Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Apeldoorn

Asbest verwijderen (~60m2) + dakkapel plaatsen (3m) - Dakkapel plaatsen - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Asbest verwijderen (~60m2) + dakkapel plaatsen (3m)

Ik zoek een aannemer die ons dak van A tot Z kan renoveren. Het asbest moet eerst verwijderd worden en we willen daarna ook nog een dakkapel op het dak. Het dakkapel wordt ongeveer 3m breed, die komt aan de achterzijde. Graag volledig van kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Het dak heeft een oppervlak van ongeveer 60m2.


Dakkapelspecialist Apeldoorn

Offertes dakkapel plaatsen in Apeldoorn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Apeldoorn

maandag 10 oktober 2022

Dakkapel realiseren (5m)

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een dakkapel, van ongeveer 5 meter breed. Graag met 2 draai- kiepramen en 2 vaste ramen. De kozijnen van keralit en zo ook de afwerking van de buitenzijde. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Inclusief rolluiken. Overigens heb ik nog geen vergunning in bezit, weet ook niet of dit nodig is.


Dakkapelbouw Apeldoorn
vrijdag 16 september 2022

Twee kunststof dakkapellen plaatsen

Wij wouden graag een dakkapel van 5 meter achter en een dakkapel van +/- 2 meter aan de voorkant met vergunning. De vergunning is nog niet aanwezig, graag door de vakman. Het betreft een tussenwoning. Graag een kunststof dakkapel. De binnenzijde kunnen we zelf afwerken.


Dakkapelbouw Apeldoorn
donderdag 01 september 2022

Asbest verwijderen (~60m2) + dakkapel plaatsen (3m)

Ik zoek een aannemer die ons dak van A tot Z kan renoveren. Het asbest moet eerst verwijderd worden en we willen daarna ook nog een dakkapel op het dak. Het dakkapel wordt ongeveer 3m breed, die komt aan de achterzijde. Graag volledig van kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Het dak heeft een oppervlak van ongeveer 60m2.


Dakkapelbouw Apeldoorn
maandag 01 augustus 2022

Twee maal dakkapel aan achterzijde laten bouwen plus velux dakraam aan voorzijde

wij willen graag 2x een dakkapel van 200cm breed geplaatst hebben aan de achterzijde van onze woning. En ook nog een Velux dakraam aan de voorzijde.


Dakkapelbouw Vaassen
zondag 26 september 2021

Nokverhoging (5,5m breed) + dakkapel + vaste trap realiseren

Ik wil graag volledig gebruik kunnen maken van mijn zolder. Het lijkt mij een goede oplossing om een nokverhoging te doen, met een dakkapel. Zo kan ik als het lukt er 1 mooie grote zolder van maken. Nu heb ik een vlizotrap en wil graag een vaste trap naar boven. Ook zal er een wandje geplaatst moeten worden. Ik ben erg benieuwd naar de kosten en verneem graag van jullie. De buitenzijdes zullen afgewerkt moeten worden in kunststof en de kozijnen ook, het liefst antractie (grijs/wit). Casco opgeleverd.


Dakkapelbouw Apeldoorn
woensdag 19 mei 2021

Eenzijdige nokverhoging

Wij willen graag onze zolder benutten. Helaas nu te laag. we denken aan een eenzijdige nokverhoging over de hele lengte van het huis à 6meter. Vergunning is geregeld. Constructie nog in overleg (misschien hout). Kozijnen van kunststof. Ongeveer 6m lang, hoogte ongeveer 2.20 en de breedte nog even in overleg. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Garderen
dinsdag 30 maart 2021

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een kunststof dakkapel van 4 meter breed plaatsen, de nok is ongeveer 1.80 cm hoog. Graag zonder afwerking en kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Apeldoorn
dinsdag 02 maart 2021

