Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Noordwijk

Asbestplafond uit garage verwijderen - Totaalrenovatie - Noordwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Asbestplafond uit garage verwijderen

Asbestplafond uit garage verwijderen. Het is een vrijstaande garagebox. Plafond van 16,2 m2 (5,76 x 2,80 meter) uit asbestplaat bevestigd met spijkers. 3 platen van afmeting 250 x 117 cm, de rest is kleiner van formaat. Enkele platen zijn beschadigd. Alleen verwijderen en afvoeren. De garage is goed bereikbaar, werkhoogte circa 2 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt.


Aannemer Noordwijkerhout

Offertes totaalrenovatie in Noordwijk vergelijken

Recente opdrachten in Noordwijk

maandag 04 september 2023

Kurkvloer leggen

Kan een krukvloer gelegd worden over een marmer vloer met vloerverwarming (warm water)? Afm woonkamer ca 42 m2. Evt ook trap, halletje, overloop en slaapkamer, bij elkaar ca 30 m2. Wat is de te bekleden oppervlakte?: tussen 30 en 100 m² Waar wil je kurk plaatsen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Noordwijkerhout
woensdag 13 december 2017

Vinyl en beglazingskit met asbest saneren uit sloopwoning

Het betreft een sloopwoning. Er is ongeveer 1 m2 vinyl risico klasse 2 gevonden in keuken. Beglazingskit: risico klasse 1/2 in 3 vaste kozijnen (onderkant geen kit want het is een aluminium profiel) en 5 draairamen. Geen kit tussen de muur en kozijnen. Een inventarisatierapport is aanwezig, die kan ik u mailen.


Renovatie Noordwijkerhout
dinsdag 08 augustus 2017

Verzakking van de schuur herstellen

Samen met de buren heb ik een schuur. Deze schuur is een jaar of 20 geleden begonnen met een verzakking aan een kant. Inmiddels is de schuur ongeveer 10 cm verzakt. Het betreft en stenen schuur met een betonnen plaat als dak. De schuur is onderheid met vier houtenpalen met betonnen oplanger. Zie bijgevoegde tekening. Ik hoop dat u een oplossing hebt.


Renovatie Voorhout
donderdag 13 juli 2017

Asbestplafond uit garage verwijderen

Asbestplafond uit garage verwijderen. Het is een vrijstaande garagebox. Plafond van 16,2 m2 (5,76 x 2,80 meter) uit asbestplaat bevestigd met spijkers. 3 platen van afmeting 250 x 117 cm, de rest is kleiner van formaat. Enkele platen zijn beschadigd. Alleen verwijderen en afvoeren. De garage is goed bereikbaar, werkhoogte circa 2 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt.


Renovatie Noordwijkerhout
woensdag 05 april 2017

Asbest buis verwijderen

Verwijderen van een asbestbuis en afvoeren van de pijp.


Renovatie Voorhout
vrijdag 17 februari 2017

Betonnen balkon beoordelen en indien mogelijk herstellen

Ik zal als timmerman binnenkort bij een klant van mij nieuwe balkondeuren gaan plaatsen. Daarbij moet ik op een klein balkon gaan staan dat in erg slechte staat is. Namens mijn klant wil ik graag een offerte aanvragen voor inspectie en herstel van dat balkon. Het gaat om een balkon dat op de 1e verdieping aan de achtergevel zit. De balkonvloer is vlak langs de achtergevel gescheurd en het deel dat buiten de gevel hangt is al minstens 1,5 cm gezakt. De wapening is aangetast en er bestaat een groot risico dat het balkon af zal breken. Ik weet niet of het balkon nog te redden is. De onderzijde van het balkon is betimmerd en er is een houten leuning. Ik maak graag een afspraak voor een deskundig advies en uiteraard een zo volledig mogelijke offerte.


Renovatie Sassenheim
zaterdag 15 oktober 2016

Stacaravan renoveren

Renoveren stacaravan: - Kozijnen en deur vervangen - Douchecel plaatsen - Misschien nog meer De stacaravan is 11 x 3 meter groot en alles is van hout.


Renovatie Sassenheim
zondag 28 augustus 2016

Betonnen fundering slopen

Het betreft het laten slopen van een betonnen fundering van 5 x 3 meter. Graag verneem ik wat de kosten zijn en een tijdsindicatie hoeveel uur werk dit zal zijn. De fundering ligt in de achtertuin, deze is bereikbaar via een groot pad.


Renovatie Sassenheim
vrijdag 24 juni 2016

Lekkages en gevolgschade repareren

Ik heb lekkage aan mijn dak sinds gisteren . Het lekt op verschillende plaatsen met als gevolg dat er ook schade is aan het dakbeschot, stuc- en schilderwerk. Graag ontvang ik een uitgebreide offerte voor de reparatie of vervanging. Het dakvlak is ongeveer 6 bij 6 meter. En dat aan beide zijden. De schoorsteen moet denk ik ook gevoegd worden en tevens is er een lekkage bij het velux dakraam.


Renovatie Sassenheim
vrijdag 29 april 2016

Asbest golfplaten verwijderen

Asbest golfplaten van daken verwijderen, de daken zijn totaal ongeveer 150 vierkante meter. Er is nog geen inventarisatierapport.


Renovatie Noordwijkerhout
zondag 27 maart 2016

Verdiepingsbalken aangetast bij de opleggingen

De verdiepingsbalken van de begane grond zijn aangetast bij de opleggingen. De kruipruimte is niet meer toegankelijk omdat deze door de vorige bewoners zijn dichtgemaakt. Ik heb de vloer op enkele plaatsen open gezaagd en hier was te zien dat de balken aan het rotten zijn. De benedenverdieping is 40 m2 groot, ik vermoed dat er 8 of 9 balken vervangen moeten worden.


Renovatie Voorhout
woensdag 03 februari 2016

Dakplaten met asbest laten vervangen

De dakplaten die asbest bevatten moeten vervangen worden. Het is 260 m2, het dak van een losstaand pand.


Renovatie Noordwijkerhout
donderdag 03 december 2015

Houtworm in de woning

Het bestrijden van houtworm in een jaren 1930 woning met houten verdiepingsvloeren. Een bouwkundige heeft in de gordingen van de kap houtworm aangetroffen. Ook in de vloer op de begane grond maar daar komt een andere vloer in dus hoeft niet behandeld te worden. Wat zijn de kosten van het bestrijden van houtworm en op welke wijze bestrijdt u ze?


Renovatie Sassenheim
woensdag 21 oktober 2015

Klussen in nieuwe woning

Wij krijgen op 27 november de sleutel van ons nieuwe huis (hoekhuis uit 2008) en we willen dan een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om vloerbedekking verwijderen van de trap en op de 1e etage van de vloer, ongeveer 55 vierkante meter. Daarna een nieuwe ondervloer en laminaat leggen. Het gaat om de overloop en 3 slaapkamers en de plinten moet ik nog uitzoeken. Indien nodig de trap bewerken/verven, geen idee hoe deze eruit ziet na het verwijderen van de vloerbedekking. Verder is op dit moment de hele woning behangen. Op de tweede verdieping zijn alle wanden op een na behangen met bouwbehang. De begane grond is deels bouw behang en gewoon behang. Dit moet allemaal worden verwijderd, daarna de muren herstellen en verven. Tot slot wil ik op de zolder een wastafel laten plaatsen, deze moet naast het aansluit punt voor de wasmachine komen. De leidingen en afvoer voor de wastafel moeten nog worden doorgetrokken. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Sassenheim
maandag 05 oktober 2015

Dakgoten vervangen

De complete dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn woning moeten worden vervangen. Het gaat in totaal om ongeveer 10 meter met 3 HWA's. De houten boeiboorden met gootbodems moeten worden vervangen en ook de zinken goten. Graag wil ik in de offerte de zinkdikte laten opgeven. Ik wil het werk voor de winter laten uitvoeren.


Renovatie Noordwijkerhout
Offertes aanvragen