Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Emmeloord

Fundering voor garage maken - Eigen huis bouwen - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering voor garage maken

Storten van fundering op zand/klei (polder). Heijen/palen in overleg wie het uitvoert) de garage zal nooit gebruikt worden voor het daadwerkelijk stallen van een auto. Maar is wel naast het huis. Elektra ligt al in de tuin (snoer lang genoeg), die willen we graag wel in de garage terug laten komen/doortrekken. We gaan er later mogelijk matten in leggen.


Aannemer Emmeloord

Offertes eigen huis bouwen in Emmeloord vergelijken

Recente opdrachten in Emmeloord

dinsdag 06 juni 2023

Nieuwbouw 2 kavels

Wij hebben 2 kavels naast elkaar waar een 2 onder 1 kap op moet, wat zijn de gemiddelde kosten hiervan, kavel 1: 303m2 grond kavel 2: 260m2grond


Bouw en nieuwbouw Urk
maandag 19 september 2022

Gevels stucen 85m2

Ik wil graag mijn hoekwoning laten stucen. Het gaat om 85 m2. Gewenste afwerking: Pleisterwerk


Bouw en nieuwbouw Urk
maandag 26 juli 2021

Plaatsen stenen gemetselde garage met rieten kap 24m2

Stenen garage vsn 6m x 4m (prijs gevelsteen (65 cent incl. btw) Rieten kap Betonvloer van plusminus 10 cm onderonder Casco opgeleverd Kozijnen van hout Heipalen op basis van sonderingsrapport Aan de voorzijde (4 meter) twee houten openslaande deuren, maar een sectionaal kanteldeur mag ook Loop door aan de lange zijde en aan diezelfde zij een raampje van bijvoorbeeld 130 cm x 60 cm (dubbelglas) Eventuele meerwerk: Volledige isolatie (wij zijn benieuwd naar de meerprijs).


Bouw en nieuwbouw Vollenhove
donderdag 25 maart 2021

Een tuinhuis onderkelderen

We willen graag een kelder maken onder een tuinhuis. Onze Achterstraat is niet heel groot, maar wil toch graag wat opberg ruimte. Daarom is misschien een kelder onder tuinhuis wat voor ons. We zitten natuurlijk met erfgrens en de woning. Kunt u een indicatie geven wat bijvoorbeeld een kelder kost. Denk dat we dicht bij de erfgrens zitten een afzinkbare kelder moeten maken. We zitten in begin fase voor een nieuwe Achterstraat. Wat we volgend jaar willen realiseren. De kelder moet 4 bij 2,5 meter groot worden.


Bouw en nieuwbouw Urk
woensdag 17 maart 2021

Geïsoleerde schuur bouwen

Ik zou graag een geïsoleerde schuur van 5.5 x 8 meter willen met 2 verdiepingen. Ik weet nog niet of het compleet opgeleverd moet worden of casco. Dat wil ik nog even met u overleggen. Verder wil ik dat er een fundering gemaakt word en dat er kunststof kozijnen in geplaatst worden. De buitenkant moet gemetseld zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Vollenhove
zondag 21 februari 2021

Fundering voor garage maken

Storten van fundering op zand/klei (polder). Heijen/palen in overleg wie het uitvoert) de garage zal nooit gebruikt worden voor het daadwerkelijk stallen van een auto. Maar is wel naast het huis. Elektra ligt al in de tuin (snoer lang genoeg), die willen we graag wel in de garage terug laten komen/doortrekken. We gaan er later mogelijk matten in leggen.


Bouw en nieuwbouw Emmeloord
donderdag 21 januari 2021

Fundering voor kunststof garage

Wij willen naast het huis een kunstof garage bouwen en willen daar eerst een fundering voor. De afmeting is 3 meter breed en 6 meter lang


Bouw en nieuwbouw Emmeloord
maandag 23 november 2020

Recreatiewoning fundering maken

Fundering laten leggen van 10 meter bij 8 meter.


Bouw en nieuwbouw Heino
donderdag 08 oktober 2020

Een garage bouwen naast een woning

We zoeken een aannemer voor het bouwen van een 3,5 bij 6 meter stenen garage, met plat dak en een overkapping ongeveer 1,5 meter. Dubbele openslaande deuren en 1 ''gewone'' deur aan de achterzijde. Zo simpel mogelijk dus van binnen hoeft niets afgetimmerd te worden, wel graag een rechte vloer maar niet speciaal met een coating erop of iets dergelijks. Foto van woning bijgevoegd. Graag een gespecificeerde offerte: dus posten en kosten en niet 1 omschrijving en 1 som.


Bouw en nieuwbouw Emmeloord
donderdag 11 juni 2020

Vrijstaande semi bungalow bouwen

Wij willen graag een compleet afgewerkte, stenen semi bungalow van 70 m2 met evt 1 slaapkamer/badkamer beneden en boven 2 slaapkamers en badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken of een berging. De kavel is 540 m2. We hebben nog geen vergunning of bouwtekeningen.


Bouw en nieuwbouw Ens
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwbouw woning realiseren

Wij hebben een optie op 2 kavels en willen een woning van minimaal 200 m2 en 700 m3 (eis vd gemeente) laten bouwen. Liefs met grote overstekken. 2 badkamers (een boven). Ruime woonkamer en zitkamer, paar kamers op de begane grond. Slaapkamer en badkamer en bijkeuken met schuur. Veel met eikenhout en in landelijke stijl. We willen veel glas aan de tuinzijde en een overstek voor grote veranda. Meeste kamers op de begane grond. We hebben nog geen tekeningen, maar zijn zelf al een beetje aan het kijken wat we willen. Graag stelkosten voor de bouw, maar in principe willen we de oplevering compleet.


Bouw en nieuwbouw Emmeloord
woensdag 30 oktober 2019

De fundering leggen voor een stenen schuur

We willen een steen schuur laten neerzetten van 3 x 6,80 meter 2,20 meter hoog met een platdak. Dit ga ik zelf doen, maar er is nog geen fundering. Hierbij een offerte-aanvraag voor de fundering. Diepte fundering +- 0,30 meter en 0,30 meter breedte.


Bouw en nieuwbouw Emmeloord
woensdag 27 september 2017

Betonnen kelder met koekoeken plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en dat wordt gesloopt. Wij willen graag een offerte van een betonnen kelder van ongeveer 7.50 bij 20 meter en 4 koekoeken erin en een trap via de buitenstraat naar de kelder waar een deur en raam in moet voor extra licht. Kun t u een prijs indicatie geven zodat wij een idee krijgen van de kosten.


Bouw en nieuwbouw Urk
woensdag 28 juni 2017

Woning laten bouwen

Wij willen graag een nieuwbouwwoning (7 x 11 meter) laten bouwen, in Ens. We hebben het idee om het type "notaris woning" te nemen, zie bijgevoegde tekeningen. Met een garage/berging (garage 6 x 3 meter), een bijkeuken (2 x 2 meter), zonnepanelen en schilddak. Op zowel de begane grond als eerste verdieping willen vloerverwarming. Tevens plaatsen van de sanitaire voorzieningen. Graag ontvangen we indicatie van de kosten.


Bouw en nieuwbouw Ens
dinsdag 27 juni 2017

Nieuwbouwwoning met kelder bouwen

Wilt u mij een brochure opsturen met verschillende maten van kelders en de kosten daar van. Ben bezig met nieuwbouw te realiseren en een kelder is een punt in de agenda.


Bouw en nieuwbouw Marknesse
Offertes aanvragen