Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Huizen

Badkamer isoleren - Isolatie - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn badkamer. Gaat om geluidsisolatie, graag wat info en advies naar alle mogelijkheden.


Isolatiespecialist Huizen

Gratis offertes voor isolatie in Huizen aanvragen

Recente opdrachten uit Huizen

maandag 21 augustus 2023

Buitengevel isoleren

Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Anders Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Huizen
maandag 07 augustus 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Huizen
vrijdag 26 augustus 2022

Badkamer isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn badkamer. Gaat om geluidsisolatie, graag wat info en advies naar alle mogelijkheden.


Isolatie Huizen
vrijdag 18 maart 2022

Kruipruimte isoleren (~50m2)

Ik zoek een vakman die mijn vloer vanuit de kruipruimte kan isoleren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Het is een 60/70 cm diepe kruipruimte (vochtig).


Isolatie Huizen
maandag 14 februari 2022

woonkamer voorzien van een voorzetwand incl isolatie

1 wand in de woonkamer voorzien van een voorzetwand incl isolatie. ongeveer zo een 15m2.


Isolatie Huizen
donderdag 01 oktober 2020

Een (thermische) isolatielaag aanbrengen in een schuine wand (20m²)

Het gaat om de schuine wand op de slaapverdieping. Het omvat ca. 20 m2 en zal een vrije ruimte hebben van 20-25 cm. Om zo min mogelijk schade aan te richten wil ik de ruimte laten vullen met de best mogelijke parels. Ik wil ook garantie op plaatsing en werking. Het doel is thermisch isoleren.


Isolatie Huizen
maandag 11 mei 2020

Schuur isoleren

Ik wil de schuur isoleren tegen geluid maar ook kou. Af en toe zit ik hier met vrienden en zo nu en dan knip ik ze omdat ik kapper ben. Ik wil geen overlast van de buren krijgen. Het is een kleine schuur ongeveer 7 meter lang en 2,5 meter breed. De muren zijn van steen en het plafond van hout. Ook zitten er openingen tussen de muur en het plafond waardoor het juist nu op dit moment heel horig is. Het uitruimen van de schuur vanwege paar spullen die erin zitten is ook nodig voor het werk verricht kan worden. Hoeveel zou dit kosten als jullie dit ook doen? Dank jullie wel!


Isolatie Huizen
dinsdag 30 oktober 2018

Plafond van de woning isoleren

Ik wil mijn plafond van 40-50 m2 laten isoleren tussen de balken. Wij zijn namelijk de woning aan het renoveren en willen dit erbij laten doen.


Isolatie Huizen
maandag 22 oktober 2018

Bungalow isoleren

Het betreft een vrijstaande bungalow met garage met een woonoppervlakte van 134 m2 en inpandige ruimte van 17 m2. Graag laten wij het pand en garage aan de buitenzijde isoleren. De woning is rondom goed te bereiken.


Isolatie Huizen
woensdag 13 september 2017

Kruipruimte laten isoleren

Hoekhuis met een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog. Het zand onder het huis is niet nat maar wel erg vochtig en er groeien schimmels. De vloer in de huiskamer trekt koud op. Kruipruimte is goed te bereiken en ligt ongeveer 4 meter van de straat. Graag een offerte wat de oplossing is en wat de kosten hiervan zijn?


Isolatie Huizen
woensdag 20 januari 2016

Dakisolatie van de binnenzijde aanbrengen

Het betreft het isoleren van de binnenzijde van het dak van de zolder. De Rockwool spijkerflensdeken hebben wij al aangeschaft. De oppervlakte is ongeveer 110 m2. Er zijn foto's beschikbaar.


Isolatie Huizen
donderdag 21 mei 2015

Dakisolatie aanbrengen aan de buitenzijde

Graag ontvang ik een indicatie voor het isoleren van het dak aan de buitenzijde, water- en winddicht, dus onder de pannen maar wel dat het hout kan ademen. De pannen zijn goed genoeg om her te gebruiken. Het is een oude woning van rond 1900 met een oppervlak van ongeveer 175 m2. Het dak is 10 meter lang en ongeveer 8.5 meter hoog. Graag ontvang ik bij de indicatie ook een advies voor de materiaalkeuze.


Isolatie Huizen
vrijdag 09 mei 2014

Schuur verbouwen en isoleren

We hebben een schuur aan huis gebouwd, afmeting binnen is 2.10 bij 2.60 meter. We willen deze schuur gebruiken als slaapkamertje. Schuur bestaat op dit moment uit een enkelsteens muurtje. Graag de schuur isoleren en als optie volledig afwerken van binnen.


Isolatie Huizen
zondag 05 januari 2014

Gevel van keuken isoleren

Betonnen achterwand isoleren in ruimte van 25 vierkante meter (keuken) met betonnen achterwand, geïsoleerd dak en dubbele beglazing.


Isolatie Huizen
maandag 14 december 2009

Isolatiespecialist

Kruipruimte vrij maken van bouwafval om de vloer te kunnen isoleren. Oude fundering oude schoorsteen en vooral puin. Niet heel veel.


Isolatie Huizen
Offertes aanvragen