Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Maastricht

Waterschade herstellen - Totaalrenovatie - Maastricht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Waterschade herstellen

Ik heb waterschade aan mijn woning. Ik wil een aantal dingen laten herstellen. Ik wil mijn stucwerk laten vervangen, het gaat om 40 m2. Ik wil opnieuw laten schilderen, dat is 80 m2. Er moeten nieuwe plinten gelegd worden, 30 m. En er moeten 10 vloerplanken vervangen worden.


Aannemer Maastricht

Offertes totaalrenovatie in Maastricht vergelijken

Recente opdrachten in Maastricht

maandag 12 juni 2023

trap zandstralen

Ik wil de trap zandstralen zodat het eikenhout goed naar voren komt. Daarna wil ik de trap gedeeltelijk zwart/antreciet. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Maastricht
zaterdag 13 mei 2023

Asbestinventarisatie

Ik zoek een asbestsaneringsbedrijf die een inventarisatie kan doen of er sprake is van asbest.


Renovatie Maastricht
woensdag 26 april 2023

Waterschade herstellen

Ik heb waterschade aan mijn woning. Ik wil een aantal dingen laten herstellen. Ik wil mijn stucwerk laten vervangen, het gaat om 40 m2. Ik wil opnieuw laten schilderen, dat is 80 m2. Er moeten nieuwe plinten gelegd worden, 30 m. En er moeten 10 vloerplanken vervangen worden.


Renovatie Maastricht
maandag 06 maart 2023

Trap opknappen

Eiken trap met blanke lak/vernis alleen laten laten stralen ook leuning eigen familie heeft verfbedrijf voor het aflakken kan zelf al veel afplakken en voorbereiden trap staat inde gang geen Is een trap naar de eerste vedieping circa 15 treden Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Margraten
maandag 27 februari 2023

Betonvloer aanpassen/renoveren

Vorig jaar hebben wij een betonvloer buiten laten plaatsen van 12m2. Hier hebben ze een geschuinde kant aan gemaakt, zodat de rand niet zo scherp is aan de buitenkant. Dit vind ik erg lelijk en wil dit dus graag eraf, dat betekent dat de volledige 12m2 2cm dunner gemaakt moet worden. De betonvloer is gevlindert en geimpregneert. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Maastricht
dinsdag 28 december 2021

Betonrot repareren

We hebben betonrot in het plafond van de kelder. Dit willen we graag gerepareerd hebben. Er is niet echt een oppervlakte voor, maar het zit op meerdere plekken en het plafond heeft een oppervlakte van ongeveer 12,5m2.


Renovatie Eijsden
zaterdag 15 februari 2020

Bitumen dak vervangen, zink plaatsen en loodslabben schoorsteen vernieuwen

Het bitumendak van onze dakkapel is 20 oud en aan vervanging toe. Daarnaast zijn de zinken zijwanden van de dakkapel te vernieuwen. Verder zijn de zinken slabben aan de schoorsteen te vernieuwen en willen we bij deze gelegenheid het dak laten inspecteren op beschadigde pannen en deze laten vervangen (reserve-dakpannen zijn beschikbaar). Zie foto's


Renovatie Maastricht
maandag 03 september 2018

Vloertegels leggen en schilderen

We are looking for assistance for floor tiling and painting at ground floor. Area for floor tiles: 50 square meters. We are looking for professional people who can help us with the tiles with priority. We're also looking for a painter.


Renovatie Maastricht
dinsdag 03 juli 2018

Betonrot verhelpen bij een balkon

Ik zoek een partij die mijn balkon kan renoveren. Het gaat om een balkon van ongeveer 2,5 m2 waarbij aan de onderkant balkon rot is. Daarnaast wil ik dat er een renovatie bovenlaag op de het balkon word gelegd. Het balkon bevind zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.


Renovatie Meerssen
woensdag 04 april 2018

Balkon repareren

Het balkon bevat scheurtjes die inmiddels door de gehele constructie lopen. Het gaat om ongeveer 7 vierkante meter.


Renovatie Valkenburg
vrijdag 15 december 2017

Renoveren voorgevel, nieuwe deur, kozijn en dorpel plaatsen

Ik zoek een vakman om de gevel van mijn huis te renoveren. Ongeveer 15 m2. Nu mergel met cement of beton? Dit moet er af en in overleg met iets anders bestrijken. Ook moet er een nieuwe eenvoudige houten voordeur zonder glas met een nieuw kozijn en dorpel gemaakt en geplaatst worden. En de oude 2 deurs voordeur vervangen voor een enkele deur met een raam er naast.


Renovatie Valkenburg
maandag 30 oktober 2017

Gips plafond vervangen

We hebben een lekkage gehad waardoor een aantal gipsplaten eruit moesten. Aan de andere kant van het plafond zitten ook beschadigingen van een oud lek. We willen dus het hele plafond van circa 32 m2 vervangen. Eruit halen, afvoeren oude plafond, nieuwe gipsplaten en glad/strak afwerken. Graag een offerte hiervoor. Het is een hotel. In verband met de kerstmarkt zal het project ergens na december kunnen plaatsvinden.


Renovatie Valkenburg
donderdag 19 oktober 2017

Balkon renoveren

Wij hebben op de 1e verdieping van onze woning aan de voorgevel een balkon hangen van 100 x 176 cm. Het is een betonnen balkon met een metalen hekwerk. Het beton is rondom gebarsten, er brokkelen stukjes beton af en de waterafvoer is slecht. We willen een afspraak maken om het balkon hier te laten beoordelen. Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave voor de benodigde renovatie.


Renovatie Meerssen
zondag 08 oktober 2017

Fundering renoveren en stabiliseren

Er is sprake van scheurvorming in de rechter zijgevel en voorgevel van onze woning, zowel in de binnen- als buitenmuur. De vermoedelijke oorzaak is dat het regenwater niet in het riool is gelopen maar zich heeft opgehoopt onder de fundering waardoor de bodem niet stabiel meer is. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw offerte voor het stabiliseren van de fundering zodat de verzakking niet verder gaat.


Renovatie Geulle
dinsdag 05 september 2017

Plafond met lekkage en verbouwschade herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het opsporen van een lekkage aan het plafond in onze woonkamer en daarnaast van de herstelwerkzaamheden hiervoor.


Renovatie Maastricht
Offertes aanvragen