Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Delft

Dakgoot heeft gaten - Dakgoot vervangen - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot heeft gaten

Mijn dakgoot heeft gaten en aanvullende werk, ik wil een een waterleiding ca. 30 cm weghalen en afdopen


Dakdekker Delft

Offertes dakgoot vervangen in Delft vergelijken

Recente opdrachten in Delft

maandag 19 december 2022

Lekkage dakgoot herstellen

Mijn zinken dakgoot lekt op de naad. Hij is eerder gerepareerd met spul van de bouwmarkt, maar dit heeft het niet gehouden. Nu zoek ik een vakman die mij een offerte kan bieden om dit te herstellen voor mij.


Dakgoot en regenpijp Den Hoorn
vrijdag 02 september 2022

Zinken dakgoot + betimmering vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het zink werk van mijn bestaande dakgoot inclusief betimmering. Lengte dakgoot circa 5 meter.


Installatie- en leidingwerk Delft
zondag 12 december 2021

Dakgoot heeft gaten

Mijn dakgoot heeft gaten en aanvullende werk, ik wil een een waterleiding ca. 30 cm weghalen en afdopen


Dakgoot en regenpijp Delft
zaterdag 28 augustus 2021

Dakgoot vervangen

Wij zouden graag onze dakgoot vervangen hebben. Het is 1 hoog bereikbaar via dakterras. Ongeveer 5 meter.


Dakgoot en regenpijp Delft
vrijdag 02 april 2021

Dakopbouw of dakkapel plaatsen

Ik heb een aanbouw over 2 verdiepingen, en daardoor heb ik een plat dak op de zolder vloer. De dakgoot ligt 1,2 vanaf de dakpannen. Nu wil ik deze ruimte gebruiken middels een dakopbouw. Zeg maar een dakkapel die doorloopt tot op het platte dak. De woning is 5,7 m breed. De dakopbouw zou ongeveer 2,4-2,6 m hoog moeten worden en het platte dak wordt ongeveer 4,3 m diep. Zie bijgevoegde bouwtekening. Het dak betreft een standaard klapdak uit 2017. Het moet casco opgeleverd worden met kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delft
maandag 16 november 2020

Controleren en eventueel herstellen van voegwerk en dakgoten

Er zijn er die menen dat ons voegwerk aan herstel toe is. Ook zou de dakgoot moeten worden vervangen (de buren hadden een lekkage met een vergelijkbare staat), waarbij ik hoopte dat de steiger kon worden hergebruikt. Er is al anderhalve offerte ontvangen (1 echte offerte, 1 mondeling), maar ik zou graag een wat beter beeld willen hebben van wat er nou echt nodig is en wat een goede prijs is voor deze behandelingen. Het gaat om mij en de boven. Gaat dus om het controleren en eventueel herstellen van het voegwerk en het controleren en eventueel vervangen van de dakgoot. Het contact met deze eigenaar loopt momenteel stroef, dus ook zou ik graag willen weten wat alleen voegwerk herstel beneden eventueel zou kosten. Overigens zijn we / ben ik misschien ook te porren van de gelegenheid gebruik te maken om het gelijk goed te doen (zandstralen). Vriendelijke groeten


Gevel- en metselwerk Delft
vrijdag 11 september 2020

Dakgoot lekkage

1 dakgoot van ongeveer 3 meter lekt. Graag de oorzaak opsporen en verhelpen. De dakgoot bevindt zich op 1e verdieping en is goed bereikaar met een trap of steiger


Installatie- en leidingwerk Delft
dinsdag 30 juni 2020

Reiniging dak

Mijn dakgoot ligt vol met bladeren, die moet schoongemaakt worden. Het is 3 hoog en het gaat om 2 daken van 12 meter lang.


Dakdekken en dakreparaties Delft
woensdag 17 juni 2020

Woning buiten schilderen

Ik wil mijn eengezinswoning het buitenwerk laten schilderen. Het werk bestaat uit 20 kozijnen waarbij 9 kozijnen die open kunnen. 2 openslaande tuin deuren, 1 deur tuinhokje, 1 voordeur en hokdeur. En dakgoot voor en achter in totaal 12 meter. We zouden de klus snel willen laten uitvoeren ivm verkoop van het huis.


Behang- en schilderwerk Delft
zondag 29 maart 2020

Nieuwe dakgoot plaatsen

Wij willen onze dakgoot (4 meter) laten vernieuwen. Het gaat zowel om de zinken goot als om de houten ombouw. Plus ook een nieuwe regenpijp (plm 8 meter). We kijken nog of de buren willen meedoen. We kijken uit naar jullie offerte.


Dakgoot en regenpijp Delft
woensdag 23 oktober 2019

Vervangen dakpannen, dak isoleren en dakgoten renoveren

Wij willen onze dakpannen laten vervangen. Het dak isoleren (buitenzijde) en dakgoten renoveren of vervangen. De voorkeur voor de isolatie is met folie. De afmetingen van ons huis zijn 26 x 5.5 meter. Het dak heeft een hellingshoek van 35 graden met een dakkapel erin, de kamer is 10 meter diep. De dakgoot breedte zou ongeveer 20cm moeten zijn, zink.


Dakdekken en dakreparaties Delft
donderdag 27 december 2018

Muur herstellen van vocht en opnieuw behangen

Door een lekkage aan de dakgoot is er water in een aangrenzende kamer langs de muur naar beneden gekomen. Op het plafond zit een vochtvlek en het behang in deze kamer is in de hoek van de kamer van boven tot beneden nat geweest. Het behang laat nu los en er zit schimmel op. Ik wil graag een offerte voor het wegwerken van de vochtvlekken op het plafond en het opnieuw behangen. Deze offerte biedt ik daarna aan bij de verzekeringsmaatschappij.


Behang- en schilderwerk Delft
vrijdag 15 december 2017

Zinken dakgoot repareren of vervangen

Onze zinken goot, ongeveer 6 meter lang, is vernieuwd in 2008. De houten bekleding hier omheen niet. Waarschijnlijk hebben de buren een lekkage aan hun goot wat lekkage veroorzaak aan onze houten bekleding. Graag zou ik de mogelijkheden willen bespreken met de vakman om dit probleem op te lossen.


Dakgoot en regenpijp Delft
dinsdag 29 augustus 2017

Dakgoot achter vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoot met houten betimmering aan de achterzijde van mijn woning. De lengte is ongeveer 4 meter.


Dakgoot en regenpijp Delft
donderdag 24 augustus 2017

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen en 12 cm omhoog zetten, in verband met een nieuw dak met dikke isolatie. De oude goot zit nu te laag. De goot is van zink en omtimmerd met hout. Als dan niet door zink vervangen, graag uw advies hierover. De lengte is ongeveer 3.85 meter


Dakgoot en regenpijp Delft
Offertes aanvragen