Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Groningen

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken - Bouwtekening laten maken - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Bouwtekening voor een aanbouw van ongeveer 15 m2.


Architect Groningen

Offertes bouwtekening laten maken in Groningen vergelijken

Recente opdrachten in Groningen

dinsdag 14 maart 2023

Bouwtekening laten maken

Voor een uitbouw achter de woning ben ik tekeningen/ berekeningen nodig.


Bouwtekening en ontwerp Zuidhorn
maandag 15 juli 2019

Constructieberekening voor muurdoorbraak en verwijderen haard/schoorsteen

Ik heb een huis gekocht, waarvan ik op 29 augustus de sleutel krijg. De woning is uit 1970. Ik wil daar graag een muur doorbreken van de woonkamer naar de hal, voor het plaatsen van een deur. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is, maar mocht dit wel zo zijn, dan moet dit worden opgevangen. Ik zou graag een beoordeling ontvangen of, het een draagmuur is, er een constructieve berekening nodig is, en een omgevingsvergunning. Ook wil ik de schouw/gashaard/schoorsteen verwijderen op de begane grond om meer ruimte te creëren. Ik weet niet of de gashaard dient als dragende constructie voor de gehele schoorsteen of dat er een steunpunt op elke afzonderlijke etage zit. Mocht het dragend zijn, dan moet dit worden opgevangen. Ik zou graag een beoordeling ontvangen of het dragend is, er een constructieve berekening nodig is, en een omgevingsvergunning. Bouwtekeningen zijn opgevraagd bij de gemeente, deze verwachten wij binnen enkele dagen in ons bezit te hebben. Ik ontvang graag een offerte.


Bouwtekening en ontwerp Paterswolde
woensdag 25 juli 2018

Bouwtekening voor het aanvragen van een omgevingsvergunning

Ik wil een bouwtekening laten maken voor verbouw/aanbouw. De tekeningen moeten voldoen aan de eisen om een omgevingsvergunning te kunnen aanvragen bij de gemeente Tynaarlo. Ze vragen het volgende: - (Bouwkundige) tekening van de bestaande en nieuwe situatie (op schaal en voorzien van alle relevante maatvoeringen). - (Bouwkundige) plattegrondtekeningen bestaand en nieuw (op schaal en voorzien van alle relevante maatvoeringen). - (Bouwkundige) geveltekeningen bestaand en nieuw (op schaal en voorzien van alle relevante maatvoeringen). De bestaande tekeningen zijn aanwezig. In de bijlage de plannen.


Bouwtekening en ontwerp Paterswolde
maandag 02 juli 2018

Tekening voor omgevingsvergunning kunststof kozijnen

Ik heb voor het plaatsen van kunststof kozijnen nog een bouwtekening nodig. Het gaat hierbij om tekeningen schaal 1:5 waarop materiaal aanduiding en maat voeringen staan. Aanduiding van de locatie van de details op de tekeningen. Aansluiting bestaand en nieuw horizontaal en verticaal. De vergunning zelf is verder akkoord alleen deze tekening ontbreekt nog. Voor de criteria verwijs ik verder naar de bijlage. Tevens een kopie van de vergunningsaanvraag en afwijzing bijgevoegd. Ik ga er vanuit dat hier vertrouwelijk mee om wordt gesprongen.


Bouwtekening en ontwerp Groningen
maandag 29 augustus 2016

Bouwtekening voor een aanbouw laten maken

Bouwtekening voor een aanbouw van ongeveer 15 m2.


Bouwtekening en ontwerp Groningen
maandag 02 november 2015

Aanbouw ontwerpen achter het huis

Omdat mijn man door een ongeval een dwarsleasie heeft gekregen, moeten wij onze woning laten aanpassen. Het gaat om het aanbouwen van een slaapkamer met badkamer aan de achterzijde. Ook willen we de mogelijkheid laten beoordelen om op de bovenverdieping aanpassingen te maken. Daarbij moet er dan met een rolstoellift zowel de 1e verdieping als de zolder kunnen worden bereikt. Wij willen graag bouwtekeningen laten maken die we ter goedkeuring aan de gemeente kunnen voorleggen. De gemeente is er ook mee bezig maar dit duurt erg lang en hun voorstel vinden wij weinig passend. Het opgegeven 06-nummer kan worden gebruikt voor SMS-en. Verder communiceren wij via email, omdat wij beiden doof zijn. Graag laten wij de bouwtekeningen op korte termijn maken.


Bouwtekening en ontwerp Hoogezand
maandag 23 mei 2011

verlengen achterste slaapkamer en laten voorzien van zwevend balkon

Ik ben van plan het raam van mijn achterste slaapkamer te verlengen zodat er een deur in kan worden geplaatst en vervolgens wil ik het laten voorzien van een "zwevend balkon" Raam is nu 164 lang en zal 240 cm moeten worden, breedte blijft gelijk. Ik heb hiervoor een bouwtekening nodig en een constructieberekening alvorens ik de aanvraag in kan dienen bij de gemeente. Offerte van het kunststof kozijn en tekening van het raam zijn al klaar. Ik wacht nog op de offerte vor het zwevend balkon


Bouwtekening en ontwerp Groningen
woensdag 08 september 2010

Uitbouw

Bouwtekening voor een uitbouw met plat dak aan bestaande tussen woning van 7,5m bij 3,22 met tussen muur waarvan 1 deel schuurtje en 1 deel toekomstige keuken.


Bouwtekening en ontwerp Appingedam
vrijdag 12 maart 2010

Architect

Voor de bouw van een garage zoek ik een tekenaar die bouwtekeningen kan maken voor de vergunning.


Bouwtekening en ontwerp Aduard
vrijdag 12 maart 2010

Architect

Bouwtekening voor vernieuwen/vergroten balkon en aansluiting op dakterras.


Bouwtekening en ontwerp Groningen
Offertes aanvragen