Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Alkmaar

Tegelwerk in de badkamer - Tegels - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelwerk in de badkamer

Badkamer betegelen. Wanden totaal 22 vierkante meter en vloer totaal 4,5 vierkante meter. Drie wanden met witte tegels formaat 30 x 60. En de vloer en een wand met een houtnerftegel. Badkamer is recht, weinig hoekjes etc.


Tegelzetter Alkmaar

Offertes tegels in Alkmaar aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Alkmaar

zaterdag 25 februari 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Aanleggen terras ipv het huidige houten (steigerhout) terras, 50 vierkante meter. We kunnen zelf een groot deel van de voorbereidingen doen op basis van het advies we kiezen voor keramische tegels 60x60 Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Heiloo
zondag 16 oktober 2022

Vloertegels leggen in de keuken

Ik wil de vloertegels vt Verona (302) van Praxis laten leggen in mijn keuken (prijs is 26,99 per pak). De keuken is 6 vierkante meter bij elkaar.


Tegelwerk en betegelen Alkmaar
donderdag 12 mei 2022

Vloer en wandtegels zetten

Plaatsen van 30 M2 wandtegels 60x60 Plaatsen van 8 M2 vloertegels 60x60 Wanden zijn gestuct


Tegelwerk en betegelen Alkmaar
dinsdag 06 juli 2021

Tegels keuken leggen

Vloertegels/ natuursteen leggen doorleggen vanaf de hal (bestaand). 3 formaten tegels, langste tegel is 120 cm x 30 cm. Het gaat om zo'n 6 m2. De tegels zijn al in huis.


Tegelwerk en betegelen Heiloo
maandag 22 maart 2021

Achterwand keuken betegelen

Achterwand keuken van 13x13 tegels voorzien. Wand is 2,65x1,30 met een afzuigkap in het midden. Wand is glad gestuct.


Tegelwerk en betegelen Alkmaar
woensdag 29 juli 2020

Woning betegelen

Ik wil vloertegels laten leggen in de woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Het totale oppervlakte ruim 100 m2. het betreft keramische tegels 75cmx75cm tegels al gekocht, kleur donker grijs, antraciet.


Tegelwerk en betegelen Alkmaar
woensdag 27 mei 2020

Woonhuis betegelen

Ik wil graag de woonkamer laten betegelen. De woonkamer betreft een nieuwbouwhuis is voorzien van een zandcement dekvloer. De tegels zijn gerectificeerd en zijn 200 x 26 cm lang / groot. De oppervlakte is 69m2. Ik zou graag in de offerte zien wat de kosten zijn per m2 om dit te laten leggen en tevens te laten voegen. Ik zou ook graag apart de materiaalkosten gespecificeerd zien in de offerte zodat ik een duidelijk totaalplaatje heb. Alvast bedankt.


Tegelwerk en betegelen Heiloo
dinsdag 26 mei 2020

Keuken betegelen

Ik wil graag mijn keuken laten betegelen. 5 meter lang met een uitstekende kolom van 20 cm bij 20 cm erin. Het zal 2 tegels hoog worden. Tegels zijn reeds aanwezig. Het is een gestucte strakke ondergrond. De tegels zijn 30x40 ongeveer.


Tegelwerk en betegelen Limmen
woensdag 07 augustus 2019

Tegelwerk in de badkamer

Badkamer betegelen. Wanden totaal 22 vierkante meter en vloer totaal 4,5 vierkante meter. Drie wanden met witte tegels formaat 30 x 60. En de vloer en een wand met een houtnerftegel. Badkamer is recht, weinig hoekjes etc.


Tegelwerk en betegelen Alkmaar
zaterdag 02 maart 2019

Keukenwand tegelen

Ik wil een wandje achter de kookplaat betegeld hebben en langs het hele aanrecht een stoot rand. In het geheel ongeveer 2 vierkante meter en gedeeltelijk tegelen over bestaande tegels. De tegels zijn 12 bij 12 cm.


Tegelwerk en betegelen Alkmaar
woensdag 30 januari 2019

Second opinion tegelwerk badkamer

Ik ben niet tevreden over het tegel- en kitwerk in mijn badkamer. Ik heb het er gisteren over gehad met de badkamerman, maar die geeft aldoor aan dat de tegels niet recht zijn en het daaraan ligt. Ik ben geen expert en wil graag de mening van een specialist horen voordat ik besluit wat ik ga doen. Tegelwerk/kitwerk overnieuw laten doen of accepteren. En overnieuw doen, dan niet door dezelfde man, maar wat zijn mijn rechten? Ik heb inmiddels 80% betaald. Daarnaast advies nodig over douchehoek, heb twee zijwanden maar teveel water dus moet een andere oplossing voor komen.


Tegelwerk en betegelen Alkmaar
vrijdag 25 januari 2019

Vloer betegelen en wand betegelen

Het betreft een vloeroppervlak van totaal 141 m2 (waarvan 136 m2 anhydriet en 5 m2 zandcement), een wandoppervlak van totaal 50 m2 voor 2 badkamers en 1 toilet. Inclusief de vloer voorbewerken met o.a. schuren ,primeren en inclusief lijm, de voeg, kitten en werken met level-systeem ( i.v.m afmeting van de tegels van 30 x 120).


Tegelwerk en betegelen Limmen
maandag 12 november 2018

Tegel laten zetten na lekkage

I.v.m lekkage wil ik graag een douche muur uit laten hakken en laten betegelen. In de douche zit een klein muurtje waar de toilet aan bevestigd is, deze moet ook gemaakt of opnieuw betegeld worden. Afhankelijk van de staat van de muur, achter de huidige muur, moet er misschien dus gestuct worden. Oppervlakte 4. 5m2. Tevens wil ik alle kitranden laten vervangen (6. 1m). Nieuwe tegels zijn 33cm bij 25cm, deze bestel ik zelf. Cement/ specie en voegsel niet.


Tegelwerk en betegelen De Rijp
donderdag 20 september 2018

Badkamertegels op houten vloer tegelen

De badkamervloer en wanden willen wij laten tegelen. De ondervloer is van hout. De tegels en de voegen van de badkamer zijn nu aan het breken. De vloer is 3 bij 4 meter en de wanden zijn 13 meter en moeten tot 1.50 meter hoog betegeld worden.


Tegelwerk en betegelen Limmen
zondag 13 mei 2018

Tegels in de douchecabine opnieuw voegen

Opnieuw voegen van de tegels in de douchecabine


Tegelwerk en betegelen Koedijk
Offertes aanvragen