Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Den Bosch

Wastafel en douchecabine/douchebak vervangen - Sanitair en installatiewerk - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Wastafel en douchecabine/douchebak vervangen

Het gaat om de badkamer in een stacaravan waarvan wij de wastafel (47 x 60) en de douchecabine en douchebak (80 x 80) willen laten vernieuwen. Graag ga ik samen en in overleg met de vakman het benodigde sanitair aanschaffen.


Loodgieter / installateur Kerkwijk

Offertes sanitair en installatiewerk in Den Bosch vergelijken

Recente opdrachten in Den Bosch

maandag 20 februari 2023

Sanitaire installaties

Vervanging van huidige warm waterinstallatie ( Valiant atmoMAG). Advies nodig over beste oplossing voor de situatie ( apartament met blokverwarming). Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Den Bosch
maandag 13 juli 2020

Wastafel en douchecabine/douchebak vervangen

Het gaat om de badkamer in een stacaravan waarvan wij de wastafel (47 x 60) en de douchecabine en douchebak (80 x 80) willen laten vernieuwen. Graag ga ik samen en in overleg met de vakman het benodigde sanitair aanschaffen.


Installatie- en leidingwerk Kerkwijk
woensdag 30 november 2016

Sanitair en CV aanleggen

Eind december zullen wij de sleutel krijgen van onze nieuwe woning. Op zolder hebben wij nog geen verwarming. Graag zouden wij deze laten aanleggen. De CV ketel staat op de voorzolder. Verder zullen wij de badkamer volledig verwijderen. Hierna dient de vakman de waterleidingen aan te leggen. Eventueel gaan wij de keuken ook nog verplaatsen. Graag ontvangen wij voor hier advies in verband met de water- en gasleidingen.


Installatie- en leidingwerk Boxtel
vrijdag 07 november 2014

Sanitair vervangen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Toilet, wandcloset vervangen. - Toilet loopt door, ontkalken? - Douchekraan vervangen. - 2 Wastafelkranen vervangen. - Fonteinset vervangen. - Kit van de douchebak vervangen.


Installatie- en leidingwerk Berlicum
zaterdag 15 februari 2014

Sanitair in de badkamer vervangen

De huidige wasbak dient verwijderd te worden. Vervolgens een nieuw badmeubel plaatsen en aansluiten, een nieuwe douchewand en douchedeur plaatsen en een nieuwe keuken kraan aansluiten. Deze materialen schaffen wij zelf aan via de Karwei.


Installatie- en leidingwerk Schijndel
maandag 26 september 2011

Afmontage van sanitair en radiatoren

We zoeken voor een project in Waalwijk bedrijven / zzp'ers die afmontage werkzaamheden kunnen uitvoeren. Betreft een groot renovatie project. Gaat dan om plaatsen van radiatoren en sanitair. Eventueel installatiewerk.


Installatie- en leidingwerk Vught
dinsdag 11 augustus 2009

Loodgieter / installateur

De huidige badkamer is aan vervanging toe. De nieuwe badkamer krijgt min of meer dezelfde layout, met kleine aanpassingen Sloopwerk doe ik zelf, sanitair/tegels koop ik ook zelf Werk dat moet gebeuren: - scheidingswand maken - verwarming verleggen en radiator monteren - nieuw wastafel monteren en aansluiten - nieuwe kraan voor bad monteren - alles betegelen (vloer en wanden) - evt afvoer wastafel (geen wc) Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die op uurbasis werkt, waarbij werk dat ikzelf doe daarmee het aantal benodigde uren beperkt


Installatie- en leidingwerk Den Bosch
zondag 05 april 2009

Loodgieter / installateur

Bestaande badkamer nieuw sanitair plaatsen. Huidig toilet blijft opdezelfde plaats, bad gaat eruit en alleen een douchewand plaatsen inclusief tegelwerk. Toilet beneden opnieuw betegelen. Sloopwerk van tegels gebeurt door mij zelf.


Installatie- en leidingwerk Schijndel
Offertes aanvragen