Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Zwijndrecht

Kelder onder woonkamer realiseren - Eigen huis bouwen - Zwijndrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder onder woonkamer realiseren

Wij hebben een woonkamer met houten vloer, hieronder willen wij graag een kelder van 3,50x8,00. Kelder moet ongeveer 2,20 stahoogte worden, en rondom beton. Verder graag wat advies en info.


Aannemer Zwijndrecht

Offertes eigen huis bouwen in Zwijndrecht vergelijken

Recente opdrachten in Zwijndrecht

vrijdag 03 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen (21m2)

Ik wil graag een terrasoverkapping laten plaatsen, 7m bij 3 m. Dit met 1 vaste wand 3 meter en een wand van 2 of 2,5 meter. De constructie zou ik van hout willen hebben. Het dak lijkt me leuk van kunststof iets wat licht door laat en anders van hout.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
maandag 09 mei 2022

Bestaande woning onderkelderen (~50m2)

Wij hebben een nieuwbouw tussenwoning uit 2017. Wij hebben interesse in het onderkelderen van de woning. De totale woning is 9.5x5 meter, maar de kelder mag kleiner. De oppervlakte van de kelder wordt ongeveer 50m2. Hierin willen we bij voorkeur een vloerverwarming laten installeren. De oplevering casco.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
dinsdag 09 november 2021

Kelder onder woonkamer realiseren

Wij hebben een woonkamer met houten vloer, hieronder willen wij graag een kelder van 3,50x8,00. Kelder moet ongeveer 2,20 stahoogte worden, en rondom beton. Verder graag wat advies en info.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
woensdag 09 juni 2021

Blokhut door schuur vervangen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het vervangen van een blokhut door een schuur van 5 x 3 meter. Graag zonder binnenafwerking, inclusief kunststof kozijnen, een betonvloer en keralit aan de buitenkant.


Bouw en nieuwbouw Puttershoek
maandag 31 mei 2021

Schuur bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de bouw van een stenen jaren 30 schuur van 6.50 meter bij 2.70 meter hoogte 3.80 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, hardhouten kozijnen en een stenen buitenkant.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
maandag 01 juli 2019

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Na de aankoop van een nieuwe woning hebben wij voornemens om de badkamer uit te breiden. Hiervoor willen wij een draagmuur laten verwijderen, een balk laten plaatsen en een nieuwe wand op laten bouwen om zo ruimte te winnen voor de badkamer. De muur heeft een lengte van 2,17 meter. De hoogte moet nog worden opgemeten maar zal een gemiddelde hoogte zijn van een jaren 50 huis (houten vloeren). De opbouw van de nieuwe wand is optioneel. Eveneens de afwerking van de balk. Graag ontvangen wij een offerte waarin verschillende onderdelen gespecificeerd zijn. Voor verdere vragen en/of informatie en foto's zijn wij telefonisch te bereiken.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
maandag 26 maart 2018

Muziekstudio bouwen in de tuin

Al enige tijd ben ik op zoek naar een passende oplossing om een muziekstudio in de tuin te bouwen. Dus een goed geïsoleerde schuur/bouw met een raam en een flinke deur. De ruimte voor de schuur is ongeveer 4 meter bij 4 meter met een plat dak. Hoop u hier genoeg informatie te hebben gegeven om te een offerte te maken en wat de mogelijkheden zijn. Ik heb er 2 foto's bij gevoegd om een impressie van het huis te krijgen.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
zondag 21 januari 2018

Kelder maken onder de woning

De klant vertelt dat er nu lekkage is in haar kelder van 13 vierkante meter. Deze wil ze opnieuw laten maken en een stuk aan laten aanbouwen. De totale oppervlakte van de kelder dient daarna ongeveer 45 vierkante meter te bedragen. Het is een oude woning uit 1960 en en er is een oprit naast het huis. De klant wil dat de vakman eerst langskomt voor hij/zij een offerte opstelt.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
dinsdag 12 juli 2016

Geïsoleerde schuur bouwen

Wij zouden graag een geïsoleerde schuur willen laten bouwen. De maten zijn ongeveer Lengte 10 meter x breedte 1.20 meter x 4 meter hoog. Het dak dient een schuine te zijn met een gedeelte plat. Zouden dit graag rond begin augustus willen laten beginnen.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
woensdag 24 februari 2016

Kelder plaatsen onder woning

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). Graag zouden wij een kelder onder ons huis willen hebben. Tevens wil ik geinformeerd worden hoe het maken/plaatsen van een kelder in zijn werk gaat. Moeten we bv tijdens het verbouwing elders wonen?


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
zaterdag 30 mei 2015

Heipalen slaan voor een berging

Ik wil mijn woning uitbreiden met een berging. Hiervoor moeten 4 heipalen ( metalen buis) trillingsarm/-vrij worden geslagen die dicht tegen de woning van de buren liggen. Zie hiervoor bijgevoegde tekening. Graag ontvang van u een offerte.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
zaterdag 08 november 2014

Betonplaat op heipalen aanbrengen

Ik wil een betonplaat in de tuin plaatsen. Afmeting van 500 x 600 mm (30 m2) en 20 cm dik. De betonplaat moet minimaal op 4 palen onderheid worden! Het is voor een garagebox waar een garagebrug in komt vandaar de stevigheid.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
vrijdag 03 december 2010

Aannemer

Bouwen van een woning met bijgebouwen (rieten daken) van 1400 m3. Buitenkant in boerderij stijl, afwerking binnen modern. Traditionele bouw, bestekbouw. Graag een bedrijf met 10-20 personen die hiermee aantoonbare ervaring hebben.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
vrijdag 15 oktober 2010

Nieuwbouw/sloop

Het bouwen van een woning met bijgebouwen (rieten dak) van 1400 m3. Regio Zuid-Holland. Traditionele bouw.


Bouw en nieuwbouw Zwijndrecht
zaterdag 03 maart 2007

Aannemer

Leegstaande oude schuur van 400 m2 moet worden omgebouwd tot 6 luxe gites (4 2-persoons en 2 4-persoonshuisjes). We zoeken een architect op het gebied van bouwkunde en een uitvoerder. Er moet een verdieping in aangebracht worden. Project van A tot Z van vloer storten tot aanleggen bedrading/leidingwerk. Land van uitvoer Dordogne/Frankrijk.


Bouw en nieuwbouw Puttershoek
Offertes aanvragen