Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Enschede

Aanbouw afwerken - Aanbouw - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw afwerken

Aanbouw moet afgemaakt worden beton is al gestort. Draagmuur moet verwijderd worden. Stalen balk moet geplaatst worden. Gehele begane grond moet voorzien worden van vloerverwarming inclusief de uitbouw en betegeld worden.


Aannemer Haaksbergen

Offertes aanbouw in Enschede aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Enschede

donderdag 05 mei 2022

Erker voorzijde realiseren ~4,8m2

Wij willen aan de voorkant een erker aanbouwen maat 4.00m bij 1.20m rondom glas 1 kant deur fundering heeft 2 boorpalen nodig van 3 meter. Nog geen vergunning in bezit. Afwerking tot de venster bank gemetseld. Wij hebben houten kozijnen gewild. Wij willen gewoon een plat dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Neede
donderdag 31 maart 2022

Erker aanbouwen (~6m2)

Wij willen een erker laten aanbouwen van 150x400 cm. Bij ons zouden we in het midden een groot kunststof raam willen en aan de zijkanten iets smallere ramen. Wel met 3 resp. 2 bovenraampjes. Bovenraampjes aan zijkant uitklapbaar. Tevens vloerverwarming leggen in erker en onder kruipruimte door naar de hal aansluiten op bestaande vloerverwarming. De onderzijde buiten graag gemetseld afgewerkt en de binnenzijde woonklaar opgeleverd. Incl. geveldoorbraak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
woensdag 03 november 2021

Aanbouw afwerken

Aanbouw moet afgemaakt worden beton is al gestort. Draagmuur moet verwijderd worden. Stalen balk moet geplaatst worden. Gehele begane grond moet voorzien worden van vloerverwarming inclusief de uitbouw en betegeld worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haaksbergen
zondag 06 juni 2021

Uitbouw achter aan het huis 9m2

Wij willen een uitbouw van 1,5 mtr bij 6mtr. Met tuindeuren De afwerking wil ik graag gemetseld en de binnenzijde nog even in overleg met de vakman. De kozijnen wil ik het liefst in kunststof, maar ook nog overleggen. De aanbouw mag verwarmd worden a.d.h.v. vloerverwarming. De huidige gevel moet doorbroken worden samen met een binnenmuurtje.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
donderdag 22 april 2021

Uitbouw achterzijde 5,5x3m

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,5m breed en 3m diep aan de achterzijde van het huis. Een vergunning is denk ik niet nodig, onze buren hebben een zelfde soort uitbouw. De buitenzijde moet gemetseld worden en de binnenzijde woonklaar opgeleverd. We willen de vloerverwarming nieuw aanleggen in het hele huis en dus ook in de aanbouw. We hebben nu hardhouten kozijnen, die willen we graag waar mogelijk meenemen. Verder dachten we aan een kunststof schuifpui met dubbel glas. Er hoeven geen muren doorgebroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
maandag 19 april 2021

Uitbouw garage 220 x 236cm

De garage willen we graag opsplitsen in twee gedeelten. De voorkant wordt de schuur en de achterkant de bijkeuken. Graag willen we een stukje aanbouwen aan de achterkant. Het gaat om 2.20 m x 2.36 m dat aangebouwd moet worden. Dit wil ik graag gemetseld hebben en de binnenzijde graag redelijk woonklaar met betegelde wanden en vloer opgeleverd hebben. Ook willen we graag een radiator laten aanleggen in de nieuwe situatie. Er komt geen deur of kozijn in. We zouden dit graag in oktober/november laten uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
donderdag 03 september 2020

Een uitbouw conform de bouwtekeningen realiseren

We willen graag uitbouwen. We hebben een bestaande aanbouw aan de zijkant van het huis welke aansluit op de woonkamer onder een hoek. Deze hoek willen we weg en de lijn van de uitbouw doortrekken naar de bijkeuken. Dit helemaal van glas met een schuifpui. We hebben al een tekening van een architect en een bouwberekening. Een stuk fundering en een poer om een draagbalk op te vangen zijn hoogstwaarschijnlijk nodig. Eventueel nieuwe vloer met vloerverwarming die erop moet worden aangesloten. Afhankelijk van het budget, nieuwe kozijnen in de rest van de woonkamer, mochten jullie dit erbij kunnen doen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Losser
donderdag 13 augustus 2020

