte van 20 mm. Materiaal nog in overleg, ik durf niet te zeggen wat hiervoor het beste is om te gebruiken.


Isolatie Voorschoten
zondag 10 november 2019

Slaapkamer isoleren

Het gaat om het isoleren van een slaapkamer tegen m.n. contactgeluid. De slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping in een appartementencomplex zonder lift. De ruimte is (lxbxh) 3,30 m x 2,74 m x 2,46 m. Er bevinden zich in ieder geval twee stopcontacten, een lichtknop en een aansluiting voor een plafondlamp die behouden moeten blijven, evenals een radiator en CV-leidingen. Er ligt parket op de vloer, de wanden en het plafond zijn gestuukt, daaronder bevindt zich het betonnen geraamte van het gebouw. Eén van de wanden aan de korte kant is een inzetwand die mogelijk niet geïsoleerd hoeft te worden. De andere wand aan de korte kant is de gevelwand en bevat een raam en de radiator. In overleg met een specialist kijk ik graag naar de mogelijkheden.


Isolatie Voorschoten
vrijdag 23 augustus 2019

Het isoleren van een vloer van 33 m2

We gaan ons huis opknappen waaronder ook een nieuwe vloer in de keuken. We hebben een open plan woonkamer/keuken van ongeveer 33 m². Nu weet ik dat we geen kruipruimte hebben en dat onze grond heel vochtig is. Nu zit ik er aan te denken, als de vloer dan toch open gaat om de vloer te isoleren om vocht tegen te gaan. Er komt een aannemer in ons huis die op 2 september begint met verschillende werkzaamheden voor een paar weken, dus ik hoop dat iemand rond die tijd dit zou kunnen doen voor ons. Dank u.


Isolatie Wassenaar
Offertes aanvragen