Vervangen of renoveren bestaande dakkapellen

Ik heb een dakkapel van 250cm breed op de achterkant. Op de voorkant 400cm (150cm is een separate kamer). Bij vervanging kies ik voor hetzelfde terugbouwen OF 2x 400 breedte, afhankelijk van de opties (inclusief vergunningsopties). Mijn buren hebben voor en achter nog geen dakkapel en willen ook (mits vergunbaar) voor en achter 400cm dakkapel. Wij zijn geïnteresseerd in kunststof/keraliet oplossing. Ik wil graag De buitenafmetingen mogen waarschijnlijk niet groter worden dan de huidige afmetingen, in verband met het kunnen plaatsen van zonnepanelen. We laten ons graag adviseren over wat er mogelijk is door een specialist. Met de uitvoertermijn heb ik weinig haast, dit mag binnen 6 maanden zijn. Echter ontvang ik graag op korte termijn de opties mbt mogelijkheden en de prijzen die hieraan zouden hangen. (graag voor maandag 15 maart)


Dakkapelbouw Apeldoorn
vrijdag 08 januari 2021

Eenzijdige nokverhoging

Wij willen graag onze zolder benutten. Helaas nu te laag. we denken aan een eenzijdige nokverhoging over de hele lengte van het huis à 6meter. Vergunning is nodig, wordt geregeld. Constructie nog in overleg (misschien hout). Kozijnen van kunststof. Ongeveer 6m lang, hoogte ongeveer 2.20 en de breedte nog even in overleg. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Garderen
zondag 30 augustus 2020

Dakkapel bekleden met Trespa

Opnieuw bekleden van een bestaande dakkapel van 4,5 meter breed. De nieuwe bekleding (zijwangen en boeidelen) moeten van kunststof zijn. De dakkapel bevindt zich op de zolder op een schuin pannendak met een hoek van ca. 40 graden. Op de begane grond ónder de dakkapel bevindt zich een serre met een lichtdoorlatend kunststof dak. Die kunststof-platen kunnen makkelijk ge(de)monteerd worden voor het plaatsen van een tijdelijke stelling. (hebben we al 2 keer eerder gedaan). Er is geen sprake van lekkage of iets dergelijks. De herbekleding is dus preventief. De werkzaamheden kunnen dit najaar of in het voorjaar van 2021 worden uitgevoerd.


Dakkapelbouw Apeldoorn
vrijdag 19 juni 2020

Casco dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van ongeveer 200 breed in mijn badkamer. Zit te denken aan kunststof maar laat mij graag adviseren, het mag casco.


Dakkapelbouw Apeldoorn
woensdag 04 april 2018

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof dakkapel laten plaatsen op een schuin dak aan de achterzijde van de woning. Binnenkant afgewerkt voorzien van 1 kiepraam, 3meter breed. Het betreft een nieuwbouw woning welke volgende week word opgeleverd. Graag horen wij dan ook wanneer de dakkapel geplaatst zou kunnen worden ongeveer. Met vriendelijke groet, Serena Tempelmans Plat


Dakkapelbouw Apeldoorn
maandag 04 december 2017

Casco dakkapel plaatsen

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en willen hier graag aan de voor- en achterzijde een casco dakkapel laten plaatsen. De wensen zijn als volgt: - binnenmaat ongeveer 300 cm - hoogte 150 cm - buitenzijde: antraciet houtlook - raamkozijn: wit - 2 x kantel kiep raam - 1 x vast raam Er is nog geen vergunning aangevraagd. Dit dient door de vakman gedaan te worden. Wanneer de goedkeuring binnen is starten wij graag gelijk met de werkzaamheden. Het aftimmeren van de kapellen aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen.


Dakkapelbouw Vaassen
zaterdag 01 april 2017

Grotere dakkapel laten plaatsen

Ter vervanging van 2 afzonderlijke dakkapellen willen we 1 grote dakkapel van 6,50 meter breed aan de zijkant van de woning. De dakhoek is 50 graden, kunststof kozijnen met Keralit of werzalit zijkanten en ingebouwde rolluiken/screens. De voorzijde van de dakkapel zal ongeveer 2 meter kozijn/raam, 2 meter dicht, 0,8 meter raam/kozijn, 0,5 meter dicht en 2 meter raam/kozijn gaan worden.


Dakkapelbouw Apeldoorn
donderdag 24 maart 2016

Lood dakkapel vervangen

Het lood rond onze dakkapel moet worden vervangen. Dit is 6 meter (rondom gemeten).


Dakkapelbouw Apeldoorn
Offertes aanvragen