Aanbouw woonkamer

Ik zoek een vakman voor een aanbouw in de woonkamer, wordt ongeveer 3 bij 6 meter. Wil daarbij ook een vloerverwarming van 73 m2. Er zal ook een schuifpui bijkomen naar de tuin. We willen een complete oplevering, constructie nog niet bekend.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
woensdag 13 mei 2020

Aanbouw van een slaapkamer

We willen graag de badkamer een meter groter maken. Aansluitend met een schuifdeur naar een slaapkamer van 16 m2. En met een schuifpui van 1 meter na het terras. De aanbouw moet casco zijn, en er moet een fundering in komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eibergen
woensdag 05 februari 2020

Sere aanbouwen om huidige woning te vergroten

Wij willen een serre van 5,5 meter bij 2 meter aanbouwen om de woning te vergroten, het dak willen wij niet van glas. Er is geen vergunning nodig. We willen het liefste de serre van kunststof, als dit mogelijk is. De oplevering graag casco, wind- en waterdicht. Ik weet niet of er een fundering nodig is. Tegen het voorjaar zouden wij beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oldenzaal
vrijdag 17 januari 2020

Houten uitbouw woning

We willen een casco, houten uitbouw achterzijde woning met gebruik 2 bestaande zijramen, inclusief fundering (geen elektra en geen stucwerk nodig). Graag openslaande tuindeuren gaat om 2,42 x 2,42 aanbouw aan de eetkamer. Bouwjaar woning 1952.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oldenzaal
zaterdag 04 januari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij zouden graag een casco aanbouw van houtskelet willen realiseren van 7 x 3.5 meter voor baden en slapen en een stukje bijkeuken. De aanbouw komt aan de bestaande keuken. Fundering maken we eventueel zelf. De afwerking aan de buitenkant dient van hout te zijn bijv cedar. Er moet nog wel elektra en stucwerk gedaan worden. Er is geen vergunning voor nodig. Ik ontvang graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
woensdag 18 september 2019

Uitbouw achterzijde van het huis realiseren met een badkamer

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren en hierin een ruimte voor een douche creëren. Dit willen we alleen wanneer we de meterkast verplaatsen, anders hoeft dat niet. Graag horen wij of dit mogelijk is en of wij hier een prijs indicatie voor kunnen krijgen. De aanbouw zou 2,5 x 5,80 meter worden en daar is geen vergunning voor nodig. Fundering ontvangen we graag advies over. We willen een complete oplevering. Schilderen en vloer leggen doen we zelf, stucen hoeft niet, elektra graag wel. Ik begreep dat een aluminium constructie ook mogelijk is, klopt dit? We willen graag het goedkoopste model dat u heeft.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oldenzaal
dinsdag 10 september 2019

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen wegens ruimte gebrek een aanbouw aan de achterkant realiseren. Het wordt een uitbreiding van de woonkamer/ eetkamer. De overkapping op de foto wordt verwijdert door onszelf. De uitbouw zou ook zo snel mogelijk gerealiseerd moeten worden, wanneer we de sleutel hebben. De uitbouw moet 3 meter diep en 5.70 breed worden. Aan 1 zijde reeds bestaande muur van garage. Geen dakraam, prijzen voor opties eventueel met pui of ramen met openslaande deuren. Een vergunning is niet nodig. Wat voor soort fundering er nodig is weten we niet. Is het mogelijk om een casco en een complete oplevering te vermelden op de offerte? Graag ook elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie willen we in ieder geval niet van hout, verder ontvangen we graag advies. Graag ontvangen we een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
donderdag 15 augustus 2019

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. Er zit nu momenteel een keuken aan de woning vast met een puntdak. Dak puntdak moet recht gemaakt worden en de aanbouw moet aan de keuken komen. De keuken is 2 m bij 4.5 m. De aanbouw moet 3 m bij 4.5 m worden met openslaande deuren. Ik denk dat er een vergunning nodig is, maar deze wil ik door de vakman laten regelen. De constructie wil ik van metselwerk hebben, de oplevering casco. Welke fundering er nodig is weet ik niet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Enschede
Offertes aanvragen