Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Zwolle

Twee maal uitbouw achterzijde huis + dakopbouw (woonklaar) - Aanbouw - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Twee maal uitbouw achterzijde huis + dakopbouw (woonklaar)

We hebben nu een L-vormig woongedeelte, we willen een uitbouw van de woonkamer en een schuur/bijkeuken. In die zin dus 2 keer een uitbouw. Uitbouw woonkamer: 340 cm breed en 250 diep Uitbouw bijkeuken: 190 cm breed en 300 cm diep Ook willen we een opbouw op ons platte dak, afhankelijk van hoe dit te realiseren is: 400cm bij 300 cm. Uitbouwen zijn vergunningsvrij en vergunning opbouw zijn we mee bezig. Uitbouwen willen we traditioneel gemetseld hebben. Afwerking buitenzijde opbouw willen we in kunststof. Alle kozijnen in kunststof. Verder willen we een sausklare of woonklare oplevering. Verwarmen uitbouwen en opbouw willen we in overleg. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aannemer Zwolle

Offertes aanbouw in Zwolle aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zwolle

maandag 29 augustus 2022

Sausklare dakopbouw

We hebben op de 2e verdieping een halve verdieping en een halve dakterras. Graag zouden we hier een aanbouw willen voor een washok. Betreft dus een opbouw. De afmetingen zijn 5,10 bij 2 meter. Ik weet niet of hier een vergunning nodig is. Betreft de achterzijde van de woning. Afwerking en en kunststof kozijnen. Ik wil een sausklare oplevering. De opbouw verwarmen in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
maandag 04 juli 2022

Aanbouw 18m2 casco

Wij willen graag een aanbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning. De afmeting is 330 cm x 540 cm Uit de gemaakte constructietekening blijkt dat we hiervoor een fundering moeten laten leggen bestaande uit 4 palen (Circa 3 meter) Een funderingsbalk van 35 cm x 50 cm en een betonvloer van 14 cm. Ruimte is inmiddels bereikbaar gemaakt. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
zondag 22 mei 2022

Aanbouw plaatsen

Uitbouw aansluitend op bijkeuken met lichtstraat woningtype helft van dubbele 3.2m breed 3.5m diep. De aanbouw wil ik gemetseld hebben, de schutting wil ik ook vervangen maar een deel van de schutting wil ik gemetseld hebben en dit aansluitend op de aanbouw. De uitbouw wil ik verwarmen met een vloerverwarming, ik zit te denken aan kunststof kozijnen, graag wil ik ook de optie bespreken voor het gebruiken van een schuifpui of openslaande deuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dalfsen
dinsdag 18 januari 2022

Nieuwe aanbouw en opbouw realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren aan de achterkant met twee bouwlagen. De afmetingen zijn 6.0 m bij 3.8 m en 5 meter hoog. Het komt in de plaats van de huidige aanbouw als te zien op de bijgevoegde foto. Voorkeur voor een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
woensdag 15 december 2021

Uitbouw casco 6,5x2,6m

Ik wil graag een houten aanbouw/uitbouw van 6,5 x 2,60m. Oplevering van de binnenzijde mag casco. Ik kan hier vergunningsvrij uitbouwen. Kozijnen mogen van hout zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
zondag 28 februari 2021

Gemetselde woonklare aanbouw achterzijde

Aanbouw achterzijde van 5.50 x 2 of 2.5m (afhankelijk van de prijs). Met schuifpui of harmonicadeuren van staal of kunststof en dakraam/lichtstraat met HR+++ glas. (gelieve niet bellen, maar mailen). Incl. uitbreken stukjes zijmuur naast onze huidige pui/ramen, stukwerk en eventuele fundering. We willen een gemetselde uitbouw dus aan de buitenzijde gewoon baksteen en willen deze woonklaar opgeleverd hebben. 1 van onze buren heeft al een uitbouw staan. Graag met verlegde stroom en buitenkraantje.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
vrijdag 29 januari 2021

Uitbouw achterkant woning

We willen aan de achterkant van het huis een uitbouw realiseren. De afmetingen zijn circa 1,40 x 5,5 meter . De aanbouw graag van hout en woonklaar opleveren. Huidige kozijnen kunnen gebruikt worden. We willen ook een gedeelte met glas bovenop de uitbouw om meer licht te krijgen in de woonkamer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
woensdag 06 januari 2021

