Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Den Bosch

Dakgoten en boeiboorden vervangen - Dakgoot vervangen - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten en boeiboorden vervangen

De dakgoten en de boeidelen van onze vrijstaande woning dienen te worden vervangen. De dakgoten zijn van zink met een houten bekledingen. Er is geen voorkeur voor een nieuwe bekleding. Daarnaast zijn er nu houten boeiboorden aanwezig. Deze dienen vervangen te worden door hout of kunststof. De lengte van beide zijn ongeveer 20 meter.


Dakdekker Zaltbommel

Offertes dakgoot vervangen in Den Bosch vergelijken

Recente opdrachten in Den Bosch

woensdag 20 september 2023

Houten boeiboord vervangen

Aan voorkant en achterkant huis, wil ik graag de boeiboord en dakgoot vervangen door hout. Tevens reparatie dakgoot aan voorkant huis.


Timmerwerk Den Bosch
zaterdag 01 oktober 2022

Lekkage in dakgoot herstellen

Ik zoek een vakman voor de reparatie van een lekkende zinken dakgoot. De dakgoot lekt op de naad van twee zinken delen.


Dakgoot en regenpijp Vught
donderdag 30 juni 2022

Bouwvergunning/ tekening dakopbouw realiseren

Hierbij informeer ik naar hetgeen u voor ons kunt betekenen wat betreft het volgende: Zowel wij als onze direct aangrenzende buren hebben een schuin dak. De huizen grenzen voor 65% (per woning) aan elkaar waarbij de een aan de ene kant uitsteekt en de andere voor dezelfde lengte aan de andere zijde. De gemeenschappelijke dakgoot raakt beide huizen dus over bedoelde lengte. Wij als buren willen beide een aan elkaar grenzende opbouw realiseren. Hierbij hebben wij de volgende opvolgende vragen: 1. Kan hiervoor een omgevingsvergunning worden gekregen? 2. Onder welke (al dan niet bouwkundige) voorwaarden kan deze bouwvergunning gekregen worden. 3. Hoe zou deze opbouw er uiteindelijk daadwerkelijk uitzien? Navraag bij de gemeente leert: De panden zijn gelegen in het rijks beschermde stadsgezicht, maar hebben verder geen monumentale waarde. De regels uit het bestemmingsplan (www.ruimtelijkeplannen.nl) zijn bepalend. Onze vraag is wat u voor ons kunt betekenen t.a.v.. onze ambitie en vragen. Belangrijkste vraag vooraf is niettemin wat u kunt zeggen over de aannemelijkheid/ kans dat voor een dergelijke verbouwing een omgevingsvergunning (wat betreft de gemeente) zal worden verkregen. Wij kunnen ons, daarbij, voorstellen dat u nog nadere informatie van ons nodig heeft. In dat geval horen wij dat graag.


Bouwtekening en ontwerp Den Bosch
donderdag 17 februari 2022

Dakgoot en boeiboord repareren

Verhelpen kleine lekkage aan daggoot + iets aanbrengen wat vuiligheid tegenhoudt en bijwerken/schilderen boeiboord.


Timmerwerk Boxtel
dinsdag 12 oktober 2021

Buiten- en binnen schilderwerk

Ik wil al het houtwerk van mijn woning laten schilderen. Het betreft binnen- en buitenwerk (5 deuren met kozijnen, 2 maal openslaande deuren, buitendeur, voordeur, 6 raampartijen, 2 balken, 9 raampartijen en 4 deuren, 30 meter dakgoot)


Kozijnen, deuren en dakramen Esch
dinsdag 25 mei 2021

Dakgoot vervangen

Mijn dakgoot lekt op 3 naden. Ik wil deze graag herstellen. Lengte is ongeveer 7 meter. Heb nog geen voorkeur qua materiaal.


Dakgoot en regenpijp Haarsteeg
vrijdag 30 april 2021

Oude dakgoot verwijderen en nieuwe dakgoot plaatsen

Zoek een vakman om mijn dakgoot te vervangen i.v.m lekkage. Lengte van dakgoot is 8.50 meter, heb nu zink maar sta open voor wat anders. Goot hangt op 5 a 6 meter


Installatie- en leidingwerk Kerkdriel
maandag 26 april 2021

Nieuwe zinken dakgoot (aanbouw)

Onze huidige dakgoot is toe aan vervanging. We willen graag een zinken datgoot. Het gaat om ongeveer 650 cm. De regenpijp hoeft niet vervangen te worden.


Installatie- en leidingwerk Boxtel
donderdag 08 april 2021

Dakgoten vervangen

De dakgoot aan de achterzijde van mijn woning in Vught is lek/gescheurd waardoor ook de houten omlijsting is verschoven. Indien mogelijk deze ook herstellen. De dakgoot zit op ongeveer 6 meter hoogte. De begane grond heeft een kleine uitbouw met een schuin dakje dus lijkt me wat lastiger voor een steiger?? Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp Vught
donderdag 11 maart 2021

Zinken dakgoot vervangen 15m

Ik zoek een loodgieter die mijn dakgoten kan vervangen. Het gaat om ongeveer 15m. De dakgoten zijn van zink. Het dak is goed bereikbaar met steigers. De dakgoten raken vol dus ik wil ook graag een afdekking hiervoor hebben.


Installatie- en leidingwerk Sint Michielsgestel
zaterdag 26 december 2020

Sedum dak aanbrengen (150 m2)

We willen graag een groen dak aanleggen. De huidige betonpannen zijn aan vervanging toe en ook de dakplaten daaronder moeten vervangen worden. Dak is van binnenuit geïsoleerd. Daarnaast moet een klein stukje dakgoot van een meter lang vervangen worden. Ruwe schatting van het dakoppervlak is 150 m². Dit is het dak aan 1 zijde van het huis die aan de bovenkant niet verbonden is met het dak aan de andere zijde.


Dakdekken en dakreparaties Zaltbommel
vrijdag 09 oktober 2020

Vernieuwen goot + afvoer

Het betreft een zinken dakgoot van 4,7 meter, inclusief afvoer. Daarna willen we een nieuwe zinken dakgoot. Graag ontvang ik een offerte.


Installatie- en leidingwerk Vlijmen
zaterdag 20 juni 2020

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen voor en achterzijde van de woning


Installatie- en leidingwerk Heusden gem. Heusden
maandag 01 juni 2020

Dakgoot reparatie

Ik wil graag een dakgoot reparatie laten uitvoeren , waarbij ook de houten, verrotte delen onder of naast de dakgoot worden gerepareerd..


Dakgoot en regenpijp Kerkdriel
zaterdag 02 mei 2020

Vervangen trespa woning

Graag laat ik het trespa van mijn huis vervangen voor nieuw trespa, het gaat om: - Vervangen trespa, 2x dakkapel van ongeveer 6 m bij 1,5/ 2 m, aan de zijkant zit nog een schuine plaat van ongeveer 2 m bij 1,5 m. - Vervangen trespa, carport ongeveer 3 m breed bij 5 m. - Vervangen trespa, dakgoot voorzijde woning van 6 m. - Vervangen trespa, dakgoot achterzijde woning van 6 m. - Vervangen trespa, schuur, ongeveer 2.40 m en 2/3 diep m. Graag de prijs voor het materiaal apart benoemen op de offerte.


Gevel- en metselwerk Vught
Offertes aanvragen