Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Leiden

Binnenmuren isoleren tegen geluidsoverlast - Isolatie - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnenmuren isoleren tegen geluidsoverlast

In ons nieuwe huis hebben we last van geluid van de buren in de woonkamer (vooral praten en televisie). Daarom willen wij de binnemuren laten isoleren tegen geluidsoverlast. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatiespecialist Leiden

Gratis offertes voor isolatie in Leiden aanvragen

Recente opdrachten uit Leiden

dinsdag 16 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Binnenmuur isolatie tegen geluid van de buren. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Leiden
maandag 08 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Het gaat om geluidswering van een 1-steensmuur naar de buren in een huis van 1956 Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Oegstgeest
dinsdag 25 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

De verdiepingsvloer op de eerste etage dient geïsoleerd te worden voor minder geluidsoverlast van boven. Hierbij zouden wij graag ook weten hoeveel het extra zou kosten om ook gelijk vloerverwarming daar in mee te nemen. Anders zouden we mogelijk in de toekomst, weer alles open moeten maken. Momenteel kraken de vloeren, dit zouden we eventueel zelf op willen/kunnen lossen, tenzij de prijs meevalt en dit werk ook gedaan kan worden door het betreffende bedrijf. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Roelofarendsveen
woensdag 22 februari 2023

Geluidsisolatie plafond

Ik zoek een isolatiespecialist die ons plafond kan isoleren i.v.m. last van de bovenbuurvrouw. Het gaat om een jaren '30 woning. Er zit voor zover wij weten geen isolatiemateriaal meer in het plafond. En de vloer kraakt heel erg. Isolatie moet gebeuren vanaf boven. Het gaat om 20 a 24 m2.


Isolatie Leiden
dinsdag 17 januari 2023

Kelder waterdicht maken

Na (zeer) zware regen en bij hoge stand grondwater komt er water in de kelder te staan. Graag krijg ik vrijblijvend een advies en offerte van wat daar tegen te doen is.


Isolatie Leiden
woensdag 21 december 2022

Binnenmuren benedenverdieping isoleren

Zoek een vakman die de binnenmuren van de benedenverdieping kan isoleren van binnenuit, met zo hoog mogelijke R waarde.


Isolatie Oud Ade
dinsdag 06 december 2022

Plafond isoleren (~24m2)

Het gaat om een plafond van 24m2, het doel is om geluid van mijn bovenburen te reduceren. Het liefst is het plafond verwijderbaar, maar lijmen zou ook een mogelijkheid zijn. Tot slot wil ik het liefst kurk met een witte kleur.


Isolatie Leiden
maandag 31 oktober 2022

Dak van de zolder laten isoleren

Zolder van dakisolatie voorzien. Zit 1 dakkapel, schuin dak. 4.54 bij 4.61 en 1.50 hoog. Woning is uit 1932.


Isolatie Oegstgeest
woensdag 12 oktober 2022

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~40m2)

Wij hebben recentelijk een huis gekocht en willen de vloer vanuit de kruipruimte graag laten isoleren. Helaas kunnen we geen ingang vinden naar de kruipruimte dus deze zal waarschijnlijk gemaakt moeten worden, maar we zijn bezig met het opvragen van tekeningen om hier achter te komen. De vloer is ongeveer 40m2. Wij willen graag de verschillende opties verkennen voor het isoleren van de vloer.


Isolatie Leiden
maandag 26 september 2022

Gehele woning thermisch isoleren

Ik wil graag mijn huis thermisch isoleren. Het gaat om mijn woning van 3 verdiepingen. Ik weet niet precies de oppervlakte


Isolatie Oegstgeest
dinsdag 19 juli 2022

Dak en buitengevel isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn platte dak en gevel. Huis is van voor 1920. Graag wat advies en info.


Isolatie Leiden
woensdag 15 juni 2022

koudebrug, aanbouw en spouwmuur isoleren

Onze woning is van binnen geïsoleerd, maar er is een koudebrugtussen de eerste en tweede verdieping (de tussenvloer) Wij hebben een aanbouw van 4x3 m waar het dak nog geïsoleerd moet worden buiten of binnen en er zijn 2 kleine spouwmuur van totaal 5x6 m die geïsoleerd zouden moeten worden. Alles moet thermische geïsoleerd worden. graag een vakman die langs komt om te beslissen hoe dit alles het beste geïsoleerd kan worden.


Isolatie Oegstgeest
maandag 23 mei 2022

Garage isoleren ( 15 m2)

Isolatie inpandige garage, muur die grenst aan huiskamer en plafond. Gaat ongeveer om 15 m2.


Isolatie Leiden
donderdag 12 mei 2022

Binnenmuren isoleren tegen geluidsoverlast

In ons nieuwe huis hebben we last van geluid van de buren in de woonkamer (vooral praten en televisie). Daarom willen wij de binnemuren laten isoleren tegen geluidsoverlast. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Leiden
maandag 09 mei 2022

Plafond isoleren ( 40 m2)

Zoek een vakman voor het isoleren van mijnplafond. Gaat om 40 m2.


Isolatie Leiden
Offertes aanvragen