Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Harderwijk

2 Rolluiken reinigen - Totaalrenovatie - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 Rolluiken reinigen

Ik wil graag 2 rolluiken laten schoonmaken plus onderhoud. De rolluiken zijn op de begaande grond en elektrisch met binnen schakelaar. De maat is 160x130 per rolluik. Wat zullen de kosten hiervan zijn?


Aannemer Putten

Offertes totaalrenovatie in Harderwijk vergelijken

Recente opdrachten in Harderwijk

maandag 03 juli 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Schoonmaken zonnenpanelen op garagedak. 14 panelen


Renovatie Ermelo
maandag 22 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

Wij hebben 18 zonnepanelen en willen die graag laten reinigen Ook de buurman op 151 wil dat graag laten doen en heeft ook 18 panelen Graag willen wij de kosten weten Mvg Ab Westeneng


Renovatie Ermelo
donderdag 06 april 2023

Balkonrand betonrot reparatie

Jaren 50 huis met een afbrokkelende balkonrand. Er is een hoek van 40 cm afgevallen. Er zijn scheuren op andere plekken.


Renovatie Harderwijk
woensdag 07 september 2022

Herstel betonrot balkonrand

Er is een punt van het balkon afgebroken en op andere plekken ontstaan scheurtjes. Dit moet herstelt worden.


Renovatie Harderwijk
dinsdag 10 mei 2022

2 Rolluiken reinigen

Ik wil graag 2 rolluiken laten schoonmaken plus onderhoud. De rolluiken zijn op de begaande grond en elektrisch met binnen schakelaar. De maat is 160x130 per rolluik. Wat zullen de kosten hiervan zijn?


Renovatie Putten
maandag 30 december 2019

Roetschade bedrijfs + kantoorgedeelte herstellen

Veel roetschade na brand aan plafond en wanden. De bedrijfshal met een gedeelte verdieping is totaal 25 x 17 meter. En dan het kantoor boven het systeemplafond is roet en moet vervangen worden en schoon gemaakt worden, dat is twee keer 25 bij 5 meter


Renovatie Harderwijk
maandag 20 augustus 2018

Woning opknappen

Ik wil hierbij een offerte aanvragen voor een aantal klussen in huis. 1. Spachtelputz op wanden in woonkamer en hal aanbrengen. De wanden van de overloop, egaliseren, behangen met glasvezel, sausen. En de plafonds witten (107 m2). 2. Wanden in de slaapkamer voorzien van glasvezel behang en sausen (107 m2). 3. Trapkast maken onder open trap. 4. Trapdelen (zijkant) schilderen waar nodig. 5. Trap (kaal) bekleden met laminaat. 6. Opdek binnendeur vervangen en deze omzetten van rechts naar linksdraaiend, en dus omwisselen nieuwe deurpost. Deze deur schilderen. 7. Twee radiatoren vervangen. 8. Laminaat leggen (64 m2).


Renovatie Putten
maandag 21 mei 2018

Asbestplaten verwijderen

In de garage (met ruime kanteldeur) zijn tegen de balken van het dak en van een halve zolder asbestplaten van 125 x 250 cm met kopspijkers vast getimmerd. Totale oppervlakte is 43,75 m2. Er is een brede oprit en in de garage is alles goed bereikbaar. Het huis is 40 jaar oud. Uiteraard afvoeren.


Renovatie Hierden
vrijdag 09 maart 2018

Houten chalet slopen

Houten chalet slopen en afvoeren afmeting chalet 3. 50 breed 10 meter lang


Renovatie Putten
donderdag 01 februari 2018

Afdakjes en schuttingen plaatsen

1 afdak van ongeveer 2.50 x 2.50 meter met transparant dak, en 1 afdakje van ongeveer 2.50 x 1 meter. Tevens het (her)plaatsen van 1.5 schuttingen, deze zijn met de storm omgewaaid. Volgens mij zijn de meeste materialen herbruikbaar.


Renovatie Ermelo
zaterdag 07 oktober 2017

Golfplaten dak met asbest verwijderen

De asbesthoudende golfplaten van het dak halen en afvoeren. Ongeveer 50 m2. Wat kost dit en welke kosten zijn er nog meer aan verbonden?


Renovatie Ermelo
donderdag 05 oktober 2017

Chalet binnen en buiten renoveren

Ik heb zojuist een chalet gekocht in Ermelo. Ik wil graag nieuwe dakbekleding en ook het Electrabel dient gemoderniseerd te worden (stoppen uitbreiding). Ook het vervangen van 1 raam en het plaatsen van dubbele beglazing moet gebeuren. Daarnaast heb ik een budget over voor verdere modernisering. Op ons wensenlijstje staat het vernieuwen van de keuken, badkamer (gedateerd uiterlijk). Op de buitenkant zijn een aantal plaatsen met verrot hout. Ik ben benieuwd wat de kosten van ingrijpende vervanging zullen zijn.


Renovatie Ermelo
maandag 02 oktober 2017

Vloer leggen en plafond witten

Graag wil ik mijn vloer door jullie laten leggen en mijn plafond witten. De vloer en het plafond zijn beide 15 m2. Ik wil een laminaatvloer hebben en die ga ik zelf aanschaffen.


Renovatie Harderwijk
zondag 02 april 2017

Asbestplaten door damwandplaten verhangen

Ik wil de asbestgolfpaten van de schuur vervangen door geïsoleerde damwandplaten. Tevens moeten de goten vervangen worden. Deze zijn beiden 8 meter lang. Vervangen door zinken goten. Het betreft een zadeldak, twee dakvlakken van 3 x 8 meter. De asbestgolfplaten zijn 3 x 6 meter. Aan twee kanten zitten lichtgevende platen, deze zijn 1 meter bij 3. Deze moeten ook vervangen worden door de damwandplaten. Het zuidelijk dakvlak moet worden voorzien van zonnepanelen. Het noordelijk dakvlak van twee dakramen. Graag heb ik dat deze klus klaar is voor volgende winter.


Renovatie Ermelo
woensdag 23 november 2016

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Graag ontvang ik een globale offerte voor het volgende. Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: het schilderen van de muur van de benedenverdieping vanwege waterschade. Verder het schilderen van de badkamer vanwege waterschade. Als laatste het vervangen of herstellen van beschadigde lambrisering van de benedenverdieping ten gevolge van waterschade. Ik heb de offerte nodig voor de verzekering.


Renovatie Harderwijk
Offertes aanvragen