Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Houten

cv ketel vervangen voor elektrische boiler - Verwarming - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

cv ketel vervangen voor elektrische boiler

We gebruiken de cv-ketel eigenlijk alleen nog maar voor warm water. Verwarmen doen we met een pelletkachel. We willen graag over naar een elektrische boiler. Deze willen we aanschaffen in overleg met de vakman. CV ketel laten we zitten. Eventueel kijken naar een optie voor een elektrische cv ketel.


Loodgieter / installateur Houten

Offertes voor verwarming in Houten aanvragen

Recente aanvragen uit Houten

maandag 04 september 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Vloerverwarming leggen in de badkamer in plaats van radiatoren aansluiten op cv ketel In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend) Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m²


CV en verwarming Houten
maandag 03 juli 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

Onderhoud en bijvullen aircosysteem van 2 systemen : 1 buitenunit met 2 binnenunits en 1 buitenunit met 3 binnenunits Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco onderhoud


CV en verwarming Houten
maandag 19 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Wij willen graag 2 split airco's. 1 woonkamer 111M3 (5KW) 1 slaapkamer 33,M3 (2.5 KW) En eventueel nog 1 op de zolderkamer 40M3 ( 2,5KW), Afhankelijk van de extra kosten. Vrienden van ons hebben een mitshubishi A +++en hebben daar goede ervaringen mee. De airco's moeten kunnen verwarmen en koelen. Wij willen graag een all- in prijs, dus airco's inclusief plaatsen, dus geen addertjes onder het gras oid. Onze voorkeur gaat naar airco's met lage decibel qua geluid, en naar installateurs bij ons in de regio. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Houten
maandag 30 januari 2023

Airconditioning installeren

In mijn tussenwoning met serre, wil ik met name de woonkamer met serre, oppervlak circa 70 m2 en 190 m3 verwarmen en koelen, evt. ook 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Ik wil advies over het plaatsen van een airconditioning.


CV en verwarming Werkhoven
maandag 21 november 2022

Vloerverwarming repareren

Onze vloerverwarming werkt sinds vandaag niet meer goed. We hebben altijd constant 20 graden maar vanmorgen ineens 18 graden. De CV blijft branden omdat het 20 graden moet zijn, maar de vloer wordt niet echt warm en de temperatuur blijft op 18 graden. Bij de verdeler is het wel warm en staan de meters op 60 graden. Ook de radiatoren boven worden wel warm. Lees iets over ontvluchting op jullie site. Heb ik in de 4 jaar dat ik hier woon nooit laten doen. Misschien is dat de oorzaak?


CV en verwarming Werkhoven
zaterdag 29 oktober 2022

Vloerverwarming + gietvloer aanbrengen (~65m2)

Ik wil een vloerverwarming laten aanleggen. Dit voor een oppervlakte van ongeveer 65m2. Daarna wil ik een gietvloer eroverheen hebben, die krasbestendig en waterdicht is. De huidige laminaat vloer haal ik er zelf uit, ik weet niet zeker wat daaronder ligt.


CV en verwarming Houten
zondag 16 oktober 2022

Elektrische vloerverwarming plaatsen (50 m2)

We willen tegels in de woonkamer, gang en bijkeuken zetten met de elektrische vloerverwarming. Gaat ongeveer om50 vierkante meter.


CV en verwarming Houten
maandag 03 oktober 2022

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag een zonneboiler plaatsen hiermee heb ik als doen het verwarmen van water. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Houten
maandag 19 september 2022

Warmtepomp boiler laten plaatsen voor tapwater badkamer.

Ik zoek een vakman/vrouw die ons kan adviseren en helpen met het plaatsen van een warmtepomp boiler van 200 liter om de tapwater voorziening van de CV over te nemen.


CV en verwarming Houten
maandag 05 september 2022

Warmtepomp installeren

Zoek een vakman voor het plaatsen van een warmtepomp. Woning is 120 m2 , zijn met 2 personen.


CV en verwarming Houten
maandag 29 augustus 2022

cv ketel vervangen voor elektrische boiler

We gebruiken de cv-ketel eigenlijk alleen nog maar voor warm water. Verwarmen doen we met een pelletkachel. We willen graag over naar een elektrische boiler. Deze willen we aanschaffen in overleg met de vakman. CV ketel laten we zitten. Eventueel kijken naar een optie voor een elektrische cv ketel.


CV en verwarming Houten
maandag 06 juni 2022

Warmtepompboiler plaatsen

In onze berging willen wij voor ons gezin van 5 personen een warmtepompboiler (monoblock) van rond de 270/300 liter installeren. Onze berging is op de begane grond, hier is stroom, zonnestroom (pv), en zachtwater (hars/zout water ontharder) aanwezig. Enkel nog een warmwater leiding aanleggen (3,5 meter via kruipruimte naar meterkast). In onze meterkast (stadsverwarming) kunnen we, graag advies, denk de tapwater kraan van eneco stadsverwarming uitzetten. De berging is 1-steensmuur, hierin kunnen we eenvoudig 2 gaten boren voor de lucht aan- en afvoer. We kunnen (graag advies) ook een extra gat boren door de muur naar de hal van onze woning om de koude lucht in de zomer te gebruiken om onze woning beetje te koelen. We zouden graag (extra module nodig, smart energy grid? graag advies) onze zonnestroom zo efficiënt mogelijk gebruiken om het water op te warmen, we hebben namelijk met onze 17 zonnepanelen stroom overschot. Verneem graag uw reactie. Mvg Wouter Koops, Houten


CV en verwarming Houten
maandag 16 mei 2022

Zonnepanelen installeren (~10 stuks)

Ik zoek een vakman die voor mij wat zonnepanelen kan installeren. Het is voor op een plat dak, geschikt voor ongeveer 10 zonnepanelen.


CV en verwarming Houten
donderdag 12 augustus 2021

Warmtepomp installeren

Ik wil een warmtepomp installeren in mijn woning. Ik weet zelf niet of dit lucht-lucht zal moeten zijn of lucht-water. Ik wil graag hierover geïnformeerd worden. De woning bestaat uit ongeveer 200m2 verdeeld over twee verdiepingen. Om welk type gebouw gaat het?: vrijstaand gebouw Welke werken moeten gebeuren?: aansluiten op bestaande vloerverwarming Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken?: koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden?: nieuwbouw Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


CV en verwarming Houten
woensdag 05 mei 2021

Warmtepomp installeren

3 kamers op de zolder wil ik kunnen koelen en verwarmen. Op dit moment is er nog geen verwarming aanwezig op zolder. Buitenunit van warmtepomp zou geplaatst kunnen worden op toekomstig te plaatsen dakkapel. Is een lucht-lucht warmtepomp hiervoor een goede oplossing?


CV en verwarming Houten
Offertes aanvragen