Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Leiden

Betonrot herstellen - Totaalrenovatie - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonrot herstellen

Op zoek naar vakman die betonrot kan herstellen


Aannemer Leiden

Offertes totaalrenovatie in Leiden vergelijken

Recente opdrachten in Leiden

woensdag 16 augustus 2023

Betonvloer renoveren

Wij hebben een betonnen keukenvloer die erg beschadigd is. Ook zitten er spots in de vloer die we niet willen gebruiken en die kapot gaan. We zouden graag overleggen met een vakman over de mogelijkheden om deze vloer te herstellen of te vernieuwen. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: vlekken en krassen verwijderen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Leiden
maandag 26 september 2022

Betonrot herstellen

Op zoek naar vakman die betonrot kan herstellen


Renovatie Leiden
donderdag 08 september 2022

2 Draagbalken in kruipruimte vervangen

Wij willen graag 2 draagbalken in de kruipruimte vervangen. 2 balken zijn bij de oplegging rot door het vocht in de gemetselde fundering (Vochtprobleem is opgelost). Graag het rotte gedeelte van vloerbalken vervangen. En eventueel een steunpilaar plaatsen. Het gaat om vloerbalken die via de kruipruimte te bereiken zijn.


Renovatie Leiden
woensdag 26 januari 2022

Behangen inbouwkast

Behangen van inbouwkast in de keuken. Ongeveer 10m2


Renovatie Leiden
woensdag 08 december 2021

Vloer schade door loodgieter

De loodgieter was een kraantje vergeten dicht te draaien. Er kwam een boel over de vloer en nu komt die omhoog zetten (dit gebeurt in 4 a 5 m2). Ik wil eigenlijk alleen een prijs hiervoor zodat ik later de vloer zelf in zijn geheel kan vervangen. Kunt u mij hiermee helpen?


Renovatie Oegstgeest
zaterdag 12 december 2020

Onderhoud/reparatie deuren en dak

Voordeur+raampje er boven verven, scheuren in de voorgevel wegwerken, regenpijp voor verven, een richel op mijn platte dakje achter aanbrengen, de dakgoot achter herstellen, dak materiaal uit de tuin afvoeren. Achterdeur: ofwel vervangen (met kattenluik) ofwel huidige achterdeur herstellen (deze zakt een beetje uit elkaar).


Renovatie Leiden
zondag 02 augustus 2020

Balkons VVE inspecteren/renoveren (6 appartementen)

De balkons van de VVE (omvat 6 appartementen met balkons voor en achter) lijken wat sporen te vertonen van betonrot. Tevens zijn de stalen hekwerken op de balkons bij de bevestiging aangetast. Dit willen wij laten inspecteren om een kostenraming voor renovatie op te laten maken. Bijgevoegd twee foto's van de eerste indicatie van betonproblemen. Het laatste onderhoud dateert ca. 8-10 jaar geleden.


Renovatie Leiden
zondag 12 januari 2020

Reparatie van lekkend beton balkon

Balkon van 6 bij 1,5 meter lekt op verschillende plekken. Graag een offerte voor de kosten van reparatie. Bijgaand een foto.


Renovatie Leiden
vrijdag 30 augustus 2019

Balkonhekken vervangen

Er moet een nieuw balkonhek geplaatst worden of er moet een stuk vervangen worden en de rest opnieuw geschilderd. Totale lengte ongv 7. 55 - 1 meter hoog


Renovatie Leiden
dinsdag 27 augustus 2019

Betonnen balkons repareren en schilderen

Ik heb twee balkons, 1 aan de achterkant van het huis, de grootste (ongeveer 1 bij 3), en 1 aan de voorkant van het huis, de kleinste (1 bij 1.5). De verf heeft losgelaten aan de bovenkant, zijkant en onderkant en de bovenkant moet worden gerepareerd. Er is geen betonrot.


Renovatie Oegstgeest
zondag 19 mei 2019

Houten schuur renoveren en achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil graag dat mijn achtertuin die nu deels verzakt is opnieuw betegeld wordt. De vakman haalt de huidige tegels eruit, egaliseert het in zijn geheel en legt de tegels terug. Oppervlakte is ongeveer 25 m 2. Ook moet een houten schuur opgeknapt worden. De balken aan de onderkant en zijkant zijn namelijk verrot. Dit moet volledig vernieuwd worden.


Renovatie Leiden
zondag 10 maart 2019

Klompenhok renoveren

Het klompenhok bij een stacaravan dient te worden gerenoveerd of vervangen. De ruimte is 2.75 bij 1.70 meter en 2.60 meter hoog. Ik wil het volgende onderzoeken: 1. Het slopen van de aanbouw en en opnieuw opbouwen 2. het frame van de aanbouw laten staan en het dak, de vloer, ramen, deur en bekleding binnen en buiten vervangen. Er dienen nieuwe kunststof schoten dan geplaatst te worden en waterdicht geplaatst aan de caravan. 3. In de schuur is een houten vloer aanwezig van 2 bij 3 meter. Hier dient een bodemgat opgevuld te worden, de schuur opgehoogd en een betonnen vloer geplaatst. Het oude materiaal dient te worden afgevoerd.


Renovatie Warmond
zondag 06 januari 2019

Opkrikken recreatiehuis

Wij hebben een recreatiewoning die niet geheid is maar wel een beton fundering heeft en staat op betonnen stoepranden. Daar het huisje aan het verzakken is dient deze te worden opgekrikt. Dit is ook al met andere huisjes op het park gebeurd. De oppervlakte is 48 m2 en is goed bereikbaar.


Renovatie Leiden
zondag 24 juni 2018

Betonnen balkon schuren en coaten

Balkon is ongeveer 14 m2. Betonverflaag is aan het bladderen. Zou graag offerte willen om dit te laten verhelpen. Ik denk aan schuren en opnieuw verven of coaten. Graag offerte.


Renovatie Leiden
maandag 21 mei 2018

Lekkend balkon repareren

Het balkon van 5 x 1 meter van een jaren '30 huis lekt bij zware regen een beetje, ik wil er graag een waterdicht laagje op smeren als dat kan. Ik heb een betonnen balkon. Betreft de vloer van de eerste verdieping.


Renovatie Leiden
Offertes aanvragen