Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Middelburg

Technische tekening van de badkamer maken - Bouwtekening laten maken - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Technische tekening van de badkamer maken

Voor de badkamer moet een technische tekening gemaakt worden voor de aannemer en de installateur. Wij hebben alle producten al met bijbehorende technische gegevens, en een ontwerp. Alleen moet er nog een technische tekening gemaakt worden met posities van de aan- en afvoeren. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.


Architect Kapelle

Offertes bouwtekening laten maken in Middelburg vergelijken

Recente opdrachten in Middelburg

woensdag 01 juni 2016

Bouwtekeningen maken voor gevelverbouwing

Ik wil graag wat klussen laten uitvoeren. Opdracht: het maken van verschillende bouwtekeningen. Opdracht: verbouwen van achtergevel. Plaatsen van schuifpui en het gedeeltelijk dicht metselen van de achterdeur voor het plaatsen van een raam.


Bouwtekening en ontwerp Goes
zaterdag 24 januari 2015

Bouwtekening, constructieberekening en bouwfysisch rapport maken

Ik wil graag weten wat een bouwtekening, constructieve en bouwfysische berekening mij kost als ik een aanbouw op de bestaande garage laat plaatsen. Het gaat om een aanbouw aan het huis maar op de aan het huis vastzittende garage. Bestaande tekeningen van de huidige situatie zijn aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Kapelle
donderdag 08 januari 2015

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Bouwkundige tekening + constructie berekening die noodzakelijk zijn voor het rond krijgen van de gemeentelijke vergunning voor het optrekken van onze achtergevel. Gaat om optrekken 1 verdieping in houtskeletbouw met kunststof kozijnen.


Bouwtekening en ontwerp Colijnsplaat
zaterdag 14 september 2013

Bouwtekening voor aanbouw

We hebben een dijkwoning en willen boven aan de achterkant een stuk aanbouwen i.v.m. te weinig slaapkamers. Dit zou dus inhouden dat we beneden aan het huis een veranda willen creëren en de bovenverdieping meer slaapkamers. Naast de keuken, zie foto, zou de veranda kunnen komen. Dat terras is gemaakt van beton dat gestort is en betonblokken. Verderop heeft iemand staalconstructie gebruikt voor de uitbreiding, wellicht kan dat bij ons ook. Graag eerst een indicatie van kosten voor de tekening en aanvullend wat de uitvoering ongeveer zou gaan kosten.


Bouwtekening en ontwerp Wolphaartsdijk
Offertes aanvragen