Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Den Haag

Constructieberekening - draagmuur verwijderen (open keuken) - Bouwtekening laten maken - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Constructieberekening - draagmuur verwijderen (open keuken)

Wij hebben een constructieberekening nodig voor de vergunning van de gemeente voor verwijderen van de stuk van de draag muur voor de open keuken en de creëren van de double deur in de woonkamer.


Architect Den Haag

Offertes bouwtekening laten maken in Den Haag vergelijken

Recente opdrachten in Den Haag

vrijdag 01 juli 2022

Bouwtekening laten maken

Ik zoek een architect om een bouwkundige tekening te maken van onze aanbouw


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
zondag 01 mei 2022

Nodig: Bouwtekening, technische omschrijving (en constructie-berekening)

Ik zoek een architect/bouwkundige die een (technische) bouwtekening kan maken met technische omschrijving (en eventueel de constructie-berekening kan uitvoeren). Het gaat hier om een totaal renovatie van een 3-laags tussenwoning (en kelder) met totaal (nieuw) oppervlak van 180m2. Begane grond: muur-doorbreken, trap verplaatsen, uitbouw aan achterzijde met lichtstraat, luik naar kelder, kozijnen voorkant vervangen, wc terugbrengen en aansluiten aan entree-gang. Eerste verdieping: verlengen van slaapkamer (door balkon te verwijderen), trapverplaatsen. Tweede verdieping: bestaande opbouw verwijderen en nieuw opbouw neerzetten (voorkant gebouw behouden). Dak: zonnepanelen en groendak indien mogelijk. Verder: maximale verduurzaming realiseren (warmte pomp, regenwater opvangen etc.)


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
vrijdag 25 maart 2022

Bouwbegeleiding constructieve uitbouw woonkamer/keuken

Wij zoeken een bouwbegeleider om het werk van mijn aannemer te begeleiden en te controleren. Bouwtekening en constructie berekening is gedaan. Vergunning komt in April.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
donderdag 16 juli 2020

Bouwtekening voor een dakopbouw

Ik wil zelf een dakopbouw op ons platte dak realiseren van 6 meter x 6 meter en heb daarvoor een bouwtekening nodig.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
dinsdag 16 juni 2020

Constructieberekening maken voor een draagmuur verwijderen + plaatsen panelen

Ik wil twee contructieberekeningen laten maken voor een kleine verbouwing. Een contructieberekeningen voor een draagmuurdoorbraak van de woonkamer naar de keuken van 2100mm en een contructieberekeningen voor of de zonnepanelen (10 stuks) op het dak kunnen worden geplaatst. Ik heb zelf al een berekening gemaakt (kennis van vroeger;)), maar zou graag een second opinion willen en ook officiële tekeningen. Heb de officiële bouwtekeningen uit 1926 al opgehaald bij de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
zondag 26 april 2020

Bouwtekening en ontwerp tekening constructieberekening dakterras portiekwoning

Beste Lezer, Graag informeer ik naar uw mogelijkheden voor begeleiding bij de aanvraag van een omgevingsvergunning voor een dakterras (30M2) in den haag. Hierbij gaat het o.a. om constructieberekeningen en benodigde tekeningen voor de vergunning. Graag verneem ik de tarieven en werkwijze voor een dergelijk opdracht.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
zondag 05 augustus 2018

Bouwtekening voor een dakterras maken

Ik zoek een partij een ontwerp kan maken (tekening) voor maken van een dakterras. Het terras moet 5 bij 3 meter worden. De trap naar het toekomstige terras is al aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
donderdag 29 maart 2018

Bouwtekening en constructieberekening maken

Ik wil een bouw tekening en constructie berekening laten maken voor het doorbreken van een draagmuur en plaatsen stalen portaal. Het gaat om een doorbraak van circa 3 meter. Het gaat om een woning uit 1896 op de eerste etage met nog 2 etages er boven. Deze heeft onze aannemer nodig om de werkzaamheden aan te vangen en de vergunningsaanvraag.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
donderdag 01 maart 2018

Tekeningen voor dakterras op portiekwoning

Ik wil een bouwtekening en ontwerptekening/constructieberekening laten opmaken voor een dakterras boven op een portiekwoning. Oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter. Er is al een terras en trap aan buitenzijde van het huis, alleen zonder vergunning. Graag zou ik dan ook advies wensen over de voorwaarden en de eventuele aanpassingen. Ook zou ik graag hulp wensen bij het indienen van de aanvraag.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
woensdag 13 september 2017

Bouwtekeningen maken voor dakopbouw

Dakopbouw op platdak, 50 m2 woon, 30 m3 dakterras. Tekeningen, materiaal keuze bepaling, constructie, begeleiding beginselplan aanvraag, tekeningen aannemer en eventuele aanpassingen uit beginselplan/vergunningaanvraag.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
woensdag 12 april 2017

Bouwkundige tekening laten maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een overkapping. De gewenste afmeting van de overkapping is 8 bij 3 meter. Materiaal: Houten balken en polycarbonaat platen.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
woensdag 24 augustus 2016

Bouwtekening voor een dakkapel maken

Wij willen een tekening voor een dakkapel laten maken. Het word precies dezelfde dakkapel als bij buurman. Wat zijn de kosten voor het maken van de bouwtekening?


Bouwtekening en ontwerp Leidschendam
donderdag 02 juni 2016

Berekeningen en tekeningen voor muurdoorbraken

Er dienen 2 draagmuren verwijderd moeten worden waarvoor de vergunningen en de bouwtekening in orde gemaakt moeten worden. Er zullen hiervoor 2 draagbalken geplaatst moeten worden. Het gaat om een muur van 2.70 meter hoog en 3 meter breed en een muur van 2.70 meter hoog en 1.50 meter breed. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
woensdag 13 april 2016

Bouwkundige tekening laten maken

Ik wil een bouwtekening van mijn bestaande dakterras ten behoeve van een omgevingsvergunning. Een principetekening en plattegrond en doorsnee tekening van het dakterras en balustrade en tekening van de achterwoning waarbij de balustrade is opgenomen.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
dinsdag 01 maart 2016

Bouwtekening aanpassen na werkzaamheden

Bestaande bouwtekening aanpassen i.v.m. aan te brengen brandwerende voorzieningen en compartimentering van een bedrijfsverzamelgebouw met bedrijfswoning. We hebben een digitale bouwtekening. Die moet worden aangepast als de werkzaamheden zijn uitgevoerd.


Bouwtekening en ontwerp Den Haag
Offertes aanvragen