Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Enschede

Dakgoot vervangen (6m) - Dakgoot vervangen - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot vervangen (6m)

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze dakgoot kan vervangen. Het gaat om een 6 meter lange goot op een werkhoogte van 5,4m. De nieuwe materialen zal even in overleg besproken moeten worden.


Dakdekker Enschede

Offertes dakgoot vervangen in Enschede vergelijken

Recente opdrachten in Enschede

maandag 24 april 2023

Steenstrips

Huis met steensmuren. Zijgevel zonder ramen vanaf dak van de zijgang. Achtergevel vanaf dak uitbouw met drie ramen. Niet gebruikte schoorsteen (asbestvrij) demonteren. Mogelijk moet onderuitgang dakgoot aangepast worden evenals dakrand/ windveer. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Enschede
zondag 29 januari 2023

Nieuwe dakgoot monteren

10 mtr lange zinken goot plaatsen.


Installatie- en leidingwerk Diepenheim
woensdag 28 september 2022

Zonnepanelen(16 stuks) + dakgoot reinigen

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten reinigen van zonnepanelen(16 stuks) en ook de dakgoot.


Dakdekken en dakreparaties Enschede
donderdag 23 december 2021

Dakgoot vervangen (6m)

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze dakgoot kan vervangen. Het gaat om een 6 meter lange goot op een werkhoogte van 5,4m. De nieuwe materialen zal even in overleg besproken moeten worden.


Dakgoot en regenpijp Enschede
dinsdag 10 augustus 2021

Roosters plaatsen bij dakgoot tegen kauwen

Graag zou ik roosters laten plaatsen tegen kauwen. Graag een bedrijf uit Enschede of in de nabije omgeving.


Klussen Enschede
vrijdag 26 februari 2021

Dakgoten vervangen

Ik wil zinken dakgoot van 16 meter laten vervangen door een nieuwe.


Dakgoot en regenpijp Enschede
dinsdag 27 oktober 2020

Dakgoot repareren

Een dakgoot van zink repareren, minder dan een meter.


Installatie- en leidingwerk Enschede
zaterdag 27 juni 2020

Enkele nokverhoging achterzijde

Wij willen graag een enkele nokverhoging achterzijde tussenwoning. Het dak is ongeveer 5,50 meter breed. Graag kunststof kozijnen erin met draai-kiep-ramen. De nok zit niet in het midden en het achterdak loopt door tot de dakgoot van de BG. Op de 1e verdieping zit er al een dakkapel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
vrijdag 20 september 2019

Lekkende dakgoot repareren

Mijn dakgoot lekt en ik wil het graag repareren. Het is 10 meter lang. Ik ontvang graag een offerte.


Dakdekken en dakreparaties Enschede
donderdag 19 september 2019

Dakgoten vervangen

Graag zou ik samen met mijn buurman de dakgoten van onze twee onder één kapper voor en achter vervangen. Totaal 20 meter en 5 HWA's. Het ligt eraan of wij zelf de oude dakgoot afvoeren.


Installatie- en leidingwerk Enschede
woensdag 03 juli 2019

Dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren

Ik wil een dakrenovatie uitvoeren. Isolatie is nu binnen met 10-12 cm glaswol onder de planken waarop de panlatten en pannen liggen. Een dakgoot ligt tegen muur van buren, is smal en stroomt soms over. Die zouden we graag hoger en breder hebben. Kortom, het dak moet van buitenaf geïsoleerd worden. Aan een zijde zitten twee veluxramen die zwaar zijn. Hier zouden we eventueel een lang dakkapel willen (maximaal zonder vergunningsplicht) of onderhoud aan de veluxramen. Aan de achtergevel zit een ongebruikte schoorsteen (vanaf 3 meter) die verwijderd moet worden. Het dak moet rekening houden met nog te plaatsen gevelisolatie buiten. Langs de nok aan beide zijden willen we zonnepanelen plaatsen. De dakbalken lopen horizontaal. Isolatiewaarde minimaal als bij nieuwbouw. Dak is 8x5, hoogte ca 3 meter. Er is een 2e schoorsteen nog in bedrijf. Vanwege gewicht denken we aan geïsoleerde dakplaten.


Dakdekken en dakreparaties Enschede
maandag 11 februari 2019

Dakgoot vervangen van een tussenwoning

De dakgoot moet vervangen worden aan de voorzijde van een tussenwoning. Het materiaal van de dakgoot moet in overleg zijn. De dakgoot is ongeveer 6 meter lang.


Dakdekken en dakreparaties Enschede
maandag 07 januari 2019

Nieuwe dakgoot plaatsen

We willen graag voor twee huizen totaal 24 meter dakgoot vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot en deze moet vervangen worden met een nieuwe zinken dakgoot. Het gaat om 2 huizen op een aansluiting en deze moet gescheiden worden.


Dakgoot en regenpijp Enschede
vrijdag 21 september 2018

Dakgoot en regenpijpen vervangen

Wij willen onze dakgoot en bijbehorende regenpijpen aan de voorzijde van het huis vervangen. Het betreft een twee-onder-een-kap woning en ook de buren doen mee. Dit jaar willen we de voorzijde vervangen en volgend jaar de achterzijde. Onze voorkeur gaat uit naar dakgoot en regenpijp van zink. De lengte is ongeveer 20 meter aan de voorzijde en 20 meter aan de achterzijde. De woningen zijn goed bereikbaar.


Dakgoot en regenpijp Haaksbergen
vrijdag 03 augustus 2018

Opknappen dak van woning en schuur

Ons dak (hoekwoning) is nu voorzien van shingles. De bedoeling is hier overheen geïsoleerde dakpanplaten aan te brengen inclusief de nieuwe dakdoorvoer aanpassen. Verder de ommanteling van de schoorsteen aanpassen, dakgoot en de benodigde boeien. Eveneens is er een vrijstaande schuur waarvoor graag apart een prijsopgave. Het vlakke dak van de woning is plusminus 90 m2, de schuur plusminus 10 m2. In afwachting van uw bericht.


Dakdekken en dakreparaties Enschede
Offertes aanvragen