Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Hoorn

Uitbouw 15m2 sausklaar - Eigen huis bouwen - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw 15m2 sausklaar

Wij willen graag een uitbouw. Het gaat om 15 vierkante meter. Er komt een hout skelet bovenop met houten muren en afwerk. We twijfelen nog aan de afwerking van de buitenzijde, eventueel willen we een houten frame of we willen houten muren aan de buitenkant. We zijn hier nog niet over uit. De gevel moet sowieso doorbroken worden. De oplevering van de binnenzijde mag sausklaar. De kozijnen mogen van hout zijn. Ik heb nog geen vergunning, maar is niet nodig. Bouwtekeningen zijn al aanwezig.


Aannemer Zwaag

Offertes eigen huis bouwen in Hoorn vergelijken

Recente opdrachten in Hoorn

woensdag 09 augustus 2023

Bouw stenen schuur met overkapping

Bouw van een geïsoleerde stenen schuur met daaraan een stenen overkapping die aan 1 zeide open is. Afmetingen schuur 8,50m x 5 m. Afmetingen overkapping 4x4m. Schuur moet een geïsoleerde deur hebben en een schuifpui.


Bouw en nieuwbouw Bovenkarspel
maandag 12 december 2022

Schuur bouwen (~70m2)

Wij zouden graag wat informatie / een indicatie ontvangen voor het bouwen van een schuur. Het gaat om een schuur van 8x8 of 8x10, met het liefste twee verdiepingen. Daarnaast zouden wij graag het verschil tussen hout en steen zien. Verder een casco oplevering, maar wel met elektra en zonder verwarming. Wellicht dat jullie een indicatie voor ons hebben?


Bouw en nieuwbouw Venhuizen
maandag 10 oktober 2022

Bestaande bouw stucen

Plafond wil ik strak hebben en naden weg .kan de klus geklaart worden zonder het behang te beschadigen. Ik wil ongeveer 85 m2 plafond en muren laten stucen. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Bouw en nieuwbouw Wognum
woensdag 08 juni 2022

Nieuwe schuur plaatsen (~30m2)

Wij willen graag een schuur van 10 bij ongeveer 3 a 3.5 meter. De huidige betonnen schuur zal eerst verwijderd moeten worden. De buitenzijde mag afgewerkt worden in hout, inclusief de kozijnen. Casco opgeleverd, zonder verwarming.


Bouw en nieuwbouw Andijk
maandag 24 januari 2022

Kelder en garage bouwen (beide 40m2)

Graag zouden wij een kelder onder onze nog nieuw te bouwen garage willen hebben. Zou u zowel de kelder als de garage kunnen bouwen voor ons de maten zouden ongeveer zijn +/- 10 meer lang en +/- 4 meter breed. De kelder wordt tbv een woonruimte en over de verwarming wil ik nog even overleggen. Beide mogen casco opgeleverd worden. De buitenzijde van de garage mag in metselwerk afgewerkt worden en anders kunststof, maar wel kunststof kozijnen. Overigens hebben wij nog geen vergunning hiervoor in bezit, is het mogelijk dat we dat mbv de vakman kunnen aanschaffen.


Bouw en nieuwbouw Wijdenes
dinsdag 18 januari 2022

Garage bouwen

Wij willen graag een gemetselde garage van: 5m breed en 6 meter diep. Wij hebben nog geen vergunning hiervoor. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden en er hoeft geen verwarming in te komen. Met een garage deur en een loopdeur, met houten kozijnen.


Bouw en nieuwbouw Zwaag
vrijdag 07 januari 2022

Uitbouw 15m2 sausklaar

Wij willen graag een uitbouw. Het gaat om 15 vierkante meter. Er komt een hout skelet bovenop met houten muren en afwerk. We twijfelen nog aan de afwerking van de buitenzijde, eventueel willen we een houten frame of we willen houten muren aan de buitenkant. We zijn hier nog niet over uit. De gevel moet sowieso doorbroken worden. De oplevering van de binnenzijde mag sausklaar. De kozijnen mogen van hout zijn. Ik heb nog geen vergunning, maar is niet nodig. Bouwtekeningen zijn al aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Zwaag
woensdag 08 december 2021

Maken van de funderingsplaten voor een uitbouw

Het maken van de funderingsplaten voor een uitbouw. De constructie die erboven op komt te staan is 3 strekkende meter hout skelet, 4,80 strekkende meter aan kozijn en een balkenlaag, niet heel zwaar dus. De afmetingen zullen worden 3.80x5.00meter.


