Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Vleuten

Terrasoverkapping plaatsen 15m2 - Eigen huis bouwen - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen 15m2

Willen graag een terrasoverkapping 5,50 x 3,00 meter met lamellen. Liefst zwart met bruine lamellen. Het is belangrijk dat hij open en dicht kan.


Aannemer Vleuten

Offertes eigen huis bouwen in Vleuten vergelijken

Recente opdrachten in Vleuten

maandag 22 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen 15m2

Willen graag een terrasoverkapping 5,50 x 3,00 meter met lamellen. Liefst zwart met bruine lamellen. Het is belangrijk dat hij open en dicht kan.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
donderdag 22 april 2021

Kelder bouwen 70m2 woonklaar

Onder ons nieuw gebouwde hoekwoning (147m2) willen wij de kruipruimte ombouwen tot volwaardige kelder. Vergunning is noodzakelijk en deze moet 70m2 worden. Graag een woonklare oplevering.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
woensdag 13 mei 2020

Gat boren voor afzuigkap

Gat van 16 cm boren door buiten- en binnenmuur voor afzuigkap.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
zondag 26 april 2020

Onderkelderen woning

Wij willen graag ons huis volledig laten onderkelderen. Het huis is geheid en gebouwd in 2007, de grond kan weggezogen worden. Afmetingen zijn 5,30 x 11,80 m. Grondwaterpeil is op 0,5 m en de grondsoort is voornamelijk klei. De kelder moet ongeveer 2.20/2.30 m diep worden, daarvoor zou ongeveer 2.50 m uitgegraven moeten worden waarschijnlijk. Nog geen vergunning aangevraagd. Graag casco oplevering. Doel is om extra ruimte creëren, dus een hobby ruimte en een technische ruimte (ketel en warmte pompen). Eventueel willen de buren ook meedoen. Hoor graag de mogelijkheden.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
donderdag 16 april 2020

Deur in muur van garage maken

Wij willen in onze garage (bouwjaar 2007) een standaard deur in de lange muur van de garage, zodat wij vanuit de tuin de garage in kunnen en niet via de grote garagedeur hoeven. Graag ontvang ik een volledige offerte voor alles wat nodig is om het werk volledig af te ronden. Wij zijn erg flexibel in de uitvoeringsdatum, al heeft onze voorkeur om deze niet al te ver in de toekomst te hebben. Alvast dank voor uw reactie,


Bouw en nieuwbouw Vleuten
woensdag 19 juli 2017

Fundering maken voor woonhuis

Zou graag de prijs weten voor fundering van 28 boorpalen met diameter 400 en 13 meter lengte palen. Ook graag een prijs voor zelfde voorwerk maar dan 10 meter diep


Bouw en nieuwbouw Vleuten
zaterdag 23 juli 2016

Zolder verbouwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het verbouwen van onze zolder. Omdat onze huidige aannemer failliet is gegaan zijn wij plotseling zonder komen te zitten. Daarom zoeken wij een nieuwe bekwaamde aannemer die de volgende werkzaamheden voor ons kan uitvoeren op de korte termijn: - Vliering plaatsen. - Elektra plaatsen. - Kleine badkamer realiseren. - Kozijnen en deur plaatsen. - Dakraam plaatsen. De zolder is 5.5 x 11 meter groot en op zolder staat de cv-ketel en verdeler van de vloerverwarming.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
donderdag 25 februari 2016

Kelder bouwen onder of achter woning

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). Onder en/of achter ons huis een kelder? Het huis is aan woonoppervlakte 175 m2, 15 x 4 meter per verdieping. Achter het huis is de tuin goed toegankelijk, we hebben een hoekhuis dus de weg loopt daar langs. De grondsoort weet ik niet, ook niet of er geheid is voor het huis. Wat zijn de maten en prijzen van kelders?


Bouw en nieuwbouw Vleuten
dinsdag 11 augustus 2015

Terras onderheien om verzakken tegen te gaan

Ik heb een tuin die grotendeels betegeld is. Omdat een damwand aan twee kanten aangelegd is en dit vanwege de druk verschuift, wil ik graag heipalen laten plaatsen waarna betonnen platen op geplaatst zullen worden.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
maandag 17 maart 2014

Prefab betonnen kelder plaatsen

Graag een prijsindicatie voor aanleg van een kelder onder een nieuw te bouwen woning. - 4,6x3,0 m + opties voor groter / p.p. m2 (? ) Nadere omschrijving: prefab betonnen kelder inclusief grondwerk, extra funderingspalen en balken. Buitenzijde voorzien van isolatie. Voorzien van een open trap met een doorloopbreedte van ca. 70 cm. Met afwerking van de overgang tussen de begane grondvloer en de kelderwand. Voorzien van mechanische ventilatie / dubbele wandcontactdoos en plafondlichtpunt / standaard radiator. Woning moet nog gebouwd worden. Dus voor bouw kelder aanleggen.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
vrijdag 28 februari 2014

Fundering voor serre laten maken

Fundering van 6 × 2.5 meter. Een paal op erfscheiding aanwezig. Andere zijde is garage, deze steekt 2,5 meter uit. De serre of overkapping gaan we waarschijnlijk zelf zetten.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
maandag 14 september 2009

Aannemer

Ik zou willen een huis laten bouwen in regio utrecht


Bouw en nieuwbouw Vleuten
woensdag 07 januari 2009

Aannemer

Het betreft nieuwbouw op een kavel. Inhoud ca 950 m3. De woning komt te staan in PArk Noord van Leidsche Rijn. Topgevel. Idee is een woning te plaatsen met een borsthoogte van 4,5m en een kap met een hellingshoek van meer dan 50%. Klassieke uitstraling (begin 1900). Geen keuken te plaatsen, wel de leidingen. Wel de badkamers waarvan een eenvoudig en een min of meer luxe. Ruime bekabeling (tv / netwerk) Vloerverwarming


Bouw en nieuwbouw Vleuten
woensdag 27 december 2006

Aannemer

Voor ons nieuwbouwhuis in Vleuterweide (Vleuten), zoeken wij iemand die voor ons, direct na oplevering, het volgende kan doen: -alle plafonds en muren voorzien van stucwerk - alle muren en kozijnen verven - zolderslaapkamer voorzien van gips flafondplaten - raam plaatsen in blinde muur op zolderslaapkamer - in badkamer (ca. 8m2) en toilet beneden sanitair plaatsen, geheel betegelen en plafonds verlagen - vloertegels in bijkeuken (ca. 10m2) leggen - wand keuken betegelen - kattenluik door buitenmuur plaatsen Wij willen de vakman graag bij ons uitnodigen om aan de hand van de tekeningen een beter beeld te geven. Wij zoeken met SPOED een vakman die ons een gerichte prijsindicatie kan geven en vervolgens een gespecificeerde offerte kan toesturen.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
dinsdag 12 september 2006

Aannemer

wij zoeken een aanemer die een modern vrijstaand woonhuis kan bouwen in Vleuten, het is geen catalogus woning.


Bouw en nieuwbouw Vleuten
Offertes aanvragen