Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Nieuw Vennep

Vloertegels leggen - Tegels - Nieuw Vennep

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloertegels leggen

Ervaren tegelzetter gezocht die kan beginnen 4 september(eventueel 11 september). Het betreft 95m2 ( beneden en boven verdieping), tussenwoning, nieuwbouw in Nieuw-Vennep, 60x60 cm keramische tegels(al gekocht).Graag offerte per mail inclusief benodigde material en exclusief plinten.


Tegelzetter Nieuw Vennep

Offertes tegels in Nieuw Vennep aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Nieuw Vennep

zaterdag 19 augustus 2023

Vloertegels leggen

Ervaren tegelzetter gezocht die kan beginnen 4 september(eventueel 11 september). Het betreft 95m2 ( beneden en boven verdieping), tussenwoning, nieuwbouw in Nieuw-Vennep, 60x60 cm keramische tegels(al gekocht).Graag offerte per mail inclusief benodigde material en exclusief plinten.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
woensdag 12 juli 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Wij hebben een tegel gekocht van 15X60cm, met houtlook. Deze willen wij in visgraat gelegd hebben. Het betreft een nieuwbouwhuis, de vloer wordt voorzien van vloerverwarming met. De vloer wordt afgewerkt en hoeft niet eerste geschuurd te worden. De randen worden afgewerkt met isolatie. De ruimtes omvat de woonkamer/ keuken, hal, werkkamer en technische ruimte. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/f7357944-afc7-470b-b36e-0d7699e40538/assets Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat voor type vloer wil je laten leggen?: Tegels / plavuizen Hoeveel vierkante meter (m2) vloer moet er worden gelegd?: 67 Moet de huidige vloer eerst worden verwijderd?: Nee Naar welke dienst ben je op zoek?: Nieuwe vloer leggen


Tegelwerk en betegelen Oude Wetering
maandag 01 februari 2021

Opnieuw tegelen van badkamer en trekken van een leiding

Ik wil graag 12m² keramische vloertegels laten leggen en ongeveer en 20m² 'normale' tegels (dit zou nog moeten worden nagemeten door de specialist). Ik heb al tegels in bezit, verder geen materiaal. Indien mogelijk zou ik graag een leiding naar een zwevende verwarming toetrekken. Ik heb geen haast met de opdracht, dus sta ik open voor de beschikbaarheid van de vakman.


Tegelwerk en betegelen Lisse
woensdag 22 juli 2020

Keramische parket laten leggen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het leggen van een tegelvloer van ongeveer 74 m2. Waarvan 60m2 in huis is en de rest in de serre waarbij rekening gehouden dient te worden met eventueel vocht (regen). We willen keramische parket. Graag ontvangen we een offerte voor het leggen van visgraat motief en van normaal (wildverband) motief. Er ligt een tegelvloer, waarvan de tegels eerst verwijderd moeten worden. Vervolgens dient de vloer waarschijnlijk geëgaliseerd te worden door middel van een zandcementvloer. De benodigde nieuwe tegels halen we zelf.


Tegelwerk en betegelen Leimuiden
zondag 02 februari 2020

Keuken betegelen

Wij willen in onze nieuw te plaatsen keuken de wanden boven het aanrecht laten betegelen. Het betreft 2 aanrechtbladen. 1 x 2,9 meter lang tot aan bovenkasten en hoger tpv afzuigkap. 1x aanrecht van 3,0 meter waar een strook boven moet komen en iets naar het raamkozijn. Totaal +/- 4-4,5 m2. Tegels aanwezig (135 x 135 mm). Keuken wordt geplaatst in week 15/16. Tegelwerk daar op aansluitend uit te voeren. Als de keuken staat, kunnen de tegels direct geplaatst worden. De keuken wordt geplaatst in week 15 en aansluitend wil ik betegelen, dus in week 17.