Bouw en nieuwbouw Opperdoes
maandag 31 mei 2021

Betonfundering maken

Wij gaan een nieuwe recreatiewoning bouwen en willen daarvoor een betonfundering laten maken voor een oppervlakte van 60 vierkante meter. Daarbij ook een betonvloer op de fundering zou extra fijn zijn.


Bouw en nieuwbouw Venhuizen
zondag 25 april 2021

Fundering in tuinhuis storten

Het gaat om het storten van een fundering in onze achtertuin. Het gaat om afgraven, bekisting en beton gieten, het bouwen doen we zelf. Wel is onze achtertuin lastig toegankelijk, de doorgang is ongeveer 1 meter. In totaal gaat het om 11 m2.


Bouw en nieuwbouw Wijdenes
zaterdag 27 maart 2021

Garage bouwen met panelen of gemetseld

Garage in achtertuin bouwen, isolatie, plat dak 5,4x3x3, een segmentdeur + een gewone deur. Wij willen deze graag gebouwd hebben met panelen of gemetseld. We willen een nette binnen oplevering. Er worden geen auto's in gezet. De oude schuur heeft wel een betonnen vloer, dus waarschijnlijk wel een fundering. Graag ook in de nieuwe schuur een fundering.


Bouw en nieuwbouw Hoorn
donderdag 18 februari 2021

Uitvoerder/bouwbegeleider nodig voor nieuwbouw project

Ik zoek een uitvoerder voor een bouw project waarbij deels prefab en deels op locatie een huis gebouwd worden waarbij de hoofdconstructie in ongeveer 2 weken kan staan. Tijdens het neerzetten van de dragende structuur kunnen al worden begonnen met de buitenmuren en als laatste het dak. Alles zou waarschijnlijk 4 weken in beslag nemen en als het lukt zou het in April moeten plaatsvinden maar dat is nog flexibel. Ik ga graag met iemand in zee die hier reeds ervaring mee heeft. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan ondersteunen met deze bouw, kan helpen met uitvoeren en een stukje bouwbegeleiding op zich kan nemen.


Bouw en nieuwbouw Berkhout
zaterdag 16 januari 2021

Funderingsbalk op staal maken

Er moet een funderingsbalk komen op staal van +/- 4 m waar de vloer balken weer op komt te liggen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Bouw en nieuwbouw Hoorn
maandag 11 januari 2021

Hulp bij bouw woonhuis

Ik ben mijn eigen huis aan het bouwen (zie ook bijgevoegde tekening). Nou is de begane grond vloer bijna klaar (ik moet wachten op betere temperaturen voor wat beton storten) en dan zou de rest van mijn huis in houtskelet panelen van de dragende binnenmuren moeten worden neergezet. De panelen van de muren heb ik zelf gemaakt. Daarna zou natuurlijk de buitenmuur van cellenbeton moeten worden neergezet. De vloeren moeten vanwege enkele stalen balken (nodig voor de overspanningen) in de vloer op locatie gemaakt worden. Ik zou in maart/begin april willen beginnen met het neerzetten van de panelen als het weer meewerkt. Hiervoor heb ik dus ook extra mensen nodig, een kraan en bouwsteigers. Ik heb de kozijnen al staan, ik moet enkel nog een kozijn voor de bijkeuken hebben (dubbele deur). Mijn buitenmuren worden opgebouwd uit cellenbeton van 100 mm dik. De voor en achtergevel van de eerste verdieping tot de nok zijn van Douglas. Op het dak komen antraciet grijze betonpannen. Om het huis zo snel mogelijk wind en waterdicht te krijgen zouden de cellenbeton muren ook door iemand gelijmd moeten worden. En als laatste zou er om beschadigingen te voorkomen de kozijnen geplaatst moeten worden.


Bouw en nieuwbouw Berkhout
maandag 14 december 2020

Gibo wand(en) plaatsen zolder

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van gibo wanden op zolder (zoals getekend). We hebben het dan over 2 wanden, knieschotten en het plaatsen van een hok waar wasmachine, droger, boiler staan.


Bouw en nieuwbouw Hoorn
Offertes aanvragen