Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Leeuwarden

Reparatie schoorsteen - Totaalrenovatie - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Reparatie schoorsteen

Onze schouw is vochtig, en slaat groen uit. Volgens schoorsteenveger is het heel vochtig en gevaarlijk daardoor. Graag een inspectie wat er mis is met de schoorsteen en offerte van herstelwerkzaamheden. De schoorsteen is 20 jaar geleden vernieuwd. Ook hebben wij een pelletkachel voor de schouw staan. We gebruiken de schouw niet meer voor de gaskachel.


Aannemer Leeuwarden

Offertes totaalrenovatie in Leeuwarden vergelijken

Recente opdrachten in Leeuwarden

dinsdag 22 november 2022

Reparatie schoorsteen

Onze schouw is vochtig, en slaat groen uit. Volgens schoorsteenveger is het heel vochtig en gevaarlijk daardoor. Graag een inspectie wat er mis is met de schoorsteen en offerte van herstelwerkzaamheden. De schoorsteen is 20 jaar geleden vernieuwd. Ook hebben wij een pelletkachel voor de schouw staan. We gebruiken de schouw niet meer voor de gaskachel.


Renovatie Leeuwarden
woensdag 25 mei 2022

Betonnen oprit aanhelen (~28m2)

We hebben een oprit die verweerd is en hier en daar scheuren vertoond. Bovendien zouden we aan de zijkant graag wat extra beton willen aanhelen aangezien het pad nu niet mooi recht loopt. De oppervlakte van de oprit is ca. 28m2.


Renovatie Berlikum
woensdag 20 maart 2019

Kelder waterdicht maken

Er staat een laag water in de kelder van het huis, van 1935, dat ik recent gekocht heb. Ik wil de kelder waterdicht laten maken. De ruimte is ongeveer 1.5 bij 2 meter en 1 meter hoog.


Renovatie Leeuwarden
donderdag 21 februari 2019

Asbest golfplaten verwijderen van dak boerderij

Wij hebben een oude boerderij waarvan de asbest golfplaten moeten worden verwijderd van ongeveer 400 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Renovatie Suawoude
donderdag 07 juni 2018

Klussen in de woning

Graag plafond en 3 (van 4) wanden in een zolderkamer (rond 10 m2) bekleden. In een keuken 4 bovenkasten ophangen en een aanrecht vervangen. Graag even komen kijken hoe de situatie ervoor staat.


Renovatie Leeuwarden
vrijdag 05 januari 2018

Asbest verwijderen van schuurtje

Vermoedelijk asbest schuurtje golfplaten met bouten ongeveer 28 m2.


Renovatie Grou
zaterdag 12 augustus 2017

Schuur renoveren

De woning die ik wil kopen, heeft een schuur waarbij de steunbalken voor het dak verrot zijn. Deze zouden dan vervangen moeten worden. De schuur is 5. 15 x 2.43 meter. De schuur is van steen. Ik zou graag een indicatie willen krijgen op de mail van de kosten voor het vervangen van deze balken of het dak. Ik hoef geen telefonisch contact!


Renovatie Leeuwarden
vrijdag 24 maart 2017

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Gaat om vervanging van een verrotte houten vloer in twee lange smalle gangen. Maximaal 1.10 meter breed 10 meter en 7 meter lange gang in totaal circa 17 m2 totale diepte (dikte tot stampvloer is 40 cm. Geschatte hoeveelheid schuimbeton circa 7 kuub. Er is geen sprake van een zware vloerbelasting dus bewapening niet nodig. Locatie makkelijk te bereiken via openbare weg totaal gang straat is 7 meter. DE balklaag en planken vloer worden verwijderd, het gaat dus om het vullen van de kruipruimte tot vloerpeil.


Renovatie Lioessens
maandag 19 september 2016

Metselwerk aan de fundering onder de vloer

De fundering onder mijn woning lijkt een paar plaatsen te hebben waar grond- en regenwater doorheen komt. Ik zoek iemand die er voor kan zorgen dat de fundering weer waterdicht wordt. Het is goed bereikbaar.


Renovatie Leeuwarden
zaterdag 13 augustus 2016

Pijpen met asbest verwijderen

Ik sta op het punt een koopakte te onderteken voor een woning waar 3 asbestpijpen in zitten. Deze lopen van zolder door de vloer naar de badkamer. Vanaf de zolder door de vloer door de slaapkamer naar de keuken, en vanaf de zolder door de vloer door de andere slaapkamer naar het toilet. Het betreft hier de mechanische ventilatie. Er is een asbest rapport aanwezig die de woningbouwvereniging op heeft laten maken, maar ik weet niet welke type inventarisatierapport dit is. Wat zijn de kosten van het verwijderen van deze pijpen? Dit om mee te nemen in de begroting van mijn verbouwingskosten. Ik weet dat ik ze kan laten zitten, maar heb ze liever uit het huis. Ik hoor graag van u met welke kostenpost in ongeveer rekening moet houden.


Renovatie Giekerk
dinsdag 03 mei 2016

Verzakte houten garage opkrikken

Onze tuin is enorm verzakt de laatste jaren en daardoor staat mijn houten garage nu ook te laag. De garage meet 630 x 330 cm en is los op de bestrating geplaatst. Ik wil de garage ongeveer 15 cm omhoog laten krikken en er dan stelmateriaal onder laten plaatsen. Wij zullen dan later de bestrating gaan ophogen. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en ontvang daarna graag een prijsindicatie.


Renovatie Leeuwarden
maandag 18 april 2016

Asbest onder puntdak verwijderen

Wij hebben onder de dakpannen asbest platen liggen! Zijn wij verplicht deze voor 2024 te verwijderen?? ons huis is 12x7 meter , met puntdak!.


Renovatie Berlikum
maandag 11 april 2016

Dak, keuken en badkamer renoveren

Ik woon in een vrijstaand huisje met een puntdak uit bouwjaar 1936. Ik wil dit huis laten renoveren en daarvoor een uitgebreide offerte laten maken. Het pannendak moet worden vernieuwd. Er moet folie worden geplaatst, nieuwe panlatten en nieuwe dakpannen. Een plat dak moet worden gerenoveerd en een hekwerk. Ik wil de keuken en de badkamer ook op laten knappen. Verder zijn er nog diverse kleine timmer- en schilderklussen. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat ik mijn wensen kan doorspreken.


Renovatie Leeuwarden
donderdag 07 april 2016

Aangekochte huurwoning renoveren

We hebben een voormalige huurwoning gekocht onder voorbehoud van financiering. Er moet een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer komen. Muren eruit verplaatsen en het slopen van de oude wc. Verlaagd plafond. Radiators vervangen. Is het mogelijk een offerte te krijgen. Ik kan de sleutel vragen aan de makelaar. Graag uw reactie.


Renovatie Leeuwarden
donderdag 03 maart 2016

Renovatie van de woonkamer

Wij willen graag de woonkamer renoveren. Het laminaat wat er ligt zullen wij zelf verwijderen. Hierna zal de ruimte van 10 bij 4 meter geëgaliseerd moeten worden. Hierop zullen er vloerverwarmingsplaten geplaatst moeten worden en het laminaat teruggeplaatst. De CV leidingen langs de muur dienen te worden verwijderd. De 3 vensterbanken van 1 x 2 meter, en 2 x 3 meter dienen te worden vervangen. Bij deze gedeeltes zit ook lambrisering tegen de wanden. Dit zal moeten worden verwijderd en de muur geëgaliseerd. Als laatste zou ik graag nieuwe plakplinten en hoge plinten laten plaatsen.


Renovatie Leeuwarden
Offertes aanvragen