Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Haren

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Haren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil aluminium lamellen (overkapping) in de kleur antraciet met evt screens. Afmetingen zijn5,4 breed bij 3 meter diep. Betreft de achterzijde van de woning. Vergunningsvrij. Graag aanschaf en installatie.


Aannemer Haren

Offertes eigen huis bouwen in Haren vergelijken

Recente opdrachten in Haren

dinsdag 25 juli 2023

Plaatfundering plaatsen

Ik zoek een aannemer die mij een plaatfundering kan maken voor mijn Zweedse woning. Het werk bestaat van uitzetten tot fundering storten. Ik heb reeds een funderingsadvies in bezit


Bouw en nieuwbouw Scharmer
maandag 29 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil aluminium lamellen (overkapping) in de kleur antraciet met evt screens. Afmetingen zijn5,4 breed bij 3 meter diep. Betreft de achterzijde van de woning. Vergunningsvrij. Graag aanschaf en installatie.


Bouw en nieuwbouw Haren
maandag 25 juli 2022

Opslagschuur bouwen (72 m2)

Ik wil een stenen schuur laten bouwen van 6 x 12 m, inclusief fundering. De vaste grond zit op 2,5 m. Aan de voorkant twee kanteldeuren en in elke zijkant een loopdeur. Wat zijn naar schatting de kosten?


Bouw en nieuwbouw Foxhol
zondag 18 februari 2018

Fundering aanleggen voor schuur

Betonnen fundering met vorstrand en vloer voor een schuur van 4,5 x 6 m.


Bouw en nieuwbouw Haren
zaterdag 24 juni 2017

Fundering maken voor een tuinkantoor

Ik wil een tuinkantoor/atelier laten bouwen van 11 bij 4 meter met een stevige betonnen vloer/fundering vanwege enkele zware apparaten. De ondergrond is zand. De tuin is goed bereikbaar. Er staat nu nog een garage die verwijderd moet worden. Graag 2 offertes, één met en één zonder het slopen van de garage.


Bouw en nieuwbouw Haren
zaterdag 10 oktober 2015

Schuur met opbouw bouwen

Ik wil achter mijn huis een schuur met boven verdieping laten bouwen. De schuur zal ongeveer 8 bij 3 meter moeten gaan worden met een bovenverdieping die als studieruimte gebruikt zal worden. De bovenverdieping dient te worden geïsoleerd en casco opgeleverd. De begane grond zal gebruikt worden voor de fietsen en de motor. Het is niet bekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.


Bouw en nieuwbouw Kropswolde
vrijdag 07 november 2014

Muren nieuwe loods metselen

Betreft nieuwbouw van loods: totaal 163 m2 te metselen. Hierin zit 10x een raamkozijn en 2x een loopdeur. Maximale hoogte van de muur is 3.2 meter. Een zijde is 15 x 3. 2 dit is een blinde muur. Een zijde heeft een vlak van 22.5 x 3.2 en een vlak van 2 x 3.2 met loopdeur. Een zijde heeft een vlak van 15 x 3.2 met 1 loopdeur en 4 raamkozijn van 1. 15 x 1. 2 meter. Een zijde heeft een vlak van 22.5 x 3.2 met 6 raamkozijn van 1.15 x 1.2 meter. Muur + spouwmuur van 6 cm metselen en later voegen. Isolatie van de spouwmuur is optioneel. Geeft u een m2 prijs of een totaalprijs? Mochten er vragen zijn hoor ik dat graag.


Bouw en nieuwbouw Scharmer
woensdag 20 oktober 2004

Aannemer

Op een nog bouwrijp te maken perceel een woning plaatsen, afhankelijk van de prijs al dan niet met een kelder. Een aangebouwde garage is de bedoeling alsmede een , bijkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De 3e verdieping zal een lage zolderruimte worden. Op de begane grond wordt een woonkeuken gerealiseerd en een schuifpui.


Bouw en nieuwbouw Haren
Offertes aanvragen