Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Groningen

Lamellen terras overkapping met glazenschuifwanden - Eigen huis bouwen - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lamellen terras overkapping met glazenschuifwanden

Lamellen overkapping met glazenschuifwanden die tegen de muur van de bijkeuken komt Welk type dak overweeg je op de overkapping?: dak met openklapbare lamellen In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: hout In welke stijl heb je interesse?: landelijk In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping tegen een bestaande muur Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aannemer Zevenhuizen

Offertes eigen huis bouwen in Groningen vergelijken

Recente opdrachten in Groningen

woensdag 29 maart 2023

Kelder onder de woning bouwen 40m2

Ik wil graag een woon kelder onder mijn woning laten bouwen van ca. 40m2. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. Hierbij heb ik ook een beton vloer in mijn woonkamer welke ook vervangen of hersteld worden wegens betonrot.


Bouw en nieuwbouw Bedum
donderdag 03 november 2022

Berging/schuur realiseren (~15m2)

Ik wil graag een extra berging/schuur laten realiseren als opbergruimte voor de motor en werkbank etc. Ik ben nog erg zoekende, welke materialen, hoe groot en dergelijk. Ik dacht zelf aan ongeveer 15m2.


Bouw en nieuwbouw Meerstad
zaterdag 06 augustus 2022

Lamellen terras overkapping met glazenschuifwanden

Lamellen overkapping met glazenschuifwanden die tegen de muur van de bijkeuken komt Welk type dak overweeg je op de overkapping?: dak met openklapbare lamellen In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: hout In welke stijl heb je interesse?: landelijk In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping tegen een bestaande muur Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Zevenhuizen
dinsdag 26 april 2022

Carport plaatsen

Moderne robuuste carport aan een kant bevestigd aan woning. Afmeting 5.00m x 3.25m diep en 3.00m hoog. Vlak dak met een minimale hellingshoek en glazen dak.


Bouw en nieuwbouw Groningen
vrijdag 01 oktober 2021

Berging bouwen 7,5m2

Stenen berging aan bouwen aan bestaande stenen berging inclusief fundering. Bedekking dakleer maten lengte 2,5 meter. Breedte 3 meter. Hoogte 2 metder 70 centimeter. En een standaard buiten deur, hierbij mogen de kozijnen van kunststof. Casco opgeleverd graag. Ik zou het fijn vinden als de vakman ook de vergunning voor mij regelt.


Bouw en nieuwbouw Leek
dinsdag 06 april 2021

Fundering tuinhuis

Wij willen een fundering plaatsen ter behoeve van een houten tuinhuis. Afmeting zijn 7 bij 4,5 meter.


Bouw en nieuwbouw Eelde
woensdag 17 maart 2021

Garage en serrekamer realiseren

Ik wil naast mijn huis een garage bouwen en aan de achterkant van het huis een serrekamer. Het betreft een vrijstaand huis. Ik wil een garage laten bouwen voor het opslaan van auto's. Graag waar 2 auto's in passen. Ik sta open voor gemetseld en prefab. Binnenzijde mag casco worden opgeleverd. Hier wil ik ook een garagedeur in hebben. Zijkant van mijn woning is 11 meter lang. 5 x 3 meter serre. Ik wil deze bij voorkeur van hout maar ik laat me graag nog adviseren. Ik denk dat er wel geheid moet worden. Ik wil een goed geïsoleerde serre en deze mag middels radiatoren worden verwarmd.


Bouw en nieuwbouw Zevenhuizen
dinsdag 17 november 2020

Nieuwbouwwoning met 1 verdieping 150 m2

Ik ben op zoek naar een specialist voor de bouw van: Nieuwbouwwoning (gn) 150 m2, prefab / steen, 1e verdieping rechte wanden, 4 slaapkamers, leefkeuken, bijkeuken á 20m2, separate schuur á 5x10 met puntdak, vloerverwarming, kunststof kozijnen, incl vloer en wandafwerking, excl badkamer- , sanitair en keukeninstallatie.


Bouw en nieuwbouw Winsum
donderdag 01 oktober 2020

Houten schuur bouwen

Ik wil een houten schuur met zadeldak, voorzien van dakpannen laten bouwen. Afmetingen 3 bij 4 meter met een luifel van 1 meter.


Bouw en nieuwbouw Appingedam
maandag 21 september 2020

Funderingsherstel aan een boerderij(tje)

Wij wonen in een klein woonboerderijtje waarvan een fundering aan het zakken is en er scheuren in de muur zijn ontstaan. Wij denken aan een randfundering om de muur op te vangen De lengte is 6 meter. Wij zitten in een polder, zand op veen en bovenop een ondergrondse gasopslag.


Bouw en nieuwbouw Tolbert
woensdag 12 augustus 2020

Fundering houtskelet enkel-verdieping bouw aanleggen

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken voor een houtskelet enkel-verdieping bouw. Dit gaat een atelier worden. In eerste instantie betreft het alleen de fundering, in overleg zou de verdere bouw ook kunnen. De fundering moet 450 bij 370 cm groot worden. Er moet alleen water afvoer zijn en ruimte voor elektra leidingen. rdieping bouw


Bouw en nieuwbouw Groningen
zaterdag 27 juni 2020

Garage bouwen aan de woning

We zouden graag een geisoleerde garage aan onze woning met in de nieuwe garage een deurdoorbraak in de draagmuur van de woning naar de keuken en achterkant garage een deur naar de tuin. We zouden de garage iets breder willen hebben dan normaal 3.88 breed en 6 meter lang en we zouden graag een geïsoleerde grote sectionaal deur (zie tekening) willen hebben aan de voorkant.


Bouw en nieuwbouw Zuidhorn
vrijdag 05 juni 2020

Vrijstaande stenen garage realiseren

Mijn dochter heeft een groot tuinoppervlak en ik wil daar een vrijstaande steengarage laten bouwen van 6 m lang 3 m breed en 2,4 m hoog. Het is bouwgrond, ik denk dat er geen vergunning vereist is. Een fundering is nodig, ik denk een betonplaat, heipalen niet nodig. Graag inclusief deuren en elektra, exclusief isolatie. Elektra is al naar de plek gelegd, de afvoeren van het dak is ook geregeld.


Bouw en nieuwbouw Groningen
donderdag 20 februari 2020

Vrijstaande stenen garage realiseren

Mijn dochter heeft een groot tuinoppervlak en ik wil daar een vrijstaande steengarage laten bouwen van 6 m lang 3 m breed en 2,4 m hoog. Het is bouwgrond, ik denk dat er geen vergunning vereist is. Een fundering is nodig, ik denk een betonplaat, heipalen niet nodig. Graag inclusief deuren en elektra, exclusief isolatie. Elektra is al naar de plek gelegd, de afvoeren van het dak is ook geregeld. Begin juni wil ik graag beginnen.


Bouw en nieuwbouw Groningen
maandag 03 februari 2020

Fundering woning

Ik ben aan het onderhandelen met de gemeente over de koop een kavel. Hiervoor moet ik zelf zorgen dat de fundering gemaakt wordt. Kunt u aangeven wat ongeveer een fundering kost voor een houtskeletbouw woning van 8 x 15 meter. Woning is laagbouw met zadeldak en dakpannen. Buitengevels bedekt met Cedral Sidings. De fundering moet waarschijnlijk bestaan uit heipalen met bekisting eromheen met een werkvloer erop. De bodem bestaat voornamelijk uit zand, klei en veen. Alle technische tekeningen krijgen wij.


Bouw en nieuwbouw Zevenhuizen
Offertes aanvragen