Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Zwolle

Buitenmuur gedeeltelijk opnieuw metselen - Totaalrenovatie - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitenmuur gedeeltelijk opnieuw metselen

Een deel van de buitenmuur is in slechte staat en zou opnieuw gemetseld kunnen worden. Of gevoegd? Het oordeel is aan de vakman. Zal ongeveer gaan om 1 bij 1,5 m. Denk dat er eerst een deel moet worden afgebroken.


Aannemer Zwolle

Offertes totaalrenovatie in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

zaterdag 30 april 2022

Asbest verwijderen dak 80m2

Ik wil graag asbest weg laten halen en isolerende dakplaten gebruiken. Het gaat om ongeveer 80m2. Voordat het asbest verwijderd mag worden dien je in het bezit te zijn van een inventarisatierapport.


Renovatie Ommen
vrijdag 21 augustus 2020

Buitenmuur gedeeltelijk opnieuw metselen

Een deel van de buitenmuur is in slechte staat en zou opnieuw gemetseld kunnen worden. Of gevoegd? Het oordeel is aan de vakman. Zal ongeveer gaan om 1 bij 1,5 m. Denk dat er eerst een deel moet worden afgebroken.


Renovatie Zwolle
woensdag 20 mei 2020

Balkonvloer met betonrot herstellen

Goedenavond, ik heb betonrot in mijn balkon en wil dat graag laten herstellen. het gaat om een stuk van 40 cm bij 10 cm, aan de voorkant van het balkon(dus het verste weg van de muur).


Renovatie Zwolle
maandag 02 april 2018

Entree opknappen

Graag wil ik eenvoudig en voordelig de entree opknappen. Betreft verven van twee bruine deuren, andere vloer (liggen nu tegels, vinyl of PVC erover heen en op de muur waar je tegenaan kijkt vanaf de voordeur een kleurtje. Belangrijk: uit te voeren tussen 7 april en 19 april 2018.


Renovatie Wijhe
zondag 12 november 2017

Golfplaten met asbest laten vervangen

Wij hebben asbestgolfplaten op het dak gehad en deze liggen nu klaar om afgevoerd te worden. Wat gaat ons dit kosten?


Renovatie Hattem
zondag 12 november 2017

Asbest van het dak verwijderen

Volledig nieuw dak erop


Renovatie Hattem
maandag 04 september 2017

Dakbeschot met asbestplaten verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het kost om ons asbest dakbeschot door jullie te laten verwijderen. (Zit onder de dakpannen en panlatten). Ik schat het oppervlak op ongeveer 20 m². Er is nog geen inventarisatierapport. Ik zou graag een volledige offerte zien.


Renovatie Wapenveld
zondag 03 september 2017

Asbest laten saneren

Het betreft hierbij het verwijderen van ongeveer 70 m2 asbest golfplaten op een schuur. Hierna dienen de platen ook afgevoerd moeten worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Oldebroek
woensdag 26 juli 2017

Keukenkastjes en laminaat vervangen

Dubbel gootsteenkastje vervangen i,v,m, waterschade ( moet waarschijnlijk op maat gemaakt worden ) Laminaat vervangen i.v.m. waterschade


Renovatie Zwolle
woensdag 28 juni 2017

Asbest laten verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbest op onze loods/bedrijfspand van c.a. 1600 m2. Ik mag geen zonnepanelen plaatsen voordat het asbest is verwijderd. Ik moet nog zo'n milieurapport opvragen, vergunning. Zie maps.


Renovatie Dalfsen
zondag 11 juni 2017

Schuur met vezelplaten strippen

Schuur moet in originele toestand worden terug gebracht. Dit houd in de vezelplaten van de muren, plastic schrootjes van plafond plus elektra verwijderen vloer heeft vezelplaat plus laminaat. Afmeting schuur is 2,70 meter bij 2,25 meter. Ik wil ook dat het puin afgevoerd wordt.


Renovatie Nieuwleusen
zondag 04 juni 2017

Waterschade aan de binnenmuur herstellen

Door een lekkage in de cv opstelling is er vocht in de muur van onze slaapkamer gekomen. Over de gehele lengte van de muur en van onderen circa 30 cm omhoog. De lekkage is inmiddels opgelost door Nefit zelf maar wij zitten nog met de gevolg schade. Het behang is losgekomen van de muur en het stucwerk achter het behang is losgekomen. Graag ontvangen wij online een offerte voor het verwijderen van het behang, herstellen van de muur en het opnieuw behangen van de muur (behang is aanwezig). De afmeting van de muur is circa 230 x 400 cm. Wij wonen in Wapenveld (Gelderland).


Renovatie Wapenveld
vrijdag 30 december 2016

Latei plaatsen en kozijnen in de dakkapel vervangen

Klus 1: rollaag achtergevel is verzakt, er moet een nieuwe latei worden geplaatst. (ongeveer 3 m.). Klus 2: houten kozijnen dakkapel aan de achterzijde is deels verrot. Mogelijk nieuwe kozijnen, dan wel deels vervangen, plus dubbele beglazing plaatsen.


Renovatie Zwolle
zondag 20 november 2016

Asbest pijp uit rookkanaal verwijderen

Ik heb een woning met een rookkanaal van asbest. Deze wil ik eruit hebben en de schoorsteen intact laten, zodat er een RVS binnenpijp in geplaatst kan worden. Het betreft een vrijstaande woning uit 1969, het rookkanaal loopt door twee verdiepingen en er zit een kleine knik van ongeveer 15 graden in. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Wapenveld
maandag 10 oktober 2016

Oude boerderij opknappen

Een oude boerderij uit achtienhonderd opknappen/omtoveren tot een bewoonbare woonboerderij. De boerderij is 200 vierkante meter met een voorhuis met aansluitend een stal/achterhuis, nog geen riolering en enkelsteen muur.


Renovatie Zwolle
Offertes aanvragen