Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Arnhem

Tegels zetten in de badkamer - Tegels - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegels zetten in de badkamer

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter om onze nieuwe badkamer te betegelen, tegels zijn al aangeschaft, lijm en voeg nog niet. Het gaat om de vloer en de muren. Het vloer oppervlakte is 3,5m x 2m.


Tegelzetter Elst

Offertes tegels in Arnhem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Arnhem

donderdag 03 augustus 2023

Wanden en vloer toilet betegelen

Zoals op de foto te zien is de vloerondergrond hout,deze zal nog worden voorbewerkt,advies met welk middel? De maat van de vloer is 91x76.5cm.De twee zijwanden en de achterwand van het toilet wil ik graag betegeld evenals het schapje boven het toilet. De wanden moeten tot halverwege betegeld( hoogte schapje aangehouden) de maten zijn van de wanden 119x76.5cm De achterwand toilet is 91x76.5cm De gipsplaatwanden worden nog behandeld met voorstrijk. De vloertegel die ik graag gelegd wil is een keramiek tegel van 22.5x22.5 dikte 10mm De wandtegel is een keramiek 10x30 dikte 8mm De tegels zijn nog niet besteld omdat ik niet weet hoe ik moet berekenen hoeveel ik nodig heb, daar dus graag advies in.


Tegelwerk en betegelen Herwen
vrijdag 07 juli 2023

Tegels leggen

Tegels leggen in gang en keuken 120x30 houtlook


Tegelwerk en betegelen Huissen
vrijdag 02 juni 2023

tegels zetten

Graag tegels in de voortuin leggen. oppervlakte is 15m2


Tegelwerk en betegelen Arnhem
maandag 25 april 2022

Tegels zetten in de badkamer

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter om onze nieuwe badkamer te betegelen, tegels zijn al aangeschaft, lijm en voeg nog niet. Het gaat om de vloer en de muren. Het vloer oppervlakte is 3,5m x 2m.


Tegelwerk en betegelen Elst
dinsdag 12 april 2022

Kunststof wandtegels van dumawall plaatsen in badkamer (~25m2)

Het betreft het lijmen van kunststof wandtegels over bestaande tegels heen, waarbij het badmeubel nog moet worden verwijderd en teruggeplaatst. Ik heb zelf de tegels al gekocht. Het gaat om ongeveer 25m2.


Tegelwerk en betegelen Herwen
woensdag 24 november 2021

badkamertegels verwijderen en nieuwe leggen

Ik zoek een goede tegelzetter die de huidige vloertegels kan verwijderen en die dan nieuwe 60x60 keramische vloertegels legt in onze badkamer met inloop douche en vloerdrain. Levering tegels is op 7 december. Gaat om 5 m2.


Tegelwerk en betegelen Arnhem
dinsdag 23 november 2021

Tegels plaatsen in keuken

Voor een kleinere keuken wil ik graag de kosten weten voor het plaatsen van tegels tegen een strakke gestucte muur. De globale m2 zijn 3,09 maar er zitten wel een paar stopcontacten bij.


Tegelwerk en betegelen Zevenaar
maandag 12 juli 2021

Terras aanleggen van keramische terrastegels

105 m² aanleggen keramische tegels bij nieuwbouwwoning, dit zijn 2 terrassen 60x60x2 cm. De tegels regelen we zelf.


Tegelwerk en betegelen Arnhem
dinsdag 29 juni 2021

Badkamervloer betegelen 10m2

Vanwege lekkage in de badkamer (slecht voeg-en kitwerk in douchegedeelte) dienen er een aantal tegels verwijderd te worden. Dit doet een loodgieter. Daarna willen wij de gehele vloer opnieuw betegelen. Gaat om ongeveer 10m2 + levering tegels e.d.


Tegelwerk en betegelen Arnhem
maandag 21 september 2020

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag mijn badkamer en toilet laten betegelen. Ik lever de tegels zelf aan en zorg dat de wanden kaal en gestuukt zijn. Het gaat om 2 ruimtes van 1,60 lang x 1 breed x 2,5 hoog. De tegels zullen 50 x 50 cm worden.


Tegelwerk en betegelen Arnhem
donderdag 03 september 2020

Tegels in de keuken en hal laten leggen

Wij hebben al keramische tegels aangeschaft (450x450x9mm) die we graag in onze keuken (4,5m²) en hal (5m²) willen laten leggen. Totaal gaat het dus om ca. 10m². De plinten worden van dezelfde tegels gemaakt. In de keuken ligt er een oude granitovloer, hierop komt een elektrische verwarming (10 mm isoplaat + 2 mm mat), waarop de tegels komen te leggen. In de hal ligt ook een oude granitovloer, de tegels komen er boven op (geen vloerverwarming). Onze voorkeur ligt bij een uitvoering voor half oktober.


Tegelwerk en betegelen Oosterbeek
dinsdag 25 augustus 2020

Badkamer en wc tegelen

Ik wil graag hulp bij het betegelen van de badkamer en wc. De totale oppervlakte die betegeld moet worden is tussen de 25 en 30 m2. De tegels hebben we al in huis, het gaat dus puur om de uitvoering.


Tegelwerk en betegelen Westervoort
donderdag 13 augustus 2020

Tegels op dakterras leggen

Ik zoek een vakman om keramische tegels te leggen op een dakterras van 15 m2. Bovenwoning Arnhem Noord. Er is recent nieuwe dakbedekking op het dakterras gelegd en ik zoek iemand die de afwerking met keramische tegels kan maken. Keramische tegels van 60 bij 60 bij 2 cm op dragers. Dakterras is toegankelijk vanuit woonkamer.


Tegelwerk en betegelen Arnhem
donderdag 18 juni 2020

Tegelwerk in badkamer

In onze badkamer is een lekkage ontstaan (die is inmiddels verholpen) en nu moet de wand opnieuw betegeld worden. Het betreft 3,5 m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft (maar we willen weer Martello Grey 60x60) en de oude tegels zijn ook nog niet verwijderd. Dat zouden we eventueel zelf kunnen doen.


Tegelwerk en betegelen Arnhem
donderdag 28 mei 2020

Tegels leggen in hal

Ik zoek een tegelzetter die mijn vloer in de hal kan voorzien van tegels Het gaat om 4.83 m2. De tegels zijn aanwezig.


Tegelwerk en betegelen Arnhem
Offertes aanvragen