Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Amsterdam

Advies funderingsherstel - Eigen huis bouwen - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Advies funderingsherstel

Ik wil graag mijn fundering laten onderzoeken en deze als het nodig is laten herstellen. Betreft 81 m1 fundering. Vorig jaar heb ik hier al naar laten kijken en ik wil weten of herstel nu nog steeds nodig is.


Aannemer Amsterdam

Offertes eigen huis bouwen in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

maandag 22 mei 2023

Tuinhuis bouwen

Goeienavond! Ik en mijn partner willen graag een tuinhuis bouwen eind Juli en begin Augustus. Ik ben op zoek naar een soortgelijk modern model of hetzelfde model zoals te zien in de afbeeldingen (plus meer isolatie). Een overzicht van mogelijke materialen bij een houthandel staan beschreven in een van de afbeeldingen. Het is bedoeling om de ruimte te gebruiken als werkkamer en het is de bedoeling dat er airconditioning en een sedumdak geplaatst wordt. Verder loopt er nog geen electriciteit naar de plek waar het tuinhuis komt te staan. Suggesties zijn welkom.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
donderdag 05 januari 2023

Onderkelderen bestaande woning

Ben samen met mijn directe buren op zoek naar de mogelijkheden om onze kruipruimtes onder onze beide woningen en de tuin om te toveren tot volwaardig leefbare ruimtes. Tweemaal een stuk van 10 bij 5 meter van voorgevel tot schutting) Er moet even gekeken worden naar wat er mogelijk is, want een deel van de kelder moet onder de tuin komen, ik weet niet of dat mogelijk is. Ik wil graag dat het woonklaar op geleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
maandag 05 december 2022

Advies funderingsherstel

Ik wil graag mijn fundering laten onderzoeken en deze als het nodig is laten herstellen. Betreft 81 m1 fundering. Vorig jaar heb ik hier al naar laten kijken en ik wil weten of herstel nu nog steeds nodig is.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
woensdag 16 november 2022

Kelder onder woning realiseren

Wij zijn momenteel aan het inventariseren om een kelder onder onze woning te laten bouwen. Ons huis is ongeveer 85m2 groot inclusief een uitbouw van 30m2. Het gaat dan waarschijnlijk om 115m2. Qua mogelijkheden zouden wij graag nog willen bekijken met de aannemer.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
zondag 06 november 2022

Tuinhuis(8x3m) realiseren

Zoek een vakman die een tuinhuisje kan plaatsen. Het gaat om 8m breedte x 3m lang x 4m Hoog. Wij willen wel dat het tuinhuis geïsoleerd is. Buitenzijde willen wij met bakstenen.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
woensdag 07 september 2022

Tuin onderkelderen 32m2 woonklaar

Onze tuin is momenteel 1.5 meter opgehoogd tov het pad dat achter de tuin ligt. De tuin is 32m2 groot en wij willen deze onderkelderen. Het idee is dat we een benedenverdieping van 32m2 krijgen met daarin 2 (slaap)kamers, een badkamer en een kleine berging (die aangesloten is op het pad achter de tuin). Dit moet ook volledig woonklaar worden opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
dinsdag 16 augustus 2022

Woonklare kelder onder bestaand huis bouwen

Wij hebben een bijgebouw met woongedeelte op de 1e verdieping uit medio 1990 van 15x6 meter waar we een betonnen kelder onder willen. Ik wil een woonklare oplevering. Op de begane grond hebben we dit al dus dat zouden we kunnen doortrekken. We zitten op veengrond en willen weten of het überhaupt mogelijk is. Als dit niet mogelijk is misschien op een andere plek bijvoorbeeld in onze tuin.


