Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Venlo

Keramische tegels leggen 90x90 150 m2 - Tegels - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keramische tegels leggen 90x90 150 m2

Woonkamer en keuken en entree leggen van tegelvloer


Tegelzetter Tegelen

Offertes tegels in Venlo aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Venlo

maandag 28 augustus 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

nieuwe tegelvloer leggen in woonkamer, keuken, toilet met tegels van ongeveer 1m x 1m Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: woonvloer / interieurtoepassing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Tegelen
zaterdag 15 april 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Twee delen terras met Keramische tegels van 60x60x1,7cm. 1: Rechthoekig oppervlak van circa 18 m2 2: L-vormig oppervlak van circa 20m2 Tegels zijn uitgezocht en snel leverbaar. Wanneer is de beschikbaarheid? Wat zijn de kosten? Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Horst
zaterdag 07 mei 2022

Keramische tegels leggen 90x90 150 m2

Woonkamer en keuken en entree leggen van tegelvloer


Tegelwerk en betegelen Tegelen
woensdag 28 oktober 2020

Klein stuk opnieuw betegelen

Door lekkage is er vocht onder de tegels gekomen. Deze heb ik verwijderd en hier moeten nieuwe ingezet worden. Het gaat om een stuk van 1,10 x 1,20 meter.


Tegelwerk en betegelen Reuver
donderdag 04 juni 2020

Tuin betegelen met keramische tegels

Graag wil ik in onze tuin een terras aanleggen van ongeveer 3.5m x 3.5m met keramische tegels. Eventuele voorbereidingen kan ik zelf doen in afspraak. Graag zou ik deze werkzaamheden binnen 1-2 weken van nu willen doorvoeren. dank voor uw aanbieding.


Tegelwerk en betegelen Venlo
zondag 28 april 2019

Badkamer betegelen

Tegelzetter gezocht voor een badkamer van 24 m2. Werkzaamheden: Vloer +/- 4 cm verhogen Muren verstevigen Betegelen Tegels zijn 60x120 cm


Tegelwerk en betegelen Venlo
donderdag 14 juni 2018

Tegels zetten op vloer en wand

Wij willen graag tegels op vloer en wand geplaatst in het toilet 95 x 120 cm en hoogte 150 cm. Over de tegelvloer kan heen betegeld worden. De wandtegels moeten er uit gehaald worden. Tegels heb ik reeds in mijn bezit.


Tegelwerk en betegelen Venlo
maandag 23 april 2018

Balkon betegelen met keramische tegels op tegeldragers

De betontegels op het balkon dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag keramische tegels laten plaatsen op tegeldragers. De oppervlakte van het balkon is 8 bij 3 meter. De woning is op de 4e etage en bereikbaar met een lift. Verder is er voldoende ruimte om het werk uit te voeren.


Tegelwerk en betegelen Tegelen
zaterdag 03 februari 2018

Woning betegelen

Wij willen graag een tegelvloer 60 x 60 cm, mogelijk met plinten laten leggen op de begane grond. Het gaat om ongeveer 40 m2 (woonkamer, keuken, hal, trapkast). Deze moeten met lijm gelegd worden. Tegels nog niet aangeschaft, wel al mogelijke opties gezien. Huis is nog in bouwfase. Opleverdatum lijkt tussen mei en augustus te liggen, maar hier is nog geen duidelijkheid over. Graag een indicatie van kosten (met en zonder plinten) en in hoeverre flexibel in periode.


Tegelwerk en betegelen Horst
dinsdag 03 oktober 2017

Tegelvloer leggen

Wij hebben nu in onze woning laminaat en zeil liggen op een betonnen vloer. Ik overweeg om dat zelf te verwijderen en daar dan 65 m² vloertegels van 30 x 60 cm te laten leggen. Er moet ook een strip worden geplaatst bij de overgang van de tegels naar laminaat. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van de tegelvloer.


Tegelwerk en betegelen Baarlo
zaterdag 30 september 2017

Badkamer en WC betegelen

Wij willen in onze vakantiewoning de badkamer en toiletruimte laten betegelen. De badkamer is 2 x 2 meter en de toiletruimte 1 x 1,3 meter groot. We kopen vloertegels van 40 x 40 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.


Tegelwerk en betegelen Arcen
zondag 17 september 2017

Volledige benedenverdieping betegelen

Op mijn benedenverdieping van ongeveer 55 m² ligt al een tegelvloer en ik wil daar graag nieuwe vloertegels overheen laten leggen in een cementlaag. Ik wil hiervoor de vloertegel Pietra van Praxis laten plaatsen, maat 30 x 60 cm (€14,99 per m²) Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan of het allemaal mogelijk is. Ik ontvang graag advies en uw prijsopgave.


Tegelwerk en betegelen Venlo
maandag 31 juli 2017

Leisteen vloer verwijderen

Plusminus 70 m2 meter leistenen vloer verwijderen. De tegels liggen verlijmd. We zijn er wel aan begonnen maar het lukt ons niet. Onder de vloer ligt vloerverwarming. De vloerverwarming moet blijven.


Tegelwerk en betegelen Reuver
zondag 30 juli 2017

Vloer slopen, vloerverwarming en nieuwe tegels leggen

We hebben op de begane grond woonkamer, open keuken en open kantoor. Totaal 90 m2. Deze oppervlakte is betegeld. Tegels op een houten vloer. Woning is uit 1935. Graag willen wij de tegels verwijderen. Een goede (hoofd) vloerverwarming aanleggen met cv ketel. Oude radiatoren verwijderen. En het geheel opnieuw betegelen. Als laatst wil ik eventueel houten plinten aanleggen of een tegelplint.


Tegelwerk en betegelen Venlo
maandag 10 juli 2017

Tegelwerk in de hal, werkkamer, keuken, huiskamer aanbrengen

Het betreft het betegelen van hal, werkkamer, keuken en huiskamer. De oppervlakte is ongeveer 135 m2, tegels houtstructuur, kunnen waarschijnlijk op huidige tegelvloer gelegd worden, eventueel nog bekijken of deel van elektrische vloerverwarming kan worden voorzien. Verder dient nog de berging en het terras betegeld, de totale oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2.


Tegelwerk en betegelen Sevenum
Offertes aanvragen