Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Groningen

Tegelvloer aanleggen (~36m2) - Tegels - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer aanleggen (~36m2)

Rond 26 september zoeken we iemand voor het leggen van tegels in een nieuwbouwwoning in Groningen. Het gaat om circa 36m2: de keuken en hal van de woning. De tegels zijn 61,5 x 61,5cm. De tegels worden een week eerder inclusief kit, cement en poederlijm geleverd aan huis en zijn dus al aanwezig.


Tegelzetter Groningen

Offertes tegels in Groningen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Groningen

woensdag 07 juni 2023

Plaatsen van tegels rond om hangend toilet

Ik zou graag tegels van 30 cm x 20 cm willen laten plaatsen, rond om mijn hangend toilet.


Tegelwerk en betegelen Groningen
maandag 08 mei 2023

Betegelen van de tuin

Weghalen oude tegels en vlinders. Opnieuw leggen van gebakken of natuursteen. 60 a 65 m2.


Tegelwerk en betegelen Groningen
dinsdag 30 augustus 2022

Tegelvloer aanleggen (~36m2)

Rond 26 september zoeken we iemand voor het leggen van tegels in een nieuwbouwwoning in Groningen. Het gaat om circa 36m2: de keuken en hal van de woning. De tegels zijn 61,5 x 61,5cm. De tegels worden een week eerder inclusief kit, cement en poederlijm geleverd aan huis en zijn dus al aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Groningen
dinsdag 01 maart 2022

Mozaïek tegels in keuken zetten (~4m2)

Ik ben op zoek naar iemand die mozaïek tegeltjes in mijn keuken zou kunnen plaatsen. Het gaat om Hexagon tegeltjes brons om 2 plekken in de keuken. - boven het lage aanrecht zoals op het voorbeeld te zien is. gewenste hoogte is ongeveer 40 cm. lengte van het aanrecht is 3,70 meter + klein stukje het hoekje om t.p.v. de kookplaat. - In het 'inhammetje' in het hoge stuk van de keuken. Dit stuk is 1,2m bij 45 cm


Tegelwerk en betegelen Meerstad
maandag 29 november 2021

Betegelen badkamerwanden 22 m2 en badkamervloer 7 m2

Verder zoeken we een tegelzetter/loodgieter die de badkamer kan betegelen en ook een nieuwe wasbak en douche kan plaatsen. Tot slot hebben we een wc op de benedenverdieping van 2 m2 met wanden van 2,40 m hoog die opnieuw betegeld moet worden. Ik weet niet of het mogelijk is om de tegels over de huidige tegels te zetten.


Tegelwerk en betegelen Groningen
dinsdag 08 december 2020

Tegelvloer leggen in woning

Het leggen van tegelvloer in de woonkamer, keuken, bijkeuken en de entrée achter, totaal 60 m2. De toegepaste tegels zijn 600 x 600 mm. zie de bijgevoegde plattegrond voor de ruimtes. Uitvoering begin januari nadat de vloeren zijn in gefreesd voorde vloerverwarming.


Tegelwerk en betegelen Nieuw Roden
zaterdag 26 september 2020

Keuken tegelen 4 m2

33 x 33 Tegels plaatsen in de keuken, 4 m2 graag z.s.m., mag ook op zondag.


Tegelwerk en betegelen Groningen
zondag 13 september 2020

Tegelwerk badkamer vervangen

Er is lekkage geweest in onze badkamer. Om deze op te sporen is de badkamervloer opengebroken en een deel van de wand. Lek blijk achter het ingebouwde bad te zitten. Dus dit bad met de tegels eromheen moet ook verwijderd worden. Al met al resulteert dit erin dat de badkamer geheel opnieuw betegeld moet worden. De werkzaamheden bestaan uit : • Verwijderen wandtegels (20m2) • Verwijderen vloertegels (2.6 m2) • Wanden en vloeren glad maken t.b.v betegelen • Wanden opnieuw betegelen (20m2) • Vloer opnieuw betegelen (2,6 m2) • Prijs exclusief tegels (nog uit te zoeken) Groffe prijsinschatting is in eerste instantie voldoende. Vriendelijke Groeten Herman


Tegelwerk en betegelen Groningen
donderdag 23 juli 2020

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer en wand van mijn badkamer betegelen. Ca. 7m2 aan tegels van 60x60cm en 15m2 aan tegels van 60x30 cm.


Tegelwerk en betegelen Groningen
zaterdag 02 mei 2020

Badkamer betegelen: ik zoek een tegelzetter voor de wanden en vloer

Ik zoek een tegelzetter om mijn wand en vloer van de badkamer te betegelen over de bestaande tegels heen. De oppervlakte van de wanden zijn 15,5 m en 7,5 m 2 vloer. Tegels zoek ik zelf uit. De badkamer is gelegen op de eerste verdieping.


Tegelwerk en betegelen Groningen
dinsdag 24 maart 2020

Tegels zetten keukenwand

Om te beginnen wil ik een offerte op basis van onderstaand verhaal en een indicatie wanneer de klus gedaan kan worden. Niet met elke geïnteresseerde vakman afspreken en bellen. Op basis van uw prijs en beschikbaarheid wil ik wel afspreken en overleggen. Ik wil tegels op twee aaneengesloten wanden laten zetten. De tegels heb ik al. Het gaat om tegeltjes van 20x20cm. De achterwand van beide wanden is van sierpleister spachtelputz. Samen gaat het om minder dan 2,5m2 te betegelen wand.


Tegelwerk en betegelen Groningen
maandag 06 januari 2020

Betegelen van twee badkamers

Ik zoek een vakman die bij mij in 2 badkamers aan de slag wil. In 2 badkamers moeten de vloer en de wand betegeld worden, dit gaat om plus minus 120 vierkante meter. De tegels regel ik zelf.


Tegelwerk en betegelen Ten Boer
maandag 02 december 2019

Begane grond betegelen

Betegelen van hal, toilet, woonkamer, keuken en bijkeuken. Het geheel vrij van dorpels. Totale oppervlakte 80 m2. Het betreft een zandcement dekvloer waarvan het (gelijmde) parket is verwijderd en waarin vervolgens slangen t.b.v. vloerverwarming zijn gefreesd (hoofdverwarming, hartmaat 11 cm). De freessleuven zijn niet opgevuld/afgesmeerd. De tegels zijn keramisch in de maat 120 x 60 cm en moeten in blokpatroon worden gelegd met een minimale voegbreedte. Zowel bij de voordeur (hal) als achterdeur (bijkeuken) bevindt zich een krupluik dat moet worden uitgespaard.


Tegelwerk en betegelen Zevenhuizen
dinsdag 07 mei 2019

Badkamer betegelen

Ik heb vorige week de sleutel van mijn nieuwe huis gekregen en ben druk bezig om de badkamer te strippen. De badkamer is circa 2x2 meter en moet opnieuw betegeld worden. Ik zorg zelf voor de tegels. Liefst over 2 weken.


Tegelwerk en betegelen Groningen
zondag 02 december 2018

Tegels zetten douchehoek

Huidige tegels in douchehoek zitten deels los. Daarom wil ik graag de douchehoek opnieuw laten betegelen. Het gaat om 1 m2. De tegels moeten ook verwijderd worden (zitten dus al deels los). Eventueel kan ik de tegels zelf afvoeren. Indien de vloer geëgaliseerd moet worden moet dit ook gebeuren. Het doucheputje zit nu in het cement oid. (geen kit) en moet wellicht ook vervangen worden om weer een goede waterdichte aansluiting te krijgen?


Tegelwerk en betegelen Hoogezand
Offertes aanvragen