Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Venlo

Oorzaak vochtproblematiek vinden - Vochtbehandeling - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Oorzaak vochtproblematiek vinden

Wij hebben een vochtprobleem en willen hier de oorzaak van weten. Onduidelijk of het dak of dakgoot het probleem is. Ik wil de oorzaak helder krijgen. Gevel is dit jaar geïmpregneerd. Vochtprobleem wc is steeds heftiger aanwezig. Niet in de zomer.


Vochtexpert Horst

Offertes vochtbehandeling in Venlo vergelijken

Recente opdrachten in Venlo

donderdag 25 mei 2023

Schimmel verhelpen

Schimmel in de badkamer op het plafond boven bad en douche en kitranden verwijderen Naar welke dienst ben je op zoek?: Schimmel verwijderen (zonder oorzaak aan te pakken) Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Meijel
maandag 27 maart 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Er blijft zichtbaar een plek nat op de buitenmuur waardoor de binnenmuur ook nat blijft Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Minder dan 10 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Venlo
vrijdag 30 december 2022

Opstijgend vocht bestrijden

Ik zoek een vakman die voor mij kan verklaren waarom er opstijgend vocht vanuit de buitenmuur in de woonkamer zichtbaar is. Mocht het nodig zijn dan wil ik het ook opgelost zien. Het liefst zsm. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Vochtproblemen Baarlo
maandag 05 december 2022

Oorzaak vochtproblematiek vinden

Wij hebben een vochtprobleem en willen hier de oorzaak van weten. Onduidelijk of het dak of dakgoot het probleem is. Ik wil de oorzaak helder krijgen. Gevel is dit jaar geïmpregneerd. Vochtprobleem wc is steeds heftiger aanwezig. Niet in de zomer.


Vochtproblemen Horst
zaterdag 24 juli 2021

Kelder vocht

Vochtige muren


Vochtproblemen Horst
maandag 07 juni 2021

Cementdekvloer storten 65m2

Cementdekvloer op vloerverwarming


Vochtproblemen Venlo
maandag 22 maart 2021

Oorzaak van schimmel in badkamer achterhalen

In de badkamer blijven we last hebben van zwarte schimmel. Afgelopen jaar hebbe we het aanwezig behang (ja, u leest het goed) verwijdert nadien wij schimmel in een hoek tussen plafond en buitenmuur zagen. Met antimschimmelproduct verwijdert, antischimmelverf geschilderd en een decentraal ventilator ingebouwd. Sindsdien is onafhankelijk hiervan het huis geïsoleerd; spouwmuur, zoldervloer en ramen. Echter blijft het probleem weer nu in de wintermaanden terugkomen, op meerdere plekken in de badkamer. Dus graag hulp van een expert nu.


Vochtproblemen Helden
dinsdag 06 oktober 2020

Lekkage van kunststof afdak repareren

Onze serre in het huis heeft lekkage, langs de kunststof platen van de muur. De oppervlakte van de wanden is ongeveer 18m².


Vochtproblemen Meijel
woensdag 19 februari 2020

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Ik wil betonrot in de kruipruimte verhelpen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 98 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Vochtproblemen Venlo
zaterdag 01 februari 2020

Kelder drogen en schoonmaken

Lekkage in de kelder door een slang die gebruikt wordt voor het bijvullen van de cv ketel. Er is druk op de slang ontstaan. We zijn lang niet in kelder geweest en gisteren stond er zo'n 3 cm water op de vloer. De kelder is circa 20 m2. De hoogte is 1.90 meter ongeveer. We hebben nu zelf de kraan afgesloten. De kelder drogen en schoonmaken en de oorzaak zoeken. Uiteraard vraag ik het ook even na bij mijn CV installateur wat er de laatste keer is gedaan en waar mogelijk de lekkage kan zijn ontstaan.


Vochtproblemen Venlo
maandag 25 november 2019

Kruipruimte ontvochtigen na waterlekkage

Ik ben op zoek naar een bedrijf die de ontvochtiging van een kruipruimte kan uitvoeren. Er was een vrij groot waterlek na een storing van waterleiding. Oppervlakte c.a. 40 m2. Hoogte van 50-60 cm.


Vochtproblemen Venlo
donderdag 05 juli 2018

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Na een flinke regenbui in juni stond er ineens een flinke plas water in mijn kelder. Het regenwater heeft zich voor het kelderraam verzameld en is daar tussen het raamkozijn en de muur door gelopen. Hierdoor is het stucwerk doorweekt en het kelderraam is naar binnen gedrukt. Het stucwerk en het kelderraam zullen vervangen moeten worden. De omvang: - circa 1,5 a 2 m2 stucwerk - kelderraam van 60 x 40 cm Graag zou ik hiervan een offerte ofwel schaderapport ontvangen wat ik aan de verzekering door kan geven. Zie bijgevoegde foto's.


Vochtproblemen Horst
donderdag 23 november 2017

Vochtbestrijding in huis

In de slaapkamer hangen stoffen lamellen. Deze lamellen worden door vocht aangetast en geven zwarte plekken. Hoe krijg ik die er uit?


Vochtproblemen Lomm
dinsdag 24 oktober 2017

Vochtexpertise laten uitvoeren

Ik heb vocht in diverse woonruimten, zoals berging en slaapkamer. In eerste instantie graag een expertise laten uitvoeren.


Vochtproblemen Lomm
zondag 09 april 2017

Ventilatiekokers in de kruipruimte aanbrengen

Om vochtproblemen te voorkomen, maar vooral onaangename reuk te voorkomen, wil ik graag ventilatie kokers laten aanbrengen in de kruipruimte onder mijn huis. Het huis heeft zowel beton- als houtenvloeren en de afmeting is in totaal ongeveer 100 m2. Het zullen een stuk of 6 kokers moeten worden die via de buitenmuur schuin de kruipruimte in moeten (hoogte circa 1 meter).


Vochtproblemen Reuver
Offertes aanvragen