Tegelwerk en betegelen Beinsdorp
zaterdag 18 januari 2020

Vloertegels badkamer

Wij willen over de bestaande vloertegels nieuwe vloertegels laten leggen. Afmeting is ongeveer 8 vierkante meter. Nieuw materiaal aanschaffen graag in overleg.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
zondag 13 oktober 2019

Tegelen toiletten en badkamer en aftimmeren verlaagd plafond

Ik wil graag 2 toiletten en de badkamer betegelen, alle ruwbouw is gedaan. Daarnaast verlaagd plafond aftimmeren badkamer (10 m2). Materiaal ( tegels, lijm, plafondplaten, timmerdelen) aanwezig, badkamer is al waterdicht (kimband geplaatst e.d. en primer aangebracht). Toiletten tegelen tot ca. 150, 1 m2 vloer/ca. 4 m2 wand. Badkamer tegelen tot ca. 240, c. 10 m2 vloer, ca. 20 m2 wand. Vloertegels: 60 bij 60 / wandtegels 30 bij 60 cm.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
woensdag 20 februari 2019

Vloertegels leggen toiletruimte en badkamer

Ik wil mijn toilet (1,5m2) en badkamer (7.5 m2) laten betegelen met grote tegels. Nu liggen er tegels van 10x10 op beide vloeren. In badkamer moet ook vloer van badnis betegeld worden.


Tegelwerk en betegelen Lisse
dinsdag 30 oktober 2018

Tegels/plavuizen leggen in de bijkeuken

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de bijkeuken. Ongeveer 10 a 11 m2 aan oppervlak. Misschien moet de ondergrond ook nog egaal gemaakt worden, dit is echter niet geheel zeker. Er hoeft niks verwijderd te worden.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
zaterdag 14 april 2018

Vloeren betegelen

Ik wil graag de volgende ruimtes laten betegelen: gehele woonkamer, hal, et cetera. Hierbij de specificaties. • Plinten 10-12cm • 77 M2 totaal De hele begane grond (keuken, woonkamer, toilet en hal) willen we met dezelfde tegels. Huidige keuken gaat eruit, en deur van keuken naar de hal gaat dicht. Bijgaand de plattegrond, en de afmeting van de keramische tegel. Graag een offerte!


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
dinsdag 20 februari 2018

Begane grond tegelen

Graag zou ik mij gehele begane grond willen betegelen met 60 bij 60 cm keramische tegels die ik nog moet aanschaffen. Tijdens de bouw is de begane grond reeds voorzien van een vloerverwarming. De woonkamer wordt tevens uitgebreid met een uitbouw van 2. 4m x 5. 1m. Verder is een van mijn buren evt geinteresseerd met een zelfde uitbouw. Gaarne ontvang ik van u een offerte via de mail. Ik wens niet telefonisch benaderd te worden.


Tegelwerk en betegelen Lisserbroek
vrijdag 26 januari 2018

Badkamertegels vervangen

Lekkage badkamer (douchecabine). Tegels en voegwerk vervangen onder kraan. Tegels niet goed verlijmd, in voegwerk barst. Badkamer is 7 jaar geleden verbouwd en vernieuwd


Tegelwerk en betegelen Lisse
woensdag 03 januari 2018

Tegelen van badkamer en toilet

Het betreft het betegelen van 2 badkamers en een separaat toilet. Op de wanden zullen hier tegels van 60 bij 60 cm geplaatst moeten worden. Voor de vloer willen wij een visgraat waarbij de afmeting van de tegels nog niet bekend is. De totale oppervlakte zal 50 m2 zijn.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
dinsdag 12 december 2017

WC betegelen

Ik wil mijn toilet (1 x 1 x 2 meter) muren opnieuw laten betegelen. Zelf haal ik de oude tegels eraf en plaats ik een hangend toilet. Werkzaamheden zijn: muur stucen, tegelen, voegen en kitten. De tegels moeten tot aan het plafond gezet worden.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
woensdag 06 september 2017

Vloer op de benedenverdieping betegelen

Ik wil graag de woonkamer, halletje en keuken betegeld hebben. Vloerverwarming laat ik al doen en tegels heb ik zelf besteld. 35 m2 te betegelen met 60 x 60 tegels. Ik heb voor de zekerheid 42 m2 tegels besteld. De vloer wordt geëgaliseerd indien deze niet recht is en daar zou ik eventueel ook een offerte voor willen. Lijm en voegsel moet door de vakman verzorgd worden.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Vennep
Offertes aanvragen