Een hoekwoning voorzien van een grote uitbouw

We willen een aanbouw aan ons huis maken van 9 x 4 meter. De uitbouw komt haaks op ons huis, dus met de zijde van 4 meter. Er hoeft verder niets te worden doorgebroken, de aanbouw komt eigenlijk als los gebouwtje tegen het bestaande huis te staan. Om dit te ondersteunen zijn 8 palen van 500 cm nodig. Graag gebruik van houtskelet bouw en er moet vloerverwarming worden doorgetrokken en worden aangesloten op de bestaande vloerverwarming . Daarnaast graag voorzien van stopcontacten en een aantal lichtpunten. Als deur willen we 600 cm brede harmonicadeuren. Dit kan vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hattem
maandag 04 januari 2021

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw realiseren van ongeveer 5*2.5m, evt 5*3m over de volledige breedte van een tussenwoning uit de jaren 60. Uitbouw is voor de uitbouw van de woonkamer en het realiseren van een wasruimte. Dus er moet ook een tussenmuur komen. Aan de buitenzijde willen we het liefst een schuifdeur om zo de uitbouw bij de tuin te betrekken. Verder zou het mooi zijn om een schuifdeur te hebben tussen de huidige ruimte en de aanbouw. Bij de wasruimte willen we graag een deur naar buiten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
donderdag 06 juni 2019

Aanbouw erker voorzijde jaren '60 woning

Wij willen graag een casco uitbouw / erker aan de voorzijde van de woning met een buitenwerkse afmeting van 4,00 x 1,20. Waarbij er in de lengte nog 1 meter dak bij komt die als overkapping dient bij de voordeur. Hierbij moet een standleiding van een radiator verplaatst worden alsmede de CAI & glasvezel aansluiting. De voorkeur heeft een houtskelet constructie aangezien er dan minder een inspringing naar binnen hoeft plaats te vinden. Er is een vergunning nodig, en die ga ik nog aanvragen. Verder moet er nog een fundering in komen en doe ik de afwerking zelf. Als voorbeeld van de stijl kan er gekeken worden op Google Maps Streetview naar 1 van onze buren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hattem
woensdag 20 juni 2018

Erker aanbouwen

Ik wil graag een erker aan de achterzijde van de woning. Afmetingen zullen 6 meter breed en 3 meter diep zijn. Ik heb een voorkeur voor veel glas en strakke uitstraling.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
zondag 18 februari 2018

Uitbouw achterzijde aanbouwen

Wij willen een uutbouw realiseren aan de woning van 2,25 x 3,90. Een buitenmuur a 2,25 diep moet hierbij gesloopt worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
vrijdag 26 januari 2018

Achterzijde woning aanbouwen

Wij hebben een huisje op het oog en willen graag weten wat eventueel een aanbouw zou kosten? Het gaat om een aanbouw van 4m diep bij 9m breed graag wille we prijs weten hiervan voordat we officieel de keuze maken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wijhe
dinsdag 02 januari 2018

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Wij willen een uitbouw laten realiseren aan achterzijde woning. Maten indicatie 2 onder 1 kap jaren '80. Diepte 2,5 a 3 meter. We weten niet zo goed wat kan. Breedte 4,5 ongeveer


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwleusen
zondag 18 juni 2017

Houtskelet uitbouw aanbouwen

Wij hebben een huis gekocht en daar willen we een uitbouw van houtskelet bij doen. Per mail kan ik duidelijker uitleggen wat we precies willen. Het gaat om een uitbouw van 4 bij 5 meter maar de achterwand en zijwand staan er al. En de fundering ligt er ook al. Aan de ene kant van 4 meter willen we dan openslaande deuren en aan de kant van 5 meter willen we dan twee ramen van 120 bij 120. Niet te hoog, denk ongeveer 2,50 meter. Graag van hout, we willen het nadien met houtteer behandelen maar dat kunnen we zelf. Binnenkant wel stuc klaar gemaakt worden door de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hattem
Offertes aanvragen