Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Breda

Uitbouwen keuken - Bouwtekening laten maken - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouwen keuken

Er moet een tekening komen van een keukenuitbouw ten behoeve van de bouwvergunning bij de gemeente.


Architect Breda

Offertes bouwtekening laten maken in Breda vergelijken

Recente opdrachten in Breda

woensdag 01 januari 2020

Bouwtekening maken voor zolder

Ik wil graag een tekening laten maken met ontwerp om de zolder compleet af te werken. De zolder is 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Bouwtekening en ontwerp Rijen
woensdag 08 november 2017

Bouwtekening en ontwerp voor aanbouw

Wij willen een bouwtekening en ontwerp voor een uitbouw/aanbouw laten maken. Wij zijn voornemens om eind 2018 / begin 2019 een uitbouw/aanbouw te doen. Alvorens we hier mee kunnen beginnen en er veel geld in stoppen willen we eigenlijk kijken wat de gemeente er op basis van de bouwtekening en ontwerp ervan vindt en of het dus eigenlijk wel mag. We willen een uitbouw/aanbouw doen om zodoende onze woonkamer te vergroten en deels meer ruimte te verkrijgen op de eerste verdieping. We wonen in een vrijstaand huis en willen uitbouwen aan de zijkant van ons huis (als men voor het huis staat, links). Het liefst willen we aan de voorkant het huis/gevel 4 (of 3,5) meter doortrekken in de breedte en x 4 meter in de diepte. Het liefst willen we een schuin dak hierop in de richting van ons huis in de stijl van ons huidige huis. De eerste etage zal dus al schuin zijn.


Bouwtekening en ontwerp Breda
dinsdag 20 september 2016

Bouwtekening, advies en ontwerp voor aanbouw

Aan de achterzijde van ons huis willen wij een aanbouw zetten over de hele breedte van het huis. Daarbij willen we de keuken bij de woonkamer betrekken. We willen goede lichtinval, door bijvoorbeeld een lichtstraat aan te brengen en zoveel mogelijk de tuin en aanbouw met elkaar verbinden. We zoeken een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en ontwerp.


Bouwtekening en ontwerp Breda
maandag 16 mei 2016

Bouwtekening, ontwerp en vergunningsaanvraag

Ik wil een bouwtekening voor een opbouw. Het gaat om een opbouw van ongeveer 8 x 5 meter. Eventueel ook de omgevingsvergunning aanvragen, als u dat kan verzorgen.


Bouwtekening en ontwerp Breda
woensdag 27 april 2016

Constructieberekening en tekening laten maken

Ik wil graag een bouwtekening/constructie tekening laten maken voor het aanvragen van offertes en het opstarten van de schetsplan procedure bij de gemeente. De muur tussen de kamer en keuken is een draagmuur, deze zal dus ook deel moeten uitmaken van de omgevingsvergunning. De aanbouw dient gerealiseerd te worden in hetzelfde metselwerk als de woning. De draagmuur tussen de keuken en de woonkamer is ongeveer 4 meter lang en dient te worden verwijderd. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. De aanbouw die wij willen laten plaatsen zal 4 bij 2.5 meter moeten worden en wind en water dicht. In de bijlage een document met enkele foto's van de huidige situatie alsmede een ruwe schets met de situatie nu en de gewenste situatie.


Bouwtekening en ontwerp Wernhout
donderdag 19 november 2015

Installatietekeningen laten maken

Voor een nieuwe lunchroom in Breda wil ik installatietekeningen voor elektra, watervoorzieningen en c.v. laten maken. Bouwtekeningen beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Breda
donderdag 18 juli 2013

Bouwtekening uitbouw

Graag vernemen wij verschillende offertes van een bouwtekening voor de geplande uitbouw in omgeving Breda.


Bouwtekening en ontwerp Bavel
vrijdag 21 juni 2013

Bouwtekening, ontwerp en vergunningsaanvraag

Er dient een nieuwe voorpui en entree te komen van ons appartementencomplex. Binnen dient een muurtje afgebroken te worden en een nieuwe rolstoel afloop gecreëerd te worden. Wij dragen de oorspronkelijke bouwtekeningen aan (het gebouw dateert uit 1999, dus de tekeningen zijn nog relatief recent). U draagt zorg voor het maken van bouwkundige tekeningen (incl. een ontwerp en bouwtekeningen t.b.v. de aannemer en gemeente) + eventuele berekeningen + inmeten etc. op locatie + het aanvragen van de vergunning (incl. het eventuele onderhandelen met gemeente over de verlening). Een tijdsbestek waarin u de tekeningen klaar heeft ter aanvraag van de vergunning bij de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Breda
woensdag 19 juni 2013

Bouwtekening en ontwerp voor aanbouw

Het betreft een aanbouw aan de achterkant van het huis, de gevel van de woonkamer dient uitgebreid te worden om gelijk te komen met de achtergevel van de keuken. Tevens willen we een open verbinding tussen de woonkamer en de ruimte waar nu de keuken is. De keuken willen we verplaatsen naar een aanbouw aan de zijkant van het huis over de gehele breedte van de oprit. We willen goede lichtinval, door bijvoorbeeld lichtstraat aan te brengen. We zoeken een architect/bouwkundige voor advies, tekeningen en ontwerp.


Bouwtekening en ontwerp Breda
vrijdag 11 februari 2011

Bouwtekening nodig

Ik heb een bouwtekening nodig met berekening en constructietekening voor een vergunning. Dit in verband met het verwijderen van een draagmuur en verbouwing bij een oude boerderij.


Bouwtekening en ontwerp Ulicoten
Offertes aanvragen