Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Haarlem

Kelder + appartement bouwen - Eigen huis bouwen - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder + appartement bouwen

Ik wil in mijn achtertuin een kelder en daarop een appartement realiseren. Het gaat om een kelder van ongeveer 4.5 bij 9 m, in de maten zijn we flexibel. Ik ben bezig met een vergunnning. We hebben een architect die alles aan het ontwerpen is, dus qua materialen zijn we daar nog mee in gesprek. We willen dat alles sausklaar wordt opgeleverd.


Aannemer Haarlem

Offertes eigen huis bouwen in Haarlem vergelijken

Recente opdrachten in Haarlem

zaterdag 15 juli 2023

Schuur realiseren 21m2

Wil graag een nieuwe schuur laten maken van 5 ,5 meter bij 3,75. Met een tussenwand op 3 meter 50. Zodat we 2 delen krijgen 1 deel dat doorloopt naar de achterom en 1 geisoleerd gedeelte dat als kamer kan worden gebruikt. Het liefst een schuur met punt dak, zodat we er nog een kleine vliering kunnen maken voor extra opslag. Hoop dat jullie me hierbij kunnen helpen, alvast bedankt.


Bouw en nieuwbouw Santpoort-Noord
vrijdag 19 mei 2023

Fundering maken en het metselen van 3 tuinmuren.

Beschrijving: Fundering maken en het metselen van 3 tuinmuren. Afmetingen: Muur 1: +/- 485 cm breed, 200 cm hoog Muur2: +/- 550 cm breed, 200 cm hoog Muur 3: +/- 300 cm breed, 200 cm hoog Ontwerp van muur 1 in overleg met de buren


Bouw en nieuwbouw Haarlem
dinsdag 14 februari 2023

Kelder + appartement bouwen

Ik wil in mijn achtertuin een kelder en daarop een appartement realiseren. Het gaat om een kelder van ongeveer 4.5 bij 9 m, in de maten zijn we flexibel. Ik ben bezig met een vergunnning. We hebben een architect die alles aan het ontwerpen is, dus qua materialen zijn we daar nog mee in gesprek. We willen dat alles sausklaar wordt opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
zondag 06 november 2022

Woonklare kelder bouwen (60 m2)

Wij denken aan de bouw van een kelder onder onze bestaande woning. De kelder zou circa 60 m2 (5 bij 12) moeten worden. Wij zoeken een partij die met ons mee wil denken en ook ervaring met een dergelijke klus heeft. Het is tbv een leefruimte dus we willen graag een woonklare oplevering. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, maar ik weet dat dit wel toegestaan is.


Bouw en nieuwbouw Santpoort-Noord
maandag 26 september 2022

Garage bouwen (12 m2)

In onze tuin willen we de huidige schuur platgooien en daarvoor in de plaats een nieuwe stenen garage laten bouwen met een puntdak met dakpannen. 2,4m breed bij 5,00m lang. Garage deur aan de voorkant. Raam en enkele deur aan de zijkant. Garage mag met elektra worden opgeleverd, isolatie is niet nodig.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
zaterdag 17 september 2022

Latei keuken plaatsen

Ik zoek een specialist die een constructieberekening kan -laten- maken en dan na vergunning goedkeuring een latei kan plaatsen in een keukenmuur. Gaat om dragende buitenmuur met overspanning van 2,8 meter. Er zit al rolsteen boven deur en raamsparing. Huis uit 1893. Er zit nu al een raam en deur in, die dus weggaan. Er zijn blauwdrukken aanwezig. Moet tussen 15 en 30-12 gebeuren.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
donderdag 11 augustus 2022

Adviseren en evt. realiseren van een kelder

Ik zoek een vakman die ons kan helpen/adviseren naar de mogelijkheden van een ondergrondse kelder het liefst voor onder woning. Als de kleder geplaatst kan worden wilde ik deze wel gaan gebruiken als leefruimte.


Bouw en nieuwbouw Zwanenburg
zaterdag 25 juni 2022

Vrijstaande veranda(5 x 4m) plaatsen

Vrijstaande veranda met glas schuifdeuren met goedkoper materiaal voor zijkanten en achter kant en licht en terrasverwarmers met lamellen kantel en schuifdak. Het gaat om een veranda 5 x 4m. Wij hebben een aluminium constructie gewild.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
woensdag 15 juni 2022

Kiepraam plaatsen in schuin dak

Momenteel hebben wij een badkamer zonder raam en wij zijn voornemens te gaan verbouwen en zouden dan graag een kiepraam plaatsen. Heel graag ontvang ik hiervan een offerte. Alvast bedankt!


Bouw en nieuwbouw Haarlem
vrijdag 10 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor de aanleg van een houten terrasoverkapping met lamellen van 5 bij 3,5. Graag wat advies en info.


Bouw en nieuwbouw Overveen
woensdag 04 mei 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wij hebben interesse in een overkapping van 300x300. Zitten aan een vrijstaande terrasoverkapping te denken met een aluminium constructie.


Bouw en nieuwbouw Spaarndam
vrijdag 29 april 2022

Overkapping in de achtertuin plaatsen

Wij willen in onze achtertuin graag een overkapping aan de schuur vast laten maken. Wij hebben een standaard rijtjeshuis (bouwjaar 2020). We weten nog niet precies wat we willen en wat er mogelijk is qua overkapping. Daarom zijn we op zoek naar iemand die er verstand van heeft, die met ons kan meekijken en meedenken. Als het mogelijk is zouden we hiervoor graag een afspraak met u willen maken. Daarna zijn wij uiteraard ook erg geïnteresseerd in uw offerte.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
vrijdag 15 april 2022

Bouwen van een deels stenen en een deels houten schuur ~9m2

Nu is er een houten schutting en tuinhuisje die vallen zowat om. Ik wil een nieuwe schuur van deels steen(onderkant) deels hout met schuin dak waar zonnepanelen op kunnen. Ligging is pak Zuid. Gaat om beneden woning vandaar ook deze manier toch zonnepanelen mogelijk. In verlengde van schuur nog deels overkapping voor extra schaduw en extra zonnepaneel ruimte. Dan ook gelijk houten schutting hiermee verbinden. De afmetingen van de schuur zijn ongeveer 3m x 3m. Ik zou dus graag nog met de vakman willen kijken naar alle mogelijkheden hierbij.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
dinsdag 22 februari 2022

Houten Schuur vervangen

Schuur 2.10m x 3.20m graag vervangen door geïmpregneerde houten schuur zelfde formaat met lessenaars dak naar achter zonder ramen ligt al betonnen fundering . Elektra doen we zelf. Oude schuur ook slopen.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
maandag 21 februari 2022

Stenen schuur bouwen (24m2)

Wij willen graag een stenen schuur in onze achtertuin met een sedum dak erop. Ons huis staat verder dan 4 meter van onze schuur, maar wij wonen in een woonwijk. Hoe hoog mag onze schuur dan worden? De schuur zelf mag 6x 4 meter worden met daaraan vast een doorlopend dak voor een overdekte zitplaats direct vast aan de schuur. De kozijnen die erin komen mogen van hout of kunststof, wat het goedkoopst is. In de schuur willen wij een kleine sauna en een buiten onder het afdak een douche. Ook komt er een koelkast te staan. Graag een offerte op basis van deze gegevens.


Bouw en nieuwbouw Haarlem
Offertes aanvragen