Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Roosendaal

Gat in betonvloer, gat dichtmaken en trap plaatsen - Totaalrenovatie - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gat in betonvloer, gat dichtmaken en trap plaatsen

De huidige vlizotrap + trapgat moet verwijderd + dichtgemaakt worden. Er moet een nieuw trapgat in het beton gezaagd worden voor een vaste zoldertrap naar zolder. Indien mogelijk ook deze trap plaatsen


Aannemer Roosendaal

Offertes totaalrenovatie in Roosendaal vergelijken

Recente opdrachten in Roosendaal

maandag 04 september 2023

Trap renovatie (schilderwerk)

Bestaande hardhouten trap is behandeld met olie en op een later tijdstip gelakt met Glitsa. ten gevolge van recente verbouwingen past de kleur van de trap niet meer bij de rest van het huis. Ik ben bang dat verf niet hout op de Glitsa. We willen de trappen on RAL 7016 gaan schilderen. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Standdaarbuiten
donderdag 29 september 2022

Gaten betonvloer repareren

Wij hebben gaten in onze betonvloer, dit willen wij graag laten repareren. De oppervlakte van de vloer is 7,8m x 2,65m


Renovatie Bosschenhoofd
dinsdag 30 november 2021

Gat in betonvloer, gat dichtmaken en trap plaatsen

De huidige vlizotrap + trapgat moet verwijderd + dichtgemaakt worden. Er moet een nieuw trapgat in het beton gezaagd worden voor een vaste zoldertrap naar zolder. Indien mogelijk ook deze trap plaatsen


Renovatie Roosendaal
zaterdag 04 juli 2020

Muur en vloer herstellen na wateroverlast

Ik had een foute aansluiting voor de afvoer van de wasmachine en droger. Hierdoor is water onder de zwevende keukenvloer gelopen. Hierdoor is uiteindelijk ook de muur aangetast. Met een nieuw laagje latex niet op te lossen. Zowel de muur als de vloer moeten hersteld worden. Tevens een offerte nodig voor de verzekering.


Renovatie Roosendaal
dinsdag 23 juni 2020

Onderdorpel voordeur vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van onze voordeurdorpel. Deze is helaas aan het wegrotten, het kozijn bestaan uit voordeur en een raam aan de zijkant. plus het onderste stuk van het kozijn aan beide kanten van de deur. Het liefst een dorpel van kunststof of natuursteen. De bestaande dorpel/neut zijn van hout.


Renovatie Roosendaal
donderdag 22 augustus 2019

Diverse klussen

Wij zouden graag carport willen plaatsen van 12 m2 Schuifwand garage Lood vervangen schoorstenen Nieuwe voordeur plaatsen Paar kleine klusjes binnenshuis


Renovatie Sint Willebrord
dinsdag 15 mei 2018

Verzakt tuinhuis opkrikken

De schuur is 3 x 4 m en is op één punt verzakt. De fundering bestaat uit een aantal stoeptegels.


Renovatie Oudenbosch
woensdag 14 februari 2018

Groene asbestplaten verwijderen

We hebben en schuur. Inpandig aan huis. Nu kwamen we bij sloopwerkzaamheden groene asbestplaten (eternit?) tegen. We wisten dat er in de garage ook deze beplanting zat. Nu is het zo dan het zo weg te halen is. Ook moet en een schoorsteengedeelte weg. Deze is al kaal gemaakt zodat de pijp er uit gehaald kan worden. Oppervlakte van de beplanting is 31 m2 en de buis nog 2 à 3 meter. Ik hoor graag wat dit ongeveer gaat kosten.


Renovatie Kruisland
donderdag 11 januari 2018

Asbest golfplaten verwijderen

De asbest golfplaten verwijderen en afvoeren. Het leveren en plaatsen van e de goedkoopste dakbedekking (staal of cement) hoort ook bij de klus Het is totaal 375 vierkante meter. De nok hoogte bedraagt 7 meter, de goothoogte is 4.50 meter en is 12 meter breed en 25 meter lang. Op het terrein ernaast kan een hoogwerker/kraan staan. De voorzijde van gevel is aan de straatkant en goed bereikbaar.


Renovatie Dinteloord
zondag 07 januari 2018

Asbest verwijderen

Er liggen asbest golfplaten op de opslagruimtes. Deze zouden wij graag willen laten verwijderen, afvoeren en nieuwe platen laten monteren. De oppervlakte is ongeveer 800 m2 en van 3 zijden goed te bereiken. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Zegge
zondag 05 november 2017

Stucwerk in woonvertrek en spanplafonds in kamers maken

We willen een spanplafond in een slaapkamer in het souterrain. Afmeting 4.45 bij 4.45 meter, daarin zit een trap en trappengat. Hier hangen 8 spotjes, deze graag behouden. Eventueel in de werkkamer een spanplafond, afmeting 4.41 bij 3. 10 meter. Stucwerk: 100 m2 in woon/eetkamer en keuken. Op de wanden waar nu granol op zit. Een deel is steens, waar een toog dichtgemaakt is. Alles moet glad stucwerk worden. Graag op de offerte een duidelijke prijs, vermeld per klus. Op korte termijn uitvoeren want 7 december moet de nieuwe keuken geplaatst worden. Het stucwerk heeft dus prioriteit.


Renovatie Stampersgat
donderdag 02 november 2017

Asbest golfplaten verwijderen van een loods

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van asbesthoudende golfplaten die op een loods liggen van 20 x 8 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Roosendaal
donderdag 19 oktober 2017

Schoorsteenpijp verwijderen

Het betreffende huis heeft 2 schoorsteenpijpen waar asbest in verwerkt zit. Van 1 kachel gaat de pijp via gat in de binnenmuur langs de buitenmuur omhoog. Dit mag verwijderd en afgevoerd worden. Wij krijgen de sleutel rond 22-12-2017.


Renovatie Fijnaart
maandag 02 oktober 2017

Tegels verwijderen in badkamer, toilet en keuken

Ik wil graag mijn tegels laten verwijderen in de badkamer, wc's en keuken, maar wel de aansluitpunten graag behouden. In totaal is het 37 m2. Ik wil dat het puin wordt afgevoerd.


Renovatie Roosendaal
vrijdag 29 september 2017

Asbest golfplaten verwijderen van schuur

De asbesthoudende golfplaten op de schuur willen wij graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna willen wij een nieuw dak laten plaatsen van kunststof. De oppervlakte van hert dak is ongeveer 18 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Roosendaal
Offertes aanvragen