Bouw en nieuwbouw Vinkeveen
donderdag 14 juli 2022

Woning onderkelderen (~25m2)

Ik zou graag mijn woning willen onderkelderen, als dat mogelijk is. De oppervlakte wordt dan ongeveer 25m2. Het zal tbv een leefruimte worden. De oplevering mag casco, zonder verwarming. Ook zal er een trap gerealiseerd moeten worden. Momenteel is er een kruipruimte aanwezig, ongeveer 60cm.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
woensdag 06 juli 2022

Kelder bouwen

Wij bewonen een appartement op de begane grond van 84 m2 in Amsterdam en zijn de mogelijkheden van onderkelderen aan het onderzoeken, omdat we vanwege de monumentstatus (gemeentelijk) beperkt zijn in de opties voor een uitbouw. Graag creëren we een extra slaap-/logeerplek en een werkplek(je). Met het vermoeden dat de trap naar de kelder onder die van de bovenburen het meest logisch is, zal de wasruimte ook naar beneden moeten. Het zal neerkomen op een ruimte van 30/35 m2 onder de slaapruimtes, hal en badkamer van de bestaande woning. Aan de tuinzijde hopen we ook een trap naar boven/ buiten te realiseren. Veel wensen dus. En met de wetenschap dat alles op dit gebied momenteel duurder is, vraag ik mij af op welke prijs per m2 we uitkomen, inclusief de afwerking. Ik hoop dat u mij van een schatting kan voorzien.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
zaterdag 11 juni 2022

Schuurtje bouwen (2,7m2)

Ik wil graag een schuurtje laten bouwen tegen mijn buitengevel. De vloer wil ik het liefst van beton of een ander stevig en schoon materiaal. De buitenkant van de schuur kan van kunststof rabat delen. Ook eventuele kozijnen van kunststof. De maten worden ongeveer 180 bij 150 bij 180 hoog. Er staat reeds een constructie welke evt deels gebruikt kan worden.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
dinsdag 07 juni 2022

Schuur voor opslag bouwen (12m2)

Naast het pand van de BSO, wil ik bij de korfbalclub graag een schuur laten bouwen, van 3 bij 4 ongeveer. Dit is om allemaal speelgoed van kinderen te stallen, wegens ruimte gebrek. De afwerking mag van kunststof, de binnenzijde casco opgeleverd. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
zondag 05 juni 2022

Woning onderkelderen (~100m2)

We hebben een jaren 30 woning en dit wil ik laten onderkelderen. Er zijn 2 verschillende kruipruimtes. Als ik beide ruimtes kan benutten dan wordt de kelder ongeveer 100m2 en zonder dan wordt het 50m2. De kelder wordt tbv een leefruimte, met keuken, douche en slaapkamer. Casco opgeleverd, met vloerverwarming.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
woensdag 18 mei 2022

Woning onderkelderen (~68m2)

Ik zoek een vakman voor de kelderrealisatie onder de woning. Deze mag casco opgeleverd worden, met een vloerverwarming. Ik denk dat ik de verwarming zelf erin leg, dus dit graag even in bespreking. Deze wordt ongeveer 5m breed en 13,6m in de lengte. We zijn al bezig met de vergunning. In de bijlage zijn de tekeningen van de bestaande situatie en de nieuwe (gewenste) situatie bijgevoegd.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
dinsdag 17 mei 2022

Houten schuur vervangen door stenen schuur (5m2)

Op dit moment hebben we een houten schuur van ongeveer 2 x 2.5 staan. Deze willen we vervangen door een stenen schuur met plat dak. De nieuwe afmetingen blijven ongeveer hetzelfde. Mag casco opgeleverd worden van binnen, zonder verwarming. Er komen kunststof kozijnen in.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
donderdag 12 mei 2022

Schuur bouwen (3,75m2)

Ik wil graag een schuur bouwen van ongeveer 2,5 bij 1,5 meter, inclusief de fundering. Ik heb geen achterom. De afwerking van kunststof in een houtlook, keralit dus. Graag ook een offerte voor hout. Dit geldt ook voor de kozijnen. De oplevering van de binnenzijde casco, zonder verwarming.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam
Offertes aanvragen