Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Veenendaal

Waterschade herstellen - Totaalrenovatie - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Waterschade herstellen

Wij hebben door de storm waterschade op veel plekken zoals: Het geïsoleerd dak en zoldermuren en vloer, studeerkamer plafond, muur en vloer, slaapkamer plafond, muur en vloer, eetkamer plafond en vloer, hal plafond, muur en voordeur. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor al het herstel hiervan.


Aannemer Leersum

Offertes totaalrenovatie in Veenendaal vergelijken

Recente opdrachten in Veenendaal

woensdag 09 maart 2022

Waterschade herstellen

Wij hebben door de storm waterschade op veel plekken zoals: Het geïsoleerd dak en zoldermuren en vloer, studeerkamer plafond, muur en vloer, slaapkamer plafond, muur en vloer, eetkamer plafond en vloer, hal plafond, muur en voordeur. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor al het herstel hiervan.


Renovatie Leersum
donderdag 30 september 2021

Herstel cementdeklaag met scheuren en slijtageplekken

Ik zoek een vakman die onze bergingsvloeren met scheuren en slijtageplekken kan herstellen. Het gaat om 86,26 m2. Ik zou graag weten wat plaatselijk herstel (indien mogelijk), ons kost en wat geheel opnieuw overlagen ons kost. In verband met het hoogteverschil dat dan naar de bergingsruimtes ontstaat graag minimale dikte nieuwe laag aanhouden.


Renovatie Veenendaal
dinsdag 20 maart 2018

Videoscoop onderzoek

Ik wil gaten boren en videoscoop onderzoek plegen onder woonkamer om vast te stellen of een IPA stalenconstructie aanwezig is. Zoja, de staat van deze constructie controleren op rot of roest


Renovatie Amerongen
vrijdag 02 februari 2018

Betonschadeherstel galerij VvE

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het beoordelen van 35 plekken op een betonnen galerij. Het beton is gebladderd en er zitten scheuren in. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.


Renovatie Veenendaal
donderdag 08 juni 2017

Asbest uit de schoorsteen verwijderen

Ik wil de dubbelwandige asbestpijp uit een gemetselde schoorsteen laten verwijderen. Er is nu een rookkanaal voor een gaskachel aanwezig maar ik wil op een spekstenen houtkachel gaan stoken en ik wil gewoon geen risico lopen. Er moet dan wel een aanpassing komen in de schoorsteen zodat ik veilig kan stoken.


Renovatie Amerongen
donderdag 18 mei 2017

Balkonvloer opknappen

Er liggen nu plavuizen van 8 x 30 cm (8 tegels in de breedte 14 in de lengte). Er mag een nieuwe vloer over deze plavuizen heen gelegd worden. Ik heb wel het idee dat de oude plavuizen gaten hebben gekregen, doordat er vocht onder komt, dus misschien kan de vloer toch niet blijven liggen.


Renovatie Veenendaal
woensdag 08 maart 2017

Onderhoud in en rond de woning

De werkzaamheden in de woning zijn als volgt: - 2 Houten deurdorpels vervangen door stenen of kunststof dorpels; - Dakraam die niet open kan vervangen door een tuimelraam van 50 bij 50 cm; - Schoorsteen geeft een lekkage bij de trap; - Bovenraampjes vervangen en repareren; - Fonteintje in het toilet plaatsen.


Renovatie Renswoude
donderdag 02 maart 2017

Lekkage verhelpen en schade herstellen

Lekkage afvoer vaatwasser en wasbak verhelpen, muren drogen en de schade aan de keuken(kastjes)en douche(lossen tegels)herstellen. Op de muur zitten de tegels los door het vocht. Er zijn geen reservetegels aanwezig.


Renovatie Veenendaal
vrijdag 07 oktober 2016

Waterschade herstellen

Er is waterschade en het volgende moet gedaan worden: - wasmachineafvoerleiding op riool vervangen; - laminaat leggen met ondervloer 12 m2; - plafond watervlekken verwijderen; - en opnieuw witten 6 m2. Het laminaat en de verf koop ik zelf.


Renovatie Veenendaal
donderdag 04 augustus 2016

Betonrot herstellen van een verdiepingsvloer

De betonvloer op de begane grond van mijn woning lijkt betonrot te vertonen. Via de kruipruimte kan er onder de vloer gekeken worden en dan is te zien dat enkele betonlijsten verroest zijn. De vloer is ongeveer 10 x 4.5 meter groot. Ik zou graag een expert bij mij thuis uitnodigen om de situatie te beoordelen en verhelpen.


Renovatie Veenendaal
woensdag 18 mei 2016

Dakplaten met asbest laten verwijderen

Wij willen een huis kopen waar in het dak eternit platen zijn gebruikt voor afdichting. Hier liggen de dakpannen overheen. De buitenmaten van het huis zijn 8,5 x 12 meter. Het huis heeft een puntdak.


Renovatie Leersum
woensdag 10 februari 2016

Schoorsteen op asbest controleren

In verband met aanwezige asbest wil ik graag de schouw en schoorsteen in mijn huis laten verwijderen. Ik verneem graag de kosten hiervoor.


Renovatie Leersum
dinsdag 02 juni 2015

Balkon coaten

Wij hebben een balkon van ongeveer 3,5 meter bij 1,0 meter waarop we rondom nieuwe coating willen laten aanbrengen. Graag zouden we een offerte ontvangen wat dit zou moeten kosten.


Renovatie Veenendaal
donderdag 12 maart 2015

Lekkend balkon repareren

Ik wil graag advies en een offerte ontvangen voor de reparatie van mijn doorlekkende balkon van 11 m2. De voorkeur gaat om het opnieuw betegelen of het aanbrengen van een coating.


Renovatie Leersum
zondag 08 februari 2015

Balkon herstellen

Wij wensen ons balkon te laten herstellen. Het balkon is +/- 4 meter breed bij +/- 3 meter diep. Aan de onderkant van het balkon is wat beton weg. Hierdoor zie je het rasterwerk. Dit dient opnieuw aangebracht te worden. Daarnaast wensen wij het balkon aan de bovenkant opnieuw te laten coaten. Graag wensen wij een offerte voor het volledig laten herstellen van ons balkon. Bij voorbaat dank.


Renovatie Veenendaal
Offertes aanvragen