Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Apeldoorn

Zinken dakgoot en regenpijp vervangen - Dakgoot vervangen - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zinken dakgoot en regenpijp vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot laten vernieuwen ivm. Lekkage. Graag zou ik een zinken dakgoot willen + regenpijp. Gaat om een dakgoot van 10 meter.


Dakdekker Apeldoorn

Offertes dakgoot vervangen in Apeldoorn vergelijken

Recente opdrachten in Apeldoorn

woensdag 26 april 2023

Buitenschilderwerk

voshuizen 2 in lieren alle kozijnen, deuren, onder de dakgoot en langs de dakrand naar boven moet geverft worden Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Lieren
dinsdag 29 juni 2021

Dakgoot vervangen

Dakgoot van 2.50 meter moet vervangen worden. De dakgoot ligt in een houten bak. Werkhoogte ongeveer 2,5 meter. Eenvoudig bereikbaar


Klussen Klarenbeek
maandag 21 juni 2021

Zinken dakgoot 7 meter + zinken regenpijp

We willen een nieuwe zinken dakgoot aan zijkant huis (7 meter hoogte). Lengte ongeveer 7 meter. Plus een nieuwe zinken regenpijp 7 meter lang aan einde dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Apeldoorn
zondag 06 juni 2021

Vervangen dakgoten door zinken dakgoten

Het vervangen van kunststof dakgoten door zinken dakgoten bij een huizenblok van 4 aan voor en achterzijde. Bij een huis liggen de zonnepanelen over de onderste rij dakpannen, en een huis heeft een uitbouw. Het gaat dan om ongeveer 48 meter dakgoot, 4 dakafvoerpijpen incl. bevestigingsmateriaal. Wat is hiervoor de prijs (evt. per huis gespecificeerd)


Installatie- en leidingwerk Apeldoorn
vrijdag 07 mei 2021

Dakgoot vervangen 12m zink

Ik wil graag de dakgoot voor en achter vervangen van een tussenwoning. De huizen zijn 5,80 meter breed, in totaal 12m. De dakgoten zijn gewoon van zink. Afhankelijk van de prijs doet de buurman op de hoek ook mee en dan gaat het om twee huizen van 5,80 meter breed.


Installatie- en leidingwerk Apeldoorn
dinsdag 23 februari 2021

Zinken dakgoot en regenpijp vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot laten vernieuwen ivm. Lekkage. Graag zou ik een zinken dakgoot willen + regenpijp. Gaat om een dakgoot van 10 meter.


Dakgoot en regenpijp Apeldoorn
woensdag 03 februari 2021

Wintertuin bouwen

Tegen de woning aan wil ik een wintertuin laten plaatsen. Dit is aan de zijkant van de woning. Ik heb nog geen vergunning maar dit is wel nodig. De kenmerken van deze wintertuin zijn: bg circa 27m2 lage wand circa 2,75 x 9 meter zijwanden onder hoge zijde 5,5 meter lage zijde circa 2,75 m schuin dak (glas) van lage wand tot onder dakgoot circa 4 x 9 meter. De wintertuin wordt volledig van glas, zowel de wanden als het dak. Oplevering casco. Ook niet verwarmd. Indien gewenst kan een impressie/schets geleverd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Loenen
donderdag 15 oktober 2020

Nieuwe dakgoot op tweede verdieping

Gaarne een offerte voor een dakgoot, 40 meter lang. De hoogte van het pand waar het aan moet is ongeveer 6 meter, dat is de eerste verdieping boven het bedrijf.


Dakgoot en regenpijp Lieren
donderdag 10 september 2020

Vervangen van dakgoot

Ik wil de dakgoten aan de voor en achterkant laten vervangen door nieuwe zinken dakgoten. Het is in totaal 12 meter. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakgoten.


Installatie- en leidingwerk Apeldoorn
zaterdag 06 juni 2020

Op 1e verdieping de lekkage aan zinken dakgoot herstellen en dakgoten reinigen

Zinken dakgoot begint ergens te lekken. (Totale lengte van dakgoot is circa 5,50 meter). Het is de de dakgoot van de 1e verdieping. Graag de lekkage herstellen en de dakgoten reinigen.


Dakgoot en regenpijp Apeldoorn
zondag 24 mei 2020

Reparatie stukje dakgoot

Koppeling op de kunststof dakgoot lekt. Er is een stukje net naast de koppeling afgebroken. gaat misschien om een stuk vervangen met een of twee nieuwe koppelstukken.


Installatie- en leidingwerk Apeldoorn
dinsdag 19 mei 2020

Buitenkant vrijstaand huis bj 1926

voorgevel: – erker met 3 ramen en 4 bovenlichten met glas-in-lood waarvan 1 valraam – voordeur met paneel en ovale ruit, bovenlicht met glas-in-lood – nieuwe openslaande deuren met paneel en ruit (1e verdieping) – openslaande ramen met bovenlichten – plantenbak – nieuw zolderraampje naar binnendraaiend (in de punt) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 5 klossen achtergevel: – nieuwe pui met openslaande deuren, 2 zijpanelen met ruit en onderpaneel plus 4 bovenlichten – boeren tuindeur (2 delen) met paneel en glasdeel met 9 ruitjes, smal bovenlicht. – boeideel (dubbel) plat dak – buitendeur naar plat dak met paneel en ruit – openslaande ramen met bovenlicht (plat dak) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 7 klossen zijgevel links: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (huiskamer) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp – zijkant serre met 3 grote ramen en 3 bovenlichten waarvan 2 met glas-in-lood – boeideel (dubbel) zijgevel rechts: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (keuken) – smal raampje met bovenlicht (keuken) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp (keuken) – dakkapel met 2 vaste ramen en 2 openslaande ramen (boven keuken) – boeideel met zinken dakgoot en korte regenpijp (dakkapel) – kelderraam met 2 naar binnendraaiende raampjes – wc-raampje (valraam) – traplicht met 2 naar buitendraaiende raampjes met glas-in-lood – boeideel met zinken dakgoot zonder regenpijp (zijgevel) algemeen: – bestaand schilderwerk is over het algemeen in behoorlijke staat – alle nieuwe onderdelen staan in de grondverf – alle draaiende delen donkergroen – alle kozijnen en vaste delen cremekleurig – verfvoorkeur: Sikkens Rubbol XD high gloss


Behang- en schilderwerk Apeldoorn
maandag 20 januari 2020

Dakrenovatie

Ik wil de huidige dakgoot (10 meter) verwijderen en af laten voeren, en een nieuwe PVC dakgoot laten plaatsen. Schoorsteenmantel plaatsen, asbest dakbeschot verwijderen, huidige dakpannen met asbest verwijderen (afvoeren doe ik zelf, want het is minder dan 34 m2), en isoleren. Graag ontvang ik een offerte.


Dakdekken en dakreparaties Apeldoorn
dinsdag 05 november 2019

Stukje omlijsting dakgoot vervangen

Stukje (75 cm) houten omlijsting dakgoot vervangen. Lage dakgoot op keukentraphoogte. Liefst voor 25 november want dan krijg ik een schilder over de vloer.


Dakgoot en regenpijp Apeldoorn
maandag 28 oktober 2019

Dakgoot en golfplaten van carport vervangen

Ik wil de 18 carport golfplaten laten vervangen, zonder asbest. Het materiaal mag worden afgevoerd door de vakman. De nieuwe golfplaten mogen iets breder worden. Ook de kunststof dakgoot moet vervangen worden. Gaat om ongeveer 6 meter.


Dakdekken en dakreparaties Apeldoorn
Offertes aanvragen