Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Papendrecht

Gevels reinigen (~100m2) - Totaalrenovatie - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevels reinigen (~100m2)

Ik zoek een vakman voor het reinigen van de buitengevels. Dit zijn gemetselde muren. Oppervlakte is lastig te zeggen, maar ik schat grofweg een 100m2.


Aannemer Alblasserdam

Offertes totaalrenovatie in Papendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Papendrecht

maandag 28 november 2022

Gevels reinigen (~100m2)

Ik zoek een vakman voor het reinigen van de buitengevels. Dit zijn gemetselde muren. Oppervlakte is lastig te zeggen, maar ik schat grofweg een 100m2.


Renovatie Alblasserdam
woensdag 05 oktober 2022

Parketvloer renoveren (51m2)

Ik wil een oude laklaag van een 50 jaar grenen zolderbalken en zolderplanken in 3 verschillende leefruimten verwijderen, een 4e afhankelijk van het risico voor het pleisterwerk op de muren. De ruimten zijn gemiddeld rond 2,70 m hoog en het te stralen oppervlak is resp. ca. 14, 20 en 17 m2.


Renovatie Wijngaarden
dinsdag 14 juni 2022

2 balkons schoonmaken + repareren waar nodig

Wij willen 2 balkons laten schoonmaken en repareren waar nodig, dit betreft: Onderzijde balkon schoon maken en waar nodig repareren, eventueel bovenzijde sealen. De balkons zijn 5m x 1,20m.


Renovatie Papendrecht
vrijdag 09 april 2021

Betonrot reperatie

totaal 8 strekkende meters in de kruipruimte van een eengezinswoning


Renovatie Alblasserdam
donderdag 03 september 2020

Betonreparatie ten gevolge van betonrot aan balkon

Na uithakwerk aan mijn balkon (zo'n 2m²) balkon begonnen er scheuren te vertonen bij de aanhechtingen waar de plaat is vastgeschroefd.. Balkon bestaat uit beton en er zit ijzervlechtwerk doorheen. Het beton is zo broos dat het zo weggetikt kan worden. Er zitten momenteel behoorlijke gaten in het betonwerk.


Renovatie Papendrecht
zaterdag 05 januari 2019

Herstellen randen van balkon

Wij hebben een huis gekocht uit de jaren 60. Het balkon begint bij de randen poreus te worden. Materiaal is van trespa. Ben in bezit van foto's. Ik zoek deskundig advies over de mogelijkheden om dit te verhelpen.


Renovatie Papendrecht
woensdag 06 juni 2018

Scheefgezakte fundering herstellen

Dijkwoning met fundering op staal is aan het scheefzakken. Deze woning heeft een aanbouw, die wel onderheid is. Wij zouden het gedeelte, dat aan het zakken is, willen funderen op palen. Misschien is opvijzelen en dieper maken van de keldervloer ook een optie. Het betreft ongeveer 40 m2 dat aangepakt moet worden.


Renovatie Alblasserdam
donderdag 29 maart 2018

Vinyl vloerbedekking met asbest verwijderen

In onze nieuwe woning ligt in de slaapkamer vastgelijmd asbest houdend vinyl vloerbedekking. In een slaapkamer van 7,5 m2 is vanwege lekkage een stuk losgelaten en beschadigd en wij willen nu graag dat hele vinyl daar verwijderen. Werkzaamheden zijn inclusief het afvoeren van de vloer en als het mogelijk is ook een asbest inventarisatie rapport kunnen opstellen.


Renovatie Papendrecht
dinsdag 27 maart 2018

Plafond plaatsen en stucwerk aanbrengen

Het gaat om het glad stuken van schoon metselwerk muren van ongeveer 21 m2. Daarna heb ik ook granol wanden (circa 70 m2) dat ik wil glad stuken. Ook wil ik gipsplafonds plaatsen en spuiten (circa 80 m2).


Renovatie Papendrecht
maandag 12 maart 2018

Betonrot aan balkon herstellen

Ik heb betonrot geconstateerd aan het betonnen balkon. Het balkon is aan de achterkant van het huis gelegen. Ik ben aan het oriënteren op welke wijze dit hersteld kan worden om de zonwering aan het balkon op te kunnen hangen. Zie bijgevoegde foto's voor ernst van de betonrot.


Renovatie Oud Alblas
zondag 12 maart 2017

Riolering met asbest verwijderen

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en stuitte bij het aansluiten van de afvoerleiding op asbesthoudende afvoerpijpen in de kruipruimte onder mijn woning. Ik wil die pijpen graag laten verwijderen, het gaat om ongeveer 20 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar. Ik heb nog geen inspectierapport. Ik laat de pijpen hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw plan van aanpak en offerte. Ik wil de klus graag op korte termijn laten verzorgen.


Renovatie Papendrecht
dinsdag 21 februari 2017

Betonnen dakgoot herstellen

Het betreft twee losgekomen stukken beton aan de dakgoot van ons appartementsgebouwHet is op de 3de verdieping


Renovatie Alblasserdam
maandag 15 augustus 2016

Betonrot aan onderzijde balkon verhelpen

Ik wil iets laten doen aan het afbrokkelen van beton aan de onderkant van ons balkon. Het betreft een balkon van circa 5 x 1 meter. Maar het is vooralsnog niet overal. Voornamelijk aan de gevelzijde omdat daarvoor een rolluik is gemonteerd en er daardoor regenwater via de bovenzijde op is blijven staan. Het is vrij toegankelijk op de begane grond. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.


Renovatie Papendrecht
maandag 27 juni 2016

Woning aan de buitenzijde renoveren

Ik wil de goten, zink in houten bak laten vervangen. De totale lengte is circa 22 meter. Graag laat ik het hout vervangen door onderhoudsvrij materiaal, en ook een offerte voor koperen goot en koperen afvoerbuizen zonder houten bak. Ik wil de aanwezige houten gevelbekleding laten vervangen door en onderhoudsvrije kunststof gevelbekleding. De totale oppervlakte is circa 40 m2. Geen losse schroten maar een systeembekleding zoals bijvoorbeeld Keralit.


Renovatie Papendrecht
vrijdag 29 april 2016

Betonrot in een funderingsbalk herstellen

Er zit wat betonrot op 1 plek in een funderingsbalk. Over ongeveer 1 meter lengte is de dwarswapening en een stuk onderwapening zichtbaar. De kruipruimte is bereikbaar, droog en je kan bijna zitten. Andere plekken lijken niet aangetast. En er zijn nog geen zichtbare beschadigingen of scheuren in de gevel. Ik kan u foto's sturen. Graag zou ik een grove prijsindicatie willen. Op basis daarvan wil ik gaan nadenken wanneer en hoe dit verder opgelost kan worden.


Renovatie Alblasserdam
Offertes aanvragen