Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Oosterhout

Tuinkamer plaatsen - Eigen huis bouwen - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinkamer plaatsen

Wij willen graag een houten tuinkantoor van 7*4m Is er een vergunning nodig?: nee, er is geen bouwvergunning nodig In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aannemer Hank

Offertes eigen huis bouwen in Oosterhout vergelijken

Recente opdrachten in Oosterhout

woensdag 22 maart 2023

Tuinkamer plaatsen

Wij willen graag een houten tuinkantoor van 7*4m Is er een vergunning nodig?: nee, er is geen bouwvergunning nodig In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Hank
vrijdag 10 december 2021

Onderkelderen woning (max. 250m2)

Onderkelderen woning voor de realisatie van garage, werkkamer en berging. De oppervlakte is circa 250m2 (maximaal). De woning is geheel voorzien van een kruipruimte van iets meer dan een meter diep. De binnenzijde mag dan casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Oosteind
zaterdag 12 december 2020

Vrijstaand herenhuis bouwen

Ik wil een vrijstaand herenhuis van 700 m3 op een kavel van 748 m2 laten bouwen. Graag sleutelklaar, het liefst prefab, met een fundering, een betonnenvloer, houten kozijnen, en een hellend pannendak. De tegels leg ik zelf, en de keuken plaats ik ook zelf. Verder wil ik dat het huis 2 verdiepingen heeft + een zolder, een garage, een bijkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde op de zolderverdieping, 1 badkamer met hierin een toilet, 1 los toilet, 1 woonkamer en een keuken. We hebben akkoord gekregen van de gemeente om hierop te bouwen. Ik heb alleen nog geen bouwtekening.


Bouw en nieuwbouw Waspik
zaterdag 14 november 2020

Kelder onder garage direct naast de woning

Realiseren van een kelder onder een nog te bouwen garage direct aan de woning, funderingspalen zijn 11,2n m diep geplaatst volgens tekening. Afmeting kelder 6x3 buiten werkse maat. Vergunning wordt nog aangevraagd. Voorkeur voor een casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Waspik
maandag 26 oktober 2020

Een vrijstaande garage in de achtertuin bouwen

Ik wil een vrijstaande garage laten bouwen. Afmetingen 9 met lang 3,5 meter breed. Vorst / vocht vrij, op korte zijde 1x automatisch garagedeur. Lange zijde, 1x loopdeur + 1x raam. Dit moet achter een hoekwoning gebouwd worden. Hier is een omgevingsvergunning voor nodig, die ik nog niet in bezit heb.


Bouw en nieuwbouw Dongen
maandag 22 juni 2020

Het bouwen van een goedkope woning

Wij willen graag een goedkope woning bouwen waarbij we zelf de afwerking willen doen (casco). We denken aan een woning van ong. 100 m2 met een slaapkamer op begane grond en 2 slaapkamers boven. Een badkamer beneden en een open keuken/ kamer van min. 40 m2. Graag willen we weten wat dit zou gaan kosten. Mag prefab of houtskelet zijn, maar we hebben een klein budget.


Bouw en nieuwbouw Made
woensdag 22 april 2020

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een kavel en daar willen wij op gaan bouwen. De kavel is 1436 m2, en het huis wat we willen bouwen word tussen de 250 - 300 m2. Het moet compleet opgeleverd worden (sleutelklaar), en moet 3 verdiepingen hebben. Verder wil ik dat het huis 6 slaapkamers krijgt, 2 badkamers en 2 toiletten. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen.


Bouw en nieuwbouw Teteringen
zondag 01 maart 2020

Stenen schuur bouwen met leiding en elektra werk

Wij willen graag een offerte voor een gemetselde schuur, zoals beschreven in de bijgevoegde pdf. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. * Vernieuwen dak van de bijkeuken, dit moet een geheel gaan zijn met het dak van de schuur en de overkapping van de doorgang naar de tuin, tussen de schuur en de bijkeuken ontstaat dan een overdekte pad. o Electra naar schuur doortrekken vanuit 3 groepen van de bestaande groepenkast in de woning. Electra leidingen voorbereiden via de spouw. o Aanleggen van 2 loze leidingen voor netwerkkabel o Aanleggen water vanuit de bijkeuken en voorziening maken voor aansluiten keukenblok. o Aanleggen vloerverwarming met 2 aansluitpunten tbv radiator. o Betonvloer met 2% zwarte kleurstof en vlinderen.


Bouw en nieuwbouw Dongen
woensdag 08 januari 2020

Handsondering uit laten voeren ten aanzien van de bouw van een schuur

Ten aanzien van de bouw van een schuur, dient er van de constructieve veiligheid de volgende constructiegegevens ter beoordeling handhaving te worden aangeleverd: - Na het ontvrageven een korte rapportage van de gemaakte handsonderingen en boringen Het grondsoort is zand. De diepte durf ik niet te zeggen. Graag over twee maanden starten. Dan beginnen we ook met bouwen.


Bouw en nieuwbouw Den Hout
maandag 25 november 2019

Latei reparatie

Aan de voorkant van ons huis is de latei gescheurd. Hiervan zouden we graag een offerte van willen ontvangen wat de eventuele reparatiekosten zullen zijn.


Bouw en nieuwbouw Terheijden
zondag 24 maart 2019

Standaard beton fundering storten

Ik zoek een vakman die een standaard fundering van 4 à 5 kuub met behulp van mixer pomp kan storten.


Bouw en nieuwbouw Made
maandag 11 maart 2019

Fundering storten voor garage

Ik ontvang graag een offerte voor het storten van een fundering in mijn achtertuin voor de garage. Hier zal maximaal 1 auto in komen te staan (ca. 1500 kilo). Met allerlei andere spullen natuurlijk. In totaal 40 vierkante meter.


Bouw en nieuwbouw Raamsdonksveer
donderdag 01 november 2018

Fundering aanleggen

Ik wil een loods plaatsen van 20 bij 9,2 m. Daarvoor is een fundering nodig. Is op zandgrond, heien niet nodig. Er moet een auto op kunnen staan.


Bouw en nieuwbouw Hank
maandag 22 januari 2018

Aanbrengen van een kelder

Voor een bouwperceel in Dongen wensen wij een bijgebouw te plaatsen t.b.v. Een fitness ruimte. De gemeente heeft ondertussen op de schets ontwerpen gereageerd en aangegeven dat het bijgebouw van 12 x 10 meter te kort op de perceelsgrens wordt gebouw en keurt dit af. Nu ben ik benieuwd wat de kosten zouden zijn om dit bijgebouw ondergronds te maken d.m.v. een kelder. De grondslag is zand en het grondwerk kan ik eventueel zelf verzorgen (werkzaam in de ondergrondse infra). Alvast bedankt voor de info en de budget prijs aanbieding.


Bouw en nieuwbouw Dongen
woensdag 08 februari 2017

Prefab kelder laten realiseren

Graag zou ik een prefab kelder willen realiseren in een nog nieuw gebouwde woning moet nog gebouwd worden. Wil graag prijs offerte opvragen voor 2 of 3 verschillende maten. Welke maten is mogelijk rond €10000,- inclusief ruwbouw?


Bouw en nieuwbouw Teteringen
Offertes aanvragen