Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Tilburg

Twee balkons renoveren - Totaalrenovatie - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Twee balkons renoveren

Ik heb twee balkons die gerenoveerd moeten worden. ze tonen betonrot en er breken stukken af. Het hekwerk aan de voorkant is inmiddels verwijderd. het betreft 1 balkon van ca 900mmx900mm en 1 balkon van ca 4000mmx900mm. beide op een betonnenplaat die doorloopt tot in de woning. de verdiepingsvloeren zijn van hout.


Aannemer Tilburg

Offertes totaalrenovatie in Tilburg vergelijken

Recente opdrachten in Tilburg

vrijdag 26 mei 2023

Asbest verwijderen

Carport is omgebouwd tot kamer, voorraadkamer en halletje, In de plafonds zit Chrysotiel 2-5 pr.


Renovatie Tilburg
dinsdag 09 mei 2023

Onderhouden van een trap en plaatsen van led verlichting en balustrade

Het gaat om twee verdiepingen. De onderste is met leuning aan de muur en heeft een kwart draai en een lichte tweede draai, graag wil ik daar een overzet trede plaatsen met led verlichting. De tweede trap gaat naar zolder en daar wil ik een reling met een balustrade hek willen laten plaatsen.


Renovatie Goirle
maandag 03 april 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

2 eiken trappen laten zandstralen en daarna behandelen met monocoat Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Hilvarenbeek
vrijdag 16 september 2022

Asbest verwijderen

Zoek een vakman voor het verwijderen van asbest bij een 6 tal woningen en het vernieuwen van het dak inclusief isolatie.


Renovatie Berkel-Enschot
woensdag 15 juni 2022

Waterkringen in betonvloer verhelpen

Wij hebben een lekkage gehad en nu zie je water kringen in de betonvloer. Hiervoor zoeken wij een vakman die deze kringen kan verhelpen.


Renovatie Tilburg
donderdag 02 december 2021

Twee balkons renoveren

Ik heb twee balkons die gerenoveerd moeten worden. ze tonen betonrot en er breken stukken af. Het hekwerk aan de voorkant is inmiddels verwijderd. het betreft 1 balkon van ca 900mmx900mm en 1 balkon van ca 4000mmx900mm. beide op een betonnenplaat die doorloopt tot in de woning. de verdiepingsvloeren zijn van hout.


Renovatie Tilburg
zaterdag 17 juli 2021

Keuken voorbereiden

Werkzaamheden: Muur over een lengte van 135 cm verlagen naar 120 cm, hierbij moet de electra aangepast worden. In het gat dat dan in het plafond ontsaat moet een houten balk komen, met een lichtpunt. Beschadigingen en rest muur moeten weer gestuct worden. Elektra voorbereiden voor de nieuwe keuken (inductie, quooker, koelvriescombinatie, magnetron, oven, afwasmachine, verlichting onder de hoge keukenkasten). Hierbij meterkast uitbreiden. Meterkast voorbereiden op zonnepanelen. Verwarming verplaatsen of afsluiten. Eventueel wateraansluiting en afvoer gootsteen verplaatsen. Eventueel wateraansluiting en afvoer afwasmachine verplaatsen.


Renovatie Tilburg
woensdag 15 juli 2020

Verrot stuk hout vervangen en schilderen

Bij onze voordeur zit een afdakje (zie foto's) waarbij aan de linkerkant - daar waar de steunpilaar tegen het deurkozijn aanzit - een stuk van het hout verrot is. We willen graag alleen het rotte stuk vervangen (wegzagen + nieuw passend stuk erop) en het nieuwe stuk laten schilderen zodat het afdakje weer een geheel wordt. We kunnen evt. zelf voor materialen zorgen.


Renovatie Tilburg
zondag 28 juni 2020

Woonkamer, badkamer en toilet betegelen

De begane grond moet betegeld worden (60 m2). De badkamer en het toilet moeten betegeld worden (38 m2) en er moeten leidingen worden verlegd. Hoelang zal het duren en hoeveel zal het kosten? Ik hoor het graag.


Renovatie Tilburg
maandag 22 juni 2020

Balkonrenovatie beton

het balkon van 3 bij 1,20 meter heeft aan de onderzijde slechte stukken waar het beton weg is i.v.m. schroeven die in het beton zaten. De bovenkant is niet waterpas waardoor er op plekken water blijft staan. Daar is het beton slecht.


Renovatie Tilburg
woensdag 27 mei 2020

Balkon met betonrot opknappen

Mijn balkon is 1.20 bij 3.00 meter groot. Er blijft vaak water staan op het balkon waardoor de verf er vanaf gaat. Aan de zijkant is er n klein stukje beton weg. Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om het balkon te herstellen.


Renovatie Tilburg
maandag 26 augustus 2019

Lateien met betonrot herstellen

Op onze eerste verdieping moeten twee lateien hersteld worden van betonrot.


Renovatie Hilvarenbeek
zaterdag 14 juli 2018

Schuurdak met asbest golfplaten vervangen

In verband met de wetgeving zijn wij genoodzaakt om de asbesthoudende golfplaten op onze schuur te vervangen. Het gaat om een oppervlakte van < 37 m2 per adres. Nu zijn er al verschillende taxaties gedaan, maar dit heeft tot op heden nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het verwijderen en plaatsen van een nieuw schuurdak.


Renovatie Tilburg
donderdag 10 mei 2018

Tweede verdieping renoveren

De tweede verdieping van een woning uit 1930 heb ik volledig gestript. De oppervlakte is ongeveer 10 bij 5 meter groot. De vakman dient het plafond te isoleren en daarna gipsplaten te monteren inclusief de aanleg van elektra en led spotjes. De wanden en de plafonds moeten dan ook gestuukt worden.


Renovatie Oisterwijk
maandag 07 mei 2018

Boeiboorden en zinken regengoot vervangen

Ik wil graag de regengoten vervangen en op de boeiboorden en zijkant/punt kunstof laten plaatsen. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.


Renovatie Hilvarenbeek
Offertes aanvragen