Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Stadskanaal

Woningrenovatie aan de binnenzijde - Totaalrenovatie - Stadskanaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Woningrenovatie aan de binnenzijde

Dit hele project zou in 8 weken klaar moeten zijn! Nieuwe keuken stuken, tegelen, badkamer maken toilet. Kamer enz .


Aannemer Mussel

Offertes totaalrenovatie in Stadskanaal vergelijken

Recente opdrachten in Stadskanaal

zondag 20 mei 2018

Nieuw plafond en diverse klusjes in de keuken

Wij willen graag het oude softboard plafond vervangen door een nieuw gipsplaten plafond, met isolatie. Het gaat om een gedeeltelijk schuin plafond in een kleine kamer (circa 2.55 x 2.85 meter). Plafond is op het hoogste punt circa 2.20 meter hoog en op het laagste punt 1.50 meter. Er zit 1 lamp in het plafond. De tweede klus betreft het vervangen van het keramisch binnenwerk van een warmwaterkraan, het plaatsen van een zeefje en afsluiter in de leiding naar dezelfde warmwaterkraan en het vervangen van de afvoer van de gootsteen (zwanenhals).


Renovatie Veelerveen
dinsdag 23 januari 2018

Dak vervangen en houthok plaatsen

Dak van bijkeuken vervangen en nieuw dakleer + boeidelen plaatsen. Tevens houthok opnieuw plaatsen.


Renovatie Musselkanaal
vrijdag 06 oktober 2017

Asbest dakplaten verwijderen

Ik wil de asbest daken van twee losstaande schuren verwijderen. De afmetingen van deze schuren zijn 7,60 bij 1,93 en 7,60 bij 2,15 meter. De goot is 2 meter hoog en de nok 3,25 meter hoog. Beide zijn dus vrijstaand en ik kan eventueel ook helpen met afvoeren.


Renovatie Musselkanaal
zondag 24 september 2017

Asbestdak verwijderen van een loods

Schuur van 14 x 20 meter ontdoen van golfplaten. Wat is de de prijs voor het afvoeren van de platen (zelf demonteren)? En wat is de prijs voor het geheel verwijderen van de platen (laten verwijderen)? De werkplek is goed bereikbaar de afvoer van het afval is voor de vakman, maar moet eerst worden overlegd.


Renovatie Eerste Exloermond
vrijdag 07 april 2017

Woningrenovatie aan de binnenzijde

Dit hele project zou in 8 weken klaar moeten zijn! Nieuwe keuken stuken, tegelen, badkamer maken toilet. Kamer enz .


Renovatie Mussel
donderdag 10 december 2015

Sporen naar houtvernielers onderzoeken

Graag zou ik willen weten aan welk bedrag je ongeveer moet denken als je een woning wilt laten onderzoeken op houtvernielers. Mijn partner en ik zijn van plan om een woning in Groningen te kopen van 2400 m3 en 295 m2.


Renovatie Vriescheloo
zondag 21 juni 2015

Betonrot in kruipruimte repareren

Ik heb betonrot geconstateerd in de kruipruimte, tenminste ik vermoed dat het betonrot is. Een van de broodjes is aangetast, het gaat om een stuk van ongeveer een meter waar de bewapening gedeeltelijk bloot ligt. Indien nodig kunnen er foto's gestuurd worden. Ik zoek iemand die dit kan inspecteren en tevens repareren. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Stadskanaal
maandag 04 mei 2015

Herstelwerk in een verzakte woning

Als gevolg van verzakken van de woning zijn scheuren in binnen- en buitenmuren ontstaan, evenals scheuren bij de aanhechting van muur met plafondplaten. Ook zijn deuren (terrasdeuren, garagedeur) scheef gaan hangen als gevolg van de verzakking. De ondergrond is nu stabiel, dat Foto's zijn eventueel beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie van de scheuren, m.n. stukadoorswerk.


Renovatie Stadskanaal
vrijdag 23 januari 2015

Scheuren herstellen in binnen- en buitenmuren na verzakking

Als gevolg van verzakken van de woning zijn scheuren in binnen- en buitenmuren ontstaan, evenals scheuren bij de aanhechting van muur met plafondplaten. Ook zijn deuren (terrasdeuren, garagedeur) scheef gaan hangen als gevolg van de verzakking. Foto's eventueel beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor herstel.


Renovatie Stadskanaal
maandag 11 maart 2013

Afmaken van casco bouw alleen binnenkant nog

het betreft het afmaken van de binnenkant van een casco bouw. Hier in komen een slaapkamer, vergroten van een hal en een computer/speelkamer.


Renovatie Tweede Exloermond
woensdag 08 augustus 2012

Reparatie

Twee schuine dakramen moet en vervangen worden en de garage deur heeft aan de buitenkant een verfje nodig.


Renovatie Nieuw Buinen
woensdag 01 juni 2011

Buitengevelisolatie

Een deel van mijn nieuw gekochte huis heeft half steens muren en zou geisoleerd moeten aan de buitenkant en het liefst afgewerkt worden met een stuklaag of steenstrips. Het gaat om ongeveer 51 m2. Ik heb goede foto's ervan met de maten erbij en zou graag een offerte willen ontvangen.


Renovatie Veelerveen
zondag 19 september 2010

Renoveren van een woning

Trap vernieuwen en afwerken / alle plafonds vernieuwen / goten vernieuwen / deur dichtmetselen / badkamer maken / vloeren leggen. vooral timmer- installatiewerk.


Renovatie Sellingen
maandag 07 december 2009

Aannemer

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamer. De slaapkamer moet opnieuw worden behangen, opnieuw worden geverfd en er moet nieuw laminaat worden gelegd. Dit allemaal door waterschade. De slaapkamer is 4 meter bij 3,50 meter.


Renovatie Stadskanaal
donderdag 11 september 2008

Aannemer

In een appartementencomplex moet een aanleunwoning voorzien worden van behang en schilderwerk. Appartement bestaat uit woonkamer, slaapkamer, kleine gang, kleine keuken, opbergkamer. Mogelijk moet plafond worden gesausd. Indicatie, sleutel komt per 1 oktober beschikbaar waarna bezichtiging mogelijk is op afspraak. Betreft: appartement in Maasheerd, Stadskanaal.


Renovatie Stadskanaal
Offertes aanvragen