Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Sittard

Dakgoten reinigen - Dakgoot vervangen - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten reinigen

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor controle en evt schoonmaken en repareren van de dakgoten. De dakgoot loopt namelijk vol en ik weet niet precies wat het probleem is. In totaal gaat het om 30 meter.


Dakdekker Born

Offertes dakgoot vervangen in Sittard vergelijken

Recente opdrachten in Sittard

woensdag 05 juli 2023

Reparatie naad dakgoot

Lekkende naad in dakgoot repareren.


Dakgoot en regenpijp Sittard
woensdag 21 juni 2023

Buitenschilderwerk

Dakgoot en boeiboord Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Houten gevelbekleding


Behang- en schilderwerk Sittard
maandag 06 maart 2023

Composiet gevelbekleding

Gevel van vrijstaande woning van buiten isoleren. Gevel op zuid-westen. Heeft 2 ramen op bgg. Spouw is maar enkele cm. (5-6). Overhang dak en dakgoot voldoende om ‘achter’ te blijven. 2 Airco’s na aanbrengen weer terug te bevestigen aan de gevel. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...), Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Hoeveel buitenmuren wil je isoleren?: 1 Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Limbricht
donderdag 27 oktober 2022

Dak lekkage plat dak verhelpen

Als er een ferme bui valt heb ik lekkage in de bijkeuken ook zitten er een oar gastjes in de dakgoot. Het is een platte dak waar de lekkage zit.


Dakdekken en dakreparaties Stein
zondag 09 oktober 2022

Schuin dak compleet renoveren

Zoek een vakman die ons dak kan renoveren, dit betreft: Vervangen van boeidelen/oversteek voor zink. Dakgoot vervangen, deze is van zink. Er moeten ook nieuwe dakpannen worden geplaatst(~50m2).


Dakdekken en dakreparaties Susteren
vrijdag 16 september 2022

Dakgoot reinigen en afvoer repareren

Is gevraagd: periodieke dakgoot reinigen, een aangepaste hwa-afvoer repareren.


Dakgoot en regenpijp Urmond
donderdag 07 april 2022

Dak renoveren

Bestaande situatie: Ongeveer 80 a 85 m2 pannendak met dakbeschot eterniet platen. 2 stenen schoorstenen Werkzaamheden: Nieuw pannendak of sandwichpanelen, isoleren, bestaande schoorstenen afbreken boven dak, nieuwe dakgoot met hwa, 2 dakramen plaatsen


Dakdekken en dakreparaties Schinveld
donderdag 26 augustus 2021

Platdakvervangen (120 m) en dakgoot vervangen (15 m)

Geheel vervangen van plat dak, verplaatsen zonnepanelen, vervangen dakgoot. isolatie dak.


Dakdekken en dakreparaties Munstergeleen
maandag 19 juli 2021

Lekkage dakgoten repareren

Binnenmuur is door het lek vd dakgoot helemaal nat geworden en begint muf te ruiken. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Lek in het dak, waterleiding, afvoer, schouw


Dakgoot en regenpijp Schinveld
woensdag 02 juni 2021

Dakgoten reinigen

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor controle en evt schoonmaken en repareren van de dakgoten. De dakgoot loopt namelijk vol en ik weet niet precies wat het probleem is. In totaal gaat het om 30 meter.


Dakgoot en regenpijp Born
donderdag 21 januari 2021

Nieuw dakgoot zijkant huis

Wij willen graag een indicatie krijgen van de kosten voor het vervangen van de dakgoot aan de zijkant van het huis. Deze is 10m. Er zit waarschijnlijk zink op, indien dat het geval is weer hetzelfde.


Installatie- en leidingwerk Roosteren
zaterdag 19 september 2020

Nieuwe dakgoot (17 m) en afwerking plastisol

Samen met de buren moeten we de dakgoot voorzijde vervangen ivm lekkage. Totale lengte 17 meter. Tevens aan onze zijde afwerken met plastisol. Ook een nieuwe regenpijp en aansluiten op riool. Evt aan onze woning de overstek van zijkant huis ook plastisol plaatsen. Totale lengte ongeveer 14 meter.


Dakgoot en regenpijp Sittard
dinsdag 19 mei 2020

Lekkage schade dak chalet

Door een lekkage is er schade ontstaan aan de trim en boei beplating, lengte +/- 3 m. Reparatie trim en boei beplating en dakgoot ( dakgoot is van bitumen ).


Dakdekken en dakreparaties Susteren
zaterdag 02 mei 2020

Dakgoot reparatie

Wij hebben bij hardere regenbuien last van water aan de voorkant van ons huis,dit wil zeggen dat de stenen erg nat worden. Waarschijnlijk kapot of verstopt ?


Dakgoot en regenpijp Sittard
maandag 13 april 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een dakgoot van 6 meter lengte vervangen door nieuwe zinken dakgoot. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Installatie- en leidingwerk Limbricht
Offertes aanvragen