Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Vlissingen

Rolluik reinigen - Totaalrenovatie - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Rolluik reinigen

Op de 1e verdieping heb ik een slaapkamer-rolluik en dit wil ik laten reinigen aan de binnenkant. Er zit nogal wat groene aanslag.


Aannemer Vlissingen

Offertes totaalrenovatie in Vlissingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlissingen

vrijdag 13 mei 2022

Rolluik reinigen

Op de 1e verdieping heb ik een slaapkamer-rolluik en dit wil ik laten reinigen aan de binnenkant. Er zit nogal wat groene aanslag.


Renovatie Vlissingen
vrijdag 26 februari 2021

Betonrot herstellen balkon

Betonrot onder het balkon repareren en evt. stutten. Buitenwerk. Vierkante meter: 30. Huidige ondergrond: Beton. Gewenste afwerking: Graag repareren en misschien stutten.


Renovatie Vlissingen
zondag 26 juli 2020

Betonrot aan balkon repareren

Ik heb een stuk betonrot aan de onderkant van mijn balkon. Het balkon zelf is ongeveer 1 vierkante meter. De plek waar ik denk dat de betonrot zit is vele malen kleiner. Ik heb wat foto’s toegevoegd ter verduidelijking.


Renovatie Vlissingen
vrijdag 03 januari 2020

Toilet renoveren + gang vloer tegelen

Toilet muurtegels verwijderen daarna nieuwe muurtegels zetten en vloertegels zetten. Toilet ongeveer 8 m2. Gang nieuwe vloertegels laten zetten . Gang is ook ongeveer 4 m2.


Renovatie Oost-Souburg
maandag 27 november 2017

Balkon met lichte lekkage renoveren

Mijn balkon heeft lichte lekkage, dit wil ik graag laten verhelpen voordat het erger word. Er ligt een bitumen laag in, wat er onder zit weet ik niet. De randen van mijn balkon zijn van baksteen en afgewerkt met beton. Graag hoor ik zo snel mogelijk een aannemer die langs wilt komen voor een prijsopgaaf/offerte.


Renovatie Vlissingen
maandag 25 september 2017

Betonrot aan balkon repareren

Wij willen graag het betonrot aan ons balkon laten repareren. Op meerdere plekken is het beton al aan het afbrokkelen.


Renovatie Vlissingen
woensdag 08 juni 2016

Betonrot in de kruipruimte repareren

Ik heb betonrot in de kruipruimte en wil dit graag laten verhelpen. Ik heb al een aantal interessante offertes ontvangen, maar wil er ook graag een van jullie ontvangen. Zouden jullie op korte termijn een kijkje kunnen nemen? Het gaat om ongeveer 50 m2 kruipruimte en de dwarsbalken hebben een vorm van rotting.


Renovatie Koudekerke
zondag 17 april 2016

Nieuwe ombouw voor dakgoten maken

Ik ben naar een huis gaan kijken en daar moeten nieuwe dakgoten aangebracht worden. De goten en de ombouwen van hout vervangen. Er ligt nu een zinken goot in. Waarschijnlijk hoeft alleen de ombouw vervangen te worden. Ook weer van hout of keralit. Het is 2 x 7 meter.


Renovatie Zoutelande
zondag 24 januari 2016

Schoorstenen met asbest verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van 2 asbest schoorstenen.


Renovatie Oost-Souburg
zondag 13 september 2015

Latei en enkele stenen vervangen

We hebben een woning uit de jaren 30 en een latei boven de erker is gaan roesten en deze moet hersteld worden. Sommige stenen zijn naar voren gekomen. Graag uw offerte en plan van aanpak.


Renovatie Vlissingen
vrijdag 29 november 2013

Woning verkoopklaar laten maken

Ivm verkoop woning willen wij graag een prijsindicatie voor de volgende klussen: Schilderen kozijnen hout voor en achterkant en voordeur Repareren hoek in kozijn voorkant en kozijn boven achterdeur Schilderen binnenkant ramen 30x30 badkamer Schilderen plafond hal Repareren ventilator badkamer en toilet


Renovatie Vlissingen
donderdag 14 november 2013

Complete renovatie jaren 20 woninig

Betreft complete renovatie, 350m3/ 97m2 woonopp. Zonder sloopwerk, enkel deel vloer voor badkamer. Mag in totaal 10 maanden over gedaan worden. Betreft de volgende werkzaamheden; #Na isolatie binnenmuur+voorzetwanden 30 m2 #Wegwerken van optrekkend vocht dmv voorzetwand naast kozijn #4x helibar plaatsen in scheur slaapkamermuur grenzend aan buren #Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken, leidingwerk,betonnen vloertje 7m2,achterwand met isolatie #badkamer realiseren op eerste verdieping, inclusief aanleggen leidingwerk, afvoer, wand 6m2 en elektra #Nieuwe deur+kozijn slaapkamer #Nieuwe dakkapel voorzijde, 2. 50m #Nieuwe zinken goot, 5m #Nieuw boeiboord,3m #Schoorsteen schoonmaken+voegen #Openslaande tuindeuren hardhout met hr glas #Nieuwe meterkast #Nieuwe trapleuninig, 3m #W


Renovatie Vlissingen
vrijdag 13 september 2013

Vrijstaande villa verbouwen

Van een vrijstaande villa dient 3 woningen gemaakt te worden. Per etage zal er een woning komen met een eigen opgang. Ook dient er op alle verdiepingen een keuken en een badkamer geplaatst te worden. Graag maken wij een afspraak om de woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.


Renovatie Vlissingen
vrijdag 27 april 2012

vervanging buitenmuur

heb 2 onder een kap buitenmuur is slecht stenen zijn aangetast door zout muur afbreken en opniew metselen plus voegen ev andere oplossing


Renovatie Oost-Souburg
donderdag 03 februari 2011

WCD aarden en verplaatsen; schoorsteen stuken; 15 m2 voegen vervangen

1. contactdoos wand huiskamer aarden en verplaatsen. 2. schoorsteen rondom stucken. 3. voorkant woning circa 15 m2 voegen vervangen.


Renovatie Vlissingen
Offertes aanvragen