Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Voorburg

Gevels reinigen, voegen herstellen + impregneren - Totaalrenovatie - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevels reinigen, voegen herstellen + impregneren

Gevel renovatie: Het betreft het reinigen, voegwerk vervangen (snijvoeg) en impregneren van de voorgevel (40 m2) en de zijgevel (95 m2) van een woning uit 1911


Aannemer Voorburg

Offertes totaalrenovatie in Voorburg vergelijken

Recente opdrachten in Voorburg

maandag 28 augustus 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Vanwege 2,5 cm hoogteverschil van keuken met woonkamer (loopt in elkaar over) zou ik de betonlaag van 2,5 cm (is op bestaande betonvloer gestort )willen verwijderen zodat alles dezelfde hoogte heeft en ik de betonvloer van bovenaf kan isoleren en van pvc kan voorzien. (Isoleren aan de onderkant is helaas niet mogelijk. ) Het gaat om ongeveer10 m2 waar 2 5 cm vanaf moet. Wat zouden de kosten hiervan zijn? Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Voorburg
maandag 15 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Houten balken zolderetage kaal maken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Voorburg
woensdag 26 april 2023

Beton reparatie en ijzeren balk vervangen (balkonwerk)

Ijzeren balk die vanuit het huis het balkon ondersteunt en in een betonbak zit gegoten is vermoedelijk gaan roesten want beton is gescheurd. Balkon is eerste verdieping beton bak dus vanaf begane grond te zien. Ijzer moet dus ook ontroest worden. Graag offerte voor reparatie.


Renovatie Voorburg
maandag 17 oktober 2022

Beton reparatie portiek

De betonnen bovenrand van ons portiek is aan het scheuren en er zit ook een stuk los.


Renovatie Voorburg
woensdag 12 oktober 2022

Gevels reinigen, voegen herstellen + impregneren

Gevel renovatie: Het betreft het reinigen, voegwerk vervangen (snijvoeg) en impregneren van de voorgevel (40 m2) en de zijgevel (95 m2) van een woning uit 1911


Renovatie Voorburg
dinsdag 28 juni 2022

Balkon onderhoud & coating 4,8m2

Voor mijn balkon van ongeveer 4,8m2, ben ik op zoek naar vakmensen die onderhoud en coating ervan kunnen doen.


Renovatie Voorburg
maandag 25 januari 2021

Vervangen vloerbalken en isoleren kruipruimte

De vloerbalken in onze huiskamer moeten vervangen worden vanwege houtrot. Het betreft geheel of gedeeltelijke vervanging. De kruipruimte is vochtig en moet ook geïsoleerd worden. Graag een offerte.


Renovatie Voorburg
donderdag 12 december 2019

Zink op het balkon repareren of vervangen

Het zink op het balkon (eerste etage) moet hersteld worden. Er is een lekkage in de keuken die waarschijnlijk afkomstig is van het balkon. Het balkon is ongeveer 1 x 6 meter. Het liefst willen we het herstellen, als dat kan. Via de slaapkamer is er heel makkelijk bij te komen. Binnenafwerking in de keuken is niet nodig. Vanaf de tweede week in januari zou er iemand langs kunnen komen.


Renovatie Voorburg
maandag 01 april 2019

Balkon reparatie

Reparatie balkon: 3 balken controleren en restaureren (1 met scheur, 2 met kleinere plekjes). Repareren 2 balkon vloeren (loszittende tegels verwijderen en aanbrengen van nieuwe laag met verbeterde afwatering).


Renovatie Voorburg
maandag 12 maart 2018

Schuur opvijzelen

In mijn tuin staat een schuur (niet verbonden met de woning). Deze verzakt aan de achterzijde. Aan de achterzijde grenzen schuur en tuin aan een pleintje met garageboxen. Op dit moment is er een scheur waarneembaar in de muur. Deze lijkt (optisch) groter te worden met de tijd.


Renovatie Voorburg
woensdag 08 november 2017

Balkon renoveren

De stalen balk van ons balkon is aan het roesten. Voor mij als leek is onduidelijk of onderhoud voldoende is of dat deze balk vervangen moet worden. Graag ontvang ik een offerte na inspectie van de balk. (is ook een foto bijgevoegd). Daarbij moet duidelijkheid zijn over: - vrijhakken van alle staalconstructies /wapening in metselwerk en/of beton rondom - ontroesten van alle staalconstructies/wapening - roestwerend behandelen van alle staalconstructies/wapening - de behandeling van het oppervlakte rondom alle staalconstructies /wapening voor een goede hechting. - alle staalconstructies /wapening en onderliggend beton goed wordt bedekt met een herstel mortel. - of er nog iets moet worden gedaan aan de bovenzijde van de balkons (balkons hebben grotendeels een goede coating. Alleen balkonkasten hebben geen coating (waar balk onder zit). De balkonkasten hebben een redelijk nieuw dak. - duidelijkheid over garantiebepalingen.


Renovatie Voorburg
zaterdag 21 oktober 2017

Scheuren in balkons herstellen

Het betreffen in totaal 4 betonnen balkons in een jaren-'30 portiekflat van 6 appartementsrechten. Er is scheurvorming in de dragers en de balkons dienen te worden voorzien van een coating. Balkons zijn ongeveer 3 a 3.5 m hoog. Het werk bestaat uit twee onderdelen: - Duurzaam herstel van de scheuren en aanpak van eventuele betonrot. - Coating om de balkons goed te preserveren.


Renovatie Voorburg
maandag 09 oktober 2017

Balkon renoveren

Ons betonnen balkon vertoond haarscheurtjes aan de boven kant waar de coatinglaag op aangebracht is. Het balkon is circa 3 meter breed. De diepte is circa 1.20 meter. Ook de metalen dwarsbalk die onder het balkon zit, is verroest en moet waarschijnlijk wat werk aan verricht worden.


Renovatie Voorburg
maandag 21 augustus 2017

Lekkage in de serre verhelpen

Wij hebben last van lekkage in onze houten serre. Graag willen we dit laten repareren. Het water komt op verschillende plekken (wel allemaal bij draagbalken) naar binnen.


Renovatie Voorburg
maandag 10 juli 2017

Verwijdering asbesthoudende tegels berging

Ik heb een berging van 15 m2, waar vermoedelijk asbesthoudende tegels liggen. Ik wil deze tegels laten verwijderen: het grootste gedeelte ligt los. Materiaal ook afvoeren.


Renovatie Voorburg
Offertes aanvragen