Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Voorburg

Badkamer plaatsen in nieuwbouw - Badkamer - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer plaatsen in nieuwbouw

Ik zoek een specialist in badkamer die mijn nieuwe badkamer volledig kan monteren en betegelen. De ruimte is ongeveer 6m2 en wordt casco opgeleverd (Q4 2023). Er zal even gekeken moeten worden of er leidingen verlegd moeten worden.


Badkamerspecialist Voorburg

Offertes voor badkamer in Voorburg aanvragen

Recente aanvragen uit Voorburg

donderdag 19 januari 2023

Badkamer vervangen

Goedendag! Ik heb een appartement in Voorburg waarbij de douche af en aan wel eens gelekt heeft afgelopen jaren. Dit lag elke keer aan het kitwerk en was gemakkelijk te vervangen, maar uit een lekkagerapport dat ik professioneel heb laten maken bleek dat het handigst is de douche als geheel te vervangen, en dan vooral een douchebak in te zetten ipv de huidige constructie met alleen tegels en kitwerk. Ik zou dus graag graag de douche willen laten aanpakken. Het betreft een douche van 2m2, en ik denk dat de glazen wanden van de douche uitgehaald moeten worden, een douchebak ingezet moet worden en nieuwe glazen wanden teruggezet moeten worden. Hoeveel zou zoiets mij ongeveer kosten en met welke termijn? Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Voorburg
donderdag 08 december 2022

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer van 180×190 en toilet 80×120 voorzien van vloer tegels.


Badkamer en toilet Voorburg
dinsdag 25 oktober 2022

Badkamer plaatsen in nieuwbouw

Ik zoek een specialist in badkamer die mijn nieuwe badkamer volledig kan monteren en betegelen. De ruimte is ongeveer 6m2 en wordt casco opgeleverd (Q4 2023). Er zal even gekeken moeten worden of er leidingen verlegd moeten worden.


Badkamer en toilet Voorburg
dinsdag 21 juni 2022

Badkamer renoveren

I need to replace the old bathroom with a new one. The size of the bathroom is 3.15m by 1.87m. It will need to include a walk-in Shower, toilet, wash basin, radiator and full tiling


Badkamer en toilet Voorburg
maandag 16 mei 2022

Toiletruimte: Fonteintje plaatsen + hangend toilet vervangen

Ik heb een toiletruimte, zoals je ziet op de foto. Hier wil ik een fonteintje/kraan laten plaatsen en ook het hangende toilet vervangen.


Badkamer en toilet Voorburg
maandag 25 april 2022

Groot gedeelte van de badkamer afmaken

Na 2 klusjesmannen die halverwege vanwege omstandigheden zijn gestopt, is de badkamer(~1.50m x 1.50m) nog steeds een bouwval. Wat moet er gebeuren: Afvoer voor het bad ( doet mogelijk de loodgieter ) afwerkings wand rondom het bad in de overige ruimte naast het bad twee plakjes/kastje Hangtoilet schuin is gemonteerd daaromheen moet een muurtje + bidetkraantje + wcpot moet er nog op geschroefd worden Badkamer wastafelkastje + leidingen ( leidingen doet waarschijnlijk de loodgieter ) Tegels muur en vloer (graag ook de tegels van de achterwand keuken) Kastje rondom cv Afvoer voor het bad Bad rechttrekken tot muur daaronder twee planken/kastje Hangtoilet schuin met daaromheen een schuin muurtje + bidetkraantje Badkamer wastafelkastje + leidingen Tegels muur en vloer (ook achterwand van de keuken) Bekasting rondom cv Afwerking pijpen en andere zichtbare leidingen en eventuele gaten afwerken Plafond mogelijk afwerken hiervan heb ik geen verstand


Badkamer en toilet Voorburg
vrijdag 08 april 2022

Badkamer - leidingen/elektra verleggen, stuken en tegelen

Voor onze badkamer zoek ik iemand die leidingwerk en elektra in de badkamer kan verleggen, de badkamer kan stuken en vervolgens de vloer en enkele wanden kan tegelen. Wij verzorgen zelf het sloopwerk. De badkamer is ong 7 m2. De muur die betegeld moet worden 9 m2. Uitvoering in mei en/of juni.


Badkamer en toilet Voorburg
donderdag 14 oktober 2021

Toilet renovatie

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het renoveren van mijn toilet, het liefst in november. In de bijlage tref je de plattegrond met afmetingen (ik heb de hoogte niet gedaan helaas. Ik ga even uit van de standaard hoogte van de woning (2.72) maar ik denk dat ie wat verlaagd is ivm afzuigsysteem). Er zit een inkeping in de muur waar nu de toiletrol hangt. Hier zou ik dan graag een fonteintje willen. Aangezien mijn leidingen reeds al verlegd gaan worden, zullen hier door hem al loze leidingen worden geplaatst voor het fontein. Daarnaast een (inbouw reservoir) hangend toilet. Waarschijnlijk volledig voorzien van tegels, ik moet het nog uitzoeken maar voor nu volledige betegeling is ongeveer 7 m2. Indien mogelijk zou ik graag een inkeping willen achter het toilet, zie foto ter idee van hoe ik mijn toilet er ongeveer uit zou willen laten zien. toilet/tegels/fontein e.d. zal ik, in overleg met u, zelf aanschaffen. Ik hoor graag van u wat daar ongeveer de kosten bij u voor zouden zijn.


Badkamer en toilet Voorburg
vrijdag 20 augustus 2021

Herstel van voegen in de douche

een paar voegen zijn gescheurd in mijn douche en die moeten hersteld worden.


Badkamer en toilet Voorburg
vrijdag 16 juli 2021

Bathroom renovation

I am looking for people to renovate my bathroom. The the bath, toilet, include basin and the tiles all need to be replaced. The size of the bathroom is about 3 square meters. The professionals contact me need to be able to communicate in English.


Badkamer en toilet Voorburg
donderdag 17 december 2020

Badkamermeubel (alleen onderkast) monteren

Oude meubel demonteren en nieuwe onderkast en kraan plaatsen en aansluiten. Materiaal even in overleg met de vakman.


Badkamer en toilet Voorburg
vrijdag 04 september 2020

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer van mijn jaren 50 appartement laten verbouwen, 4 vierkante meter, nog met granieten vloer met opstaand randje voor douchedeel erin. bevat 2 deuren waarvan ik er een dicht wil laten maken, bevat nu wastafel, douche, mechanische ventilatie, hangradiator, verlaagd plafond met spotjes. Wil basisinrichting: douche, wastafel, lichte kleur, hoeft niet luxe. Budget: max 8-10.000 (?)


Badkamer en toilet Voorburg
maandag 25 mei 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen, het is 1,98m bij 4,19m en 2,76m hoog. Ik wil graag een inloopdouche, een bad en wc. De wanden en vloer met tegels betegelen.


Badkamer en toilet Voorburg
dinsdag 11 februari 2020

Verbouwen van een badkamer

Aannemer, Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor wat de verschillende kosten zullen zijn voor de verbouwing van mijn badkamer in de lente/zomer van 2020. Ik heb een open badkamer in een klassieke stijl voor ogen. Voor deze badkamer wil ik een groot, rond en diep (ingebouwde) whirlpool bad over de gehele ruimte wat oorspronkelijk de badkamer was (een ruimte van ongeveer 225 cm x 170 cm). Graag zou ik willen dat er tussenwanden verwijderd worden zodat er ruimte ontstaat voor het plaatsen van een wasbak en een wasmachine aansluiting. De wasbak moet groot genoeg zijn zodat er een wasmachine onder geplaatst kan worden. De vloer en wanden heb ik graag bedekt met marmeren tegels. Het plafond heb ik graag in het wit en versierd met klassieke elementen en lampen. Het betreft een woning op de 10e verdieping. Het totaaloppervlak van de toekomstige badkamer (wanneer de tussenwanden zijn verwijderd) zal ongeveer 6 m² zijn. Eventueel zou het bad via het balkon van de woning ingebracht moeten worden en de ramen aan het balkon-zijde tijdelijk door u verwijderd moeten worden. Kunt u mij een schatting geven over de totaalkosten van alle bovenstaande werkzaamheden en hoe lang de werkzaamheden in totaal zouden duren? Zou ik hierbij enkele voorbeelden kunnen bekijken voor het bad en vloer of totaalplaatje? Bedankt, afwachtend op uw reactie verblijf ik, Met vriendelijke groet.


Badkamer en toilet Voorburg
woensdag 20 november 2019

Vervangen douchecabine en leiding van kraan herstellen

Ik wil graag de douchecabine laten vervangen. Afmeting: 90(l)x 90(b) x 2.25 m(h). Daarnaast de kraan van één van onze twee wastafels repareren. Om de een of andere reden geeft deze alleen nog koud water, terwijl de andere kraan nog wel warm water geeft.


Badkamer en toilet Voorburg
Offertes aanvragen