Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Heerhugowaard

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis - Totaalrenovatie - Heerhugowaard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Stralen van onze trap van eikenhout. Trap is 14 treden hoog en 145 breed Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aannemer Winkel

Offertes totaalrenovatie in Heerhugowaard vergelijken

Recente opdrachten in Heerhugowaard

maandag 25 september 2023

Diverse werken in en om het huis

Aansluiting serre op woning vertoont vochtplekken en mede schuine rand van dak boven graag controleren.


Renovatie Sint Maarten
maandag 04 september 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:: Meer dan 10 cm Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Heerhugowaard
maandag 22 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Stralen van onze trap van eikenhout. Trap is 14 treden hoog en 145 breed Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Winkel
zaterdag 25 februari 2023

Schuur renovatie

Schuur van ca. 7m2 renoveren, met een schuurdeur vervanging, en een nieuwe tuindeur.


Renovatie Heerhugowaard
dinsdag 06 september 2022

Nieuwbouwwoning afwerken

Ik ben opzoek naar een aannemer die nog wat klussen kan doen in mijn nieuwbouw woning die vorig jaar augustus is opgeleverd. Ik wil graag voor het einde van dit jaar de laatste klussen afronden zodat het huis af is, 2 dakkapellen afbouwen. Knieschotten aftimmeren of schuifdeuren ervoor plaatsen. Ik wil ook een verlaagd plafond met spotjes in de badkamer laten plaatsen. In de kleine kamer graag een inloopkast maken. In de gang op de beganegrond een stijgerbuizen kapstok plaatsen. Alle kozijnen verven. Het is een nieuwbouwwoning en kozijnen zijn behandeld met grondverf en de plinten op de vloer afkitten en verven. En nog wat andere kit werkzaamheden.


Renovatie Schagen
dinsdag 22 maart 2022

Nakijken op Betonrot en verhelpen

Graag wil ik weten aangezien het balkon beton loslaat in hoeverre er beton rot aanwezig is in het balkon. Ik wil iemand die dit voor mij komt realiseren en verhelpen. Ik zie hier graag een offerte tegemoet.


Renovatie Heerhugowaard
maandag 24 februari 2020

Inventarisatie en opnieuw voegen buitengevel

Na lekkage in het huis, heeft de daklegger geadviseerd om de voegen van de buitengevel opnieuw te doen ivm het afbrokkelen van de voegen. Hierdoor in de toekomst verhoogde kans op lekkage. Graag wil ik een inventarisatie doen over welke oppervlakte er opnieuw gevoegd moet worden en de bijhorende kosten.


Renovatie Dirkshorn
zaterdag 21 september 2019

Wc en badkamer op nieuw betegelen en installeren

Hoi wij krijgen 15 november de sleutel pas dus jullie zouden vanaf 18 november kunnen beginnen. Misschien is het handig als wij samen een keer naar het appartement gaan .om de werkzaamheden te bekijken zodat je een juiste offerte kan maken. Het gaat om een oude badkamer van 2.85×1.80 en een toilet van 1.20×1.00. In de douche en toilet dienen de oude tegels te worden verwijderd, en de nieuwe tegels te worden gezet. Daarnaast komt er een nieuwe douchecabine en een kraan die vervangen moet worden. Het materiaal koop ik allemaal zelf!


Renovatie Heerhugowaard
vrijdag 10 mei 2019

Verzakking plaatfundering

De bijkeuken van ons staat op een plaat zonder palen, waardoor de boel is verzakt. Wil graag weten wat de opties zijn. Palen slaan, injecteren? Ik wil graag advies en prijzen. De bijkeuken is circa 330 x 250 cm en ik woon in een hoekwoning.


Renovatie Schagen
woensdag 06 juni 2018

Keukenruimte renoveren voor plaatsen nieuwe keuken

Wij zouden graag een keuken willen verwijderen, muur afbreken, bestaande muur met deur afsluiten tot 1 lange muur, tegels van de vloer en laminaat leggen en wanden stucen en schilderen. En oude keuken kant en klaar maken zodat een nieuwe geplaatst kan worden. De muur is 3 bij 2 meter. Het is geen draagmuur. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.


Renovatie Heerhugowaard
donderdag 29 maart 2018

Zolderkamer en trapgat afwerken

Wij hebben de zolder, het trapgat en de CV-/wasruimte dicht laten maken met gipswanden. Deze zijn 'ruw' opgeleverd. Wij willen het volgende (volledig) uitbesteden: - afwerken van de wanden (plintjes bij grote naden en raam, egaliseren naden) - wanden spuiten of stucen (trapzijde en CV/wasruimte) - wanden behangen aan zolderkamer zijde. Naden aan zolderkamer zijden zijn reeds dicht gesmeerd. Materialen voor afwerking zijn nog niet aanwezig en zal in overleg moeten worden besloten hoe de afwerking plaats vind. Graag nodigen we de vakman uit om de situatie ter plekke te beoordelen en op te meten, waarna een detailleerde offerte gewenst is. Voor nu is een globale indicatie voldoende. Gewenste 1e werkdag is binnen 2 maanden. Later is ook mogelijk, maar minder wenselijk.


Renovatie Heerhugowaard
donderdag 22 februari 2018

Reparatie van een mantavloer

Ons vloer heeft een aantal rotte plekken, zoals bekend bij de meeste mantavloeren. Deze dienen gerepareerd te worden.


Renovatie Heerhugowaard
woensdag 13 december 2017

Asbest plafondplaten en wandplaten uit garage verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbesthoudende wand- en plafondplaten. Plafond 10 x 3.30 meter = 33 m2. Wanden circa 40 m2. Dit mag allemaal weg. Optioneel is afvoeren van de materialen, kunt u dit apart vermelden in de offerte. Locatie is goed bereikbaar.


Renovatie Warmenhuizen
zaterdag 11 november 2017

Plafond met waterschade repareren

Reparatie van het plafond in de woonkamer na waterschade - 60 bij 30 cm. Betonnen platen met een richel ertussen. Het is al droog maar het spuitwerk is verkleurd en laat los. Dat stuk moet in ieder geval afgestoken worden en opnieuw gespoten.


Renovatie Broek op Langedijk
dinsdag 26 september 2017

Betonrot aan latei herstellen

Wij hebben een nieuw kozijn gekregen aan de voorkant van ons huis ( beneden verdieping). Daarbij is er betonrot geconstateerd aan de betonnen latei. De latei hoeft niet vervangen te worden, maar moet wel gerepareerd worden. De werkplek is goed bereikbaar.


Renovatie Schagen
Offertes